Channelmanager Telemarketing bij Goede Doelen Loterijen – Amsterdam, Noord-Holland

Bij De Goede Doelen Loterijen in Amsterdam, Noord-Holland

Introductie

Ben jij straks Channelmanager bij de 2-na grootste private donor ter wereld? Zet jij je graag voluit in om geld in te zamelen voor Goede Doelen van klein tot groot? Is -Altijd de beste zijn- een level dat jou aanspreekt? En ben je bovenal een ervaren Channelmanager die partijen weet (bij)te sturen? Dan is dit de plek voor jou!

Organisatie

Fondsen werven voor goede doelen, dat is de missie van De Goede Doelen Loterijen. Ruim 3,5 miljoen Nederlanders spelen inmiddels mee en honderdduizenden mensen winnen elke maand prijzen. De Goede Doelen Loterijen (Nationale Postcode Loterij, BankGiro Loterij en VriendenLoterij) zijn in Nederland de grootste particuliere fondsenwerver. Dankzij alle deelnemers wordt er dit jaar meer dan 500 miljoen euro geschonken aan goede doelen. Met dit geld worden veel belangrijke projecten op het gebied van mens en natuur, cultuur, gezondheid en welzijn mogelijk gemaakt.

Jouw team- Marketing

Samen met 9 collega’s ben je onderdeel van team Directie Werving en Retentie. Focus is het werven en behouden van (nieuwe) deelnemers van de Goede Doelen Loterijen (Nationale Postcode Loterij, BankGiro Loterij en VriendenLoterij). Samen met collega’s stuur jij een aantal callcenters aan waarmee jullie samenwerken en die de werving en retentie verzorgen. Jij rapporteert aan de Senior Channelmanager Telemarketing.

Functie

Wat ga je doen?

Als Channel Manager Telemarketing ben jij verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van verschillende callcenters. Je onderhoudt contact, stuurt aan en bij waar nodig. Je zorgt voor een optimale samenwerking zodat de verkooptargets worden behaald. Jij bent hiermee medeverantwoordelijk voor een aanzienlijk deel van de verkoop en behoud van de loten voor de 3 loterijen; Nationale Postcode Loterij, BankGiro Loterij en VriendenLoterij.

Verder:

  • Sta je met je voeten in de modder! Je bent namelijk zelf verantwoordelijk voor een deel van de werving binnen de callcenters
  • Stuur je de verschillende callcenters waarmee op dagelijkse basis wordt samengewerkt
  • Zorg je ervoor dat alle callcenters handelen volgens de laatste wet- en regelgeving. Compliant zijn staat bij jou op de eerste plaats
  • Bezoek je de callcenters, geeft indien nodig trainingen en begeleidt de project- en vestigingsmanagers


Functie-eisen

Dit heb jij in huis:

Jij bent altijd bezig met je targets. Aantallen loten, conversies, aannamelevels, kosten per lot, kwaliteit van de werving, zijn we compliant……? Jij wil altijd de beste zijn, denkt in mogelijkheden en zoekt samen met je collega’s en callcenters naar een oplossing die zowel voor de loterij als voor het bureau de beste is. Ervaring met het aansturen van callcenters en bij voorkeur het werken bij een callcenter is dan ook een pré. Jij hebt minimaal drie jaar ervaring in een soortgelijke functie, bent cijfermatig ingesteld en wil graag het verschil maken voor de goede doelen.

Aanbod

Wat bieden zij jou?

Je gaat werken met en voor 600 collega’s in het meest duurzaam vernieuwde pand van Nederland, op loopafstand van station Amsterdam Zuid. Als je binnenkomt voel je meteen de aanstekelijke, energieke vibe van creatie. Kijk niet gek op als produktiemedewerkers je langs een andere route door het pand sturen, er zijn dan TV-opnames aan de gang.

Het betreft een fulltime functie. Naast een goed salaris en een goede en stabiele pensioenregeling hebben zij ook andere aantrekkelijke – unieke – arbeidsvoorwaarden. Onder andere een OV-vrijkaart, dagelijks een heerlijk ontbijt en lunch met biologische en lokale producten, bootcamps, kickboks- en yogalessen, maar ook een eigen bibliotheek en daktuinen.

Je mag regelmatig op bezoek bij de goede doelen die, dankzij de inleg van de deelnemers, door de Goede Doelen Loterijen gesteund worden. Ook mag je vrijwilligerswerk doen in loterijtijd en kan je jezelf via de Lottery Academy blijven ontwikkelen.

Bij de Goede Doelen Loterijen werken mensen met verschillende nationaliteiten en achtergronden. Daar worden zij blij van, want diversiteit is een ideale voedingsbodem voor creativiteit, innovatie en samenwerking. Het spreekt misschien voor zich, maar we zeggen het toch nog maar even: als je denkt een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan hun organisatie, ben je welkom. Ongeacht je roots, religie, leeftijd of levensovertuiging.

Inlichtingen

Werving & selectie voor deze vacature wordt exclusief verzorgd door WerfSelect, bemiddelingsbureau voor marketing-, communicatie, sales en online professionals. www.werfselect.nl.

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Of neem contact op met Mathanja Klop

mathanja@werfselect.nl
033 422 40 22