Accountmanager Retail Superunie Leden | ingevuld – Amstelveen, Noord-Holland

Bij Ísey Skyr Nederland in Amstelveen, Noord-Holland

Introductie

LET OP Deze vacature is reeds ingevuld, solliciteren is niet meer mogelijk. Maar mocht je een achtergrond in marketing of sales hebben + een HBO/WO opleiding in deze richting, schrijf je dan in via https://werfselect.nl/open-sollicitatie/. Wie weet spreken we elkaar dan binnenkort over een andere mooie optie ! Alvast bedankt.


Ben jij een gedreven en ondernemende Accountmanager met bij voorkeur ervaring binnen de FMCG-branche? Wil jij in je volgende stap echt zelfstandig impact maken en meebouwen aan een ambitieuze food scale-up? Vind jij het een mooie uitdaging om de positie van een mooie en frisse challenger op de zuivelmarkt zelfstandig te versterken? Ben jij van nature flexibel, een aanpakker en breng je veel energie mee? Dan is dit je kans en gaan wij graag het gesprek aan met jou!

Organisatie

Dit is Ísey Skyr

‘’Een uniek zuivelproduct uit IJsland’’

IJslandse skyr was eeuwenlang een hoeksteen van het nationale voedingspatroon in IJsland en hielp mensen sterk te blijven onder vaak zware levensomstandigheden. Ísey Skyr bouwt voort op het originele product en bevat als enige de originele IJslandse skyrculturen. Dankzij het innovatieve productieproces van MS Iceland Dairies en het gebruik van 3-4 keer zoveel melk als gewone yoghurt, is het een eiwitrijk zuivelproduct dat van nature vetvrij is en een romige textuur heeft. Het is het ideale zuivelproduct voor mensen met een actieve, gezonde levensstijl die bewust zijn van wat ze eten. Maar het is vooral erg lekker! Het is verkrijgbaar in diverse heerlijke smaken waaronder Aardbei-Banaan, Vanille, Gebakken Appel en Stracciatella, maar ook Naturel dus het merk biedt voor elk wat wils.

Ísey Skyr in de Nederlandse retail

Het merk Ísey Skyr is in diverse Europese landen reeds een trots marktleider. Op dit moment wordt (een aantal varianten van) Ísey Skyr binnen de Nederlandse Retail verkocht via onder meer Albert Heijn, Jumbo, Plus, Deen Supermarkten, Spar en Hoogvliet.

Er is nog voldoende ruimte om het assortiment te laten groeien, zowel d.m.v. autonome groei als door het toevoegen van nieuwe partners en door uitbreiding van het assortiment bij huidige retailers. Kortom: sales kansen genoeg!

Functie

Dit zijn jouw verantwoordelijkheden

Als Accountmanager Retail ben je werkzaam in een klein Nederlands commercieel team en word je om te beginnen verantwoordelijk voor accountmanagement richting een aantal Superunie leden. Je onderhandelt jaarafspraken met jouw klanten en zorgt zelfstandig voor een optimale uitrol van deze plannen indien deze afspraken al gemaakt zijn. Je bezoekt je klanten actief, bouwt bestaande relaties uit en behaalt op deze manier je doelstellingen m.b.t. omzet, volume, marktaandeel en rentabiliteit. Bovendien denk je vanuit jouw salesrol mee over de verdere ontwikkeling van deze jonge organisatie.

Dit is wat je gaat doen

Je rapporteert aan de Manager Sales & Marketing, maar je hebt tevens een directe lijn naar het hoger management van Ísey Skyr, gevestigd in Finland.

Je gaat de commerciële belangen van Ísey Skyr verdedigen en uitbouwen bij een aantal klanten. Jouw focus ligt op het verstevigen van de relatie met huidige klanten alsook het uitbreiden van je klantenbestand. Je komt proactief met vernieuwende ideeën en kijkt buiten gebaande paden.

Je zult o.a. actief bezig zijn met:

 • Het doorvertalen van het budget/businessplan naar de juiste onderhandelingsstrategie van je klanten
 • Het opstellen, verkopen, beheren, analyseren en waar nodig aanscherpen van de lopende promotieplannen
 • Het analyseren van markt- en klantdata en het doorvertalen hiervan naar advies en implementatie
 • Het verkrijgen van (nog meer) relevante kennis van de retailmarkt en de Superunie leden
 • Het onderhouden van een goede relatie met diverse contactpersonen bij je klanten
 • Het opzetten en onderhouden van een optimale interne samenwerking met je collega’s van o.a. Marketing en Supply.
 • Het merk Ísey Skyr uitbouwen via sales kanalen


Functie-eisen

Dit ziet Ísey Skyr graag terug in jouw profiel

 • Afgeronde HBO/WO opleiding (commerciële/economische richting)
 • 3 tot 5 jaar werkervaring in Sales | bij voorkeur in een commerciële FMCG-Food omgeving
 • Ervaring met en goede inzichten in retaildata (Nielsen, IRI)
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal/ Engelse taal in woord en geschrift


De kerncompetenties die je van nature meebrengt zijn

 • Ondernemerschap
 • Onderhandelen
 • Resultaatgericht
 • Relatiemanagement
 • Flexibiliteit


Aanbod

Wat biedt Ísey Skyr jou?

Een zelfstandige, commerciële positie in een kleine organisatie, waar je kunt ondernemen en waar ruimte is voor goede ideeën. Bij Ísey Skyr kun je echt het verschil maken! Er wordt een marktconform salaris aangeboden, bonusregeling (afhankelijk van de kennis en ervaring) en een pensioenvergoeding. Het gaat om een fulltime functie, maar belangrijker is dat het gaat om jouw inzet en ambitie om onderdeel uit te willen maken van dit bedrijf in ontwikkeling. Er is absoluut ruimte voor flexibiliteit op een manier die bij jou past!


Inlichtingen

Werving & selectie voor deze top vacature wordt exclusief verzorgd door WerfSelect, bemiddelingsbureau voor marketing-, communicatie, sales en online professionals. www.werfselect.nl

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Of neem contact op met Helma Minjon

helma@werfselect.nl
033 422 40 22