Brand Manager Personal Care bij Perrigo | ingevuld – Rotterdam, Zuid-Holland

Bij Perrigo in Rotterdam, Zuid-Holland

Introductie

LET OP : Solliciteren is niet meer mogelijk. Deze rol is reeds ingevuld. Check aub onze andere vacatures of schrijf je in via werfselect.nl/open-sollicitatie/ Alvast bedankt !

Ambitieuze Brand Manager en klaar voor jouw eigen merkportfolio? Wil jij verantwoordelijk zijn voor de merken Biodermal Sun en Lactacyd? Bij een succesvolle, wereldwijd opererende, high level organisatie? Laat dan snel van je horen!

Functie

Perrigo is op zoek naar een Brand Manager Personal Care voor de merken Biodermal Sun en Lactacyd. Als Brand Manager ben jij voor deze merken op marketing vlak van A tot Z verantwoordelijk. Dat wil zeggen: van onderzoek, productontwikkeling, positionering en business groeistrategie tot communicatie, innovatie, activatie, digitale marketing en PR.

De daadwerkelijke productontwikkeling vindt plaats binnen het centrale Europese innovatieteam waarbij de Brand Manager een belangrijke rol speelt in het aandragen van lokale wensen en het begeleiden en lokaal implementeren van innovatietrajecten.

Team

De Brand Manager Personal Care rapporteert aan de Marketing Manager Biodermal en voor Lactacyd aan de Marketing Director Nederland. Samen met de Marketing Manager Biodermal, de Brand Manager Biodermal Face, de Digital Content Marketeer Personal Care en de Marketing Director vorm je een hecht en ambitieus marketing team dat bijdraagt aan de ontwikkeling van de merken Biodermal en Lactacyd.

In de dagelijkse praktijk werk je ook veel samen met Category Management, Sales, Inkoop, Supply, Regulatory Affairs, Corporate Marketing en andere landen waar Perrigo opereert.

Functie-eisen

De ideale kandidaat heeft minimaal 3-5 jaar ervaring met marketing en alle facetten die daarbij komen kijken. De snelheid ligt hoog dus de Brand Manager Personal Care moet snel kunnen schakelen, flexibel, zelfstandig en energiek zijn.

 • Ervaring in FMCG en met business marketing is een een harde eis.
 • Affiniteit met beauty en skin care is een must.
 • Minimaal 3-5 jaar marketing ervaring met A-merken binnen FMCG. Idealiter in Personal Care/Huidverzorging.
 • Denkniveau: HBO+ of academisch. Snel, strategisch & flexibel kunnen denken.
 • Ervaring met multifunctionele samenwerkingen met Sales en Category Management en een corporate team.
 • Bewezen ervaring met NPD-trajecten, business marketing en P&L management
 • Fact-based, analytisch, resultaatgericht.
 • Ondernemend, pro-actief en pragmatisch.
 • Creatief en out-of -the box kunnen denken.
 • Zelf starter: resultaatgericht, kan zelfstandig werken maar ook samenwerken met andere disciplines waar nodig.
 • Team player met goede interculturele -en organisatiesensitiviteit.
 • Nederlands als moedertaal & zeer goede Engelse taalvaardigheden.
 • Sterke affiniteit met beauty & skin care.
 • Bereid zijn te reizen binnen Europa (+/- 4 tot 6 keer per jaar).
 • 40-urige werkweek (4 dagen is niet mogelijk!)


Aanbod

Wat biedt Perrigo jou?

Dat dit een dynamische functie is, staat vast. Bij deze professionele en ondernemende organisatie krijg jij alle mogelijkheden om jouw ambitie om te zetten in succes. Er is veel vrijheid, de lijnen zijn kort en er wordt snel geschakeld, een perfecte match als jij een energieke zelfstarter bent. Bij Perrigo is volop aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en blijf je actief in gesprek over je doorgroeimogelijkheden. Het salaris is afhankelijk van jouw ervaring en competenties. Het betreft een fulltime functie (minder is niet mogelijk).

Over Perrigo

Perrigo Nederland is sinds 2015 onderdeel van de Branded Consumer Healthcare divisie van Perrigo, een Amerikaans bedrijf dat zich richt op het leveren van voorschriftvrije zelfzorgproducten van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan vrij verkochte geneesmiddelen, voedingssupplementen, huidverzorgingsproducten en medische hulpmiddelen.

Met merken als Davitamon, Biodermal, NiQuitin, Prevalin en Zantac in haar portfolio is het bedrijf de grootste leverancier binnen de categorie in Nederland. Perrigo kiest voor merken die ze groot kunnen maken en is daarmee een van de top adverteerders in Nederland. Dit maakt hen Industry Captain en commercieel partner van retailers als Kruidvat en Etos.

Ondanks de internationale connectie opereert Perrigo in Nederland geheel autonoom en met veel ondernemerschap vanuit het kantoor in Rotterdam.

Eén van de grote sterren in het Perrigo-portfolio is de ‘local jewel’ Biodermal. Biodermal bestaat al ruim 45 jaar en is het nummer 3 A-merk in Nederland binnen zowel gezichtsverzorging als zonbescherming. De naamsbekendheid is hoog en het merk is geliefd onder veel trouwe consumenten. Jaar na jaar blijft het merk groeien (harder dan de markt) door slimme inzet van marketing, kwalitatief hoogwaardige NPD’s en effectieve sales initiatieven. Het zonsegment heeft de afgelopen jaren een zeer grote groei laten zien en is daarmee een belangrijk onderdeel geworden van het Biodermalmerk alsook het totale Perrigo-portfolio. Doel is de groei de komende jaren verder te versterken en een nog steviger aandeel in de markt te behalen.

Inlichtingen

Werving & selectie voor deze vacature wordt verzorgd door WerfSelect, bemiddelingsbureau voor marketing-, communicatie, sales en online professionals. www.werfselect.nl.

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Of neem contact op met Mathanja Klop

mathanja@werfselect.nl
033 422 40 22