Content Marketeer – Londerzeel

Bij Lantmännen Unibake Benelux in Londerzeel

Introductie

Wil je werken bij een toonaangevende wereldwijde bakkerijgroep, waar innovatie en duurzaamheid voorop staan? En zoek je een prettige werkomgeving met veel afwisseling, vrijheid en ruimte voor creativiteit?
Ben jij een gestructureerde creatieveling met veel affiniteit met taal en beeld? Heb je minimaal een aantal jaren ervaring in marketingcommunicatie en product content optimalisatie, heb je je sporen al verdiend qua projectmanagement en heb je veel affiniteit en/of ervaring met food en foodservicekanalen? Dan komen we graag met je in contact.


De uitdaging

Voor het moederbedrijf Lantmännen Unibake maar met name het mooie foodservicemerk Pastridor draag jij de volgende verantwoordelijkheden, waarbij je ook externe bureaus aanstuurt en budgetverantwoordelijk bent:

– implementatie van het Perfect Product Content Plan Grossiers (zoals Sligro, Hanos en Bidfood) te optimaliseren.

– implementatie van marketing optimalisaties voortkomend uit customer journey onderzoek door externe experts.

– beheer en seo proof maken van de online product content op de Patridor website, de MyFoodSpot website en de Lantmännen Unibake website

– ontwikkeling en uitvoering van communicatie- en promotieplannen voor de grossiers in samenwerking met de marketing assistent en externe bureaus.

– ontwikkeling van product one pagers en sales presentaties bijvoorbeeld voor de belangrijkste innovaties en communicatiethema’s, en van andere sales tools (ook voor key accounts).

– management diverse marketingcommunicatieprojecten (on- en offline).

Als je gedijt in een dynamische en hands-on omgeving, waar flexibiliteit enerzijds en focus anderzijds essentieel zijn. En als je energie krijgt van het halen van deadlines en het bewaken van budgetten, en oog hebt voor de laatste details in projecten, dan is deze rol op jouw lijf geschreven.

In de functie van (Product) Content Marketeer rapporteer je aan de Marketing Manager België, Nederland, Frankrijk, Italië en Spanje.
Andere direct reports van de Marketing Manager waarmee je veel samenwerkt, zijn een Online Performance Marketeer, een Communication & Campaign Manager en een Event & Traffic Manager. Het team wordt uitgebreid met een marketing assistent om het gehele team te helpen.

En buiten de marketingafdeling is sprake van een intensieve samenwerking met onder andere collega’s van sales, categorymanagers, insights-specialisten en productmanagers binnen Lantmännen Unibake. En vanzelfsprekend met de externe bureaus waarmee wordt gewerkt en die je brieft.


Over jou, je vaardigheden, kennis en ervaring

– Je hebt een HBO-werk- & denkniveau en een opleiding in Communicatie, Marketing of Digitale Media.

– Je hebt minimaal 2-3 jaar relevante werkervaring (marketingcommunicatie, product content optimalisatie en daaraan gerelateerd projectmanagement).

– Je hebt ervaring met SEO en het optimaliseren van de customer journey

– Je bent zeer vaardig in storytelling en taal en hebt affiniteit met grafisch ontwerp en esthetiek.

– Je bent klantgericht & commercieel

– Je bent conceptueel sterk en creatief.

– En zeer nauwkeurig. Foutloze teksten zijn voor jou een vanzelfsprekendheid.

– En je hebt veel ervaring en/of affiniteit met food en foodservicekanalen.


En als persoon ben je:

– flexibel

– besluitvaardig, proactief en volhardend

– enthousiast en energiek

– organisatorisch sterk


De organisatie biedt jou

Lantmännen Unibake biedt je een ondernemende (product) content marketingfunctie in food, met veel afwisseling, vrijheid en ruimte voor creativiteit. Je bent vooral in het foodservicekanaal actief.

Er wordt een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket geboden met een 13de maand. Een een plezierige werkomgeving binnen een dynamische, internationale omgeving.

Je bent primair actief voor de Belgische en Nederlandse markt.

Als je in België woont, werk je primair vanuit Londerzeel (België) en soms in Waalwijk (Nederland).
En woon je in Nederland, dan werk je primair vanuit Waalwijk en soms in Londerzeel.
Er kan ongeveer 2 dagen per week vanuit huis worden gewerkt. De voorkeur gaat uit naar een fulltime invulling, maar 32 uur is bespreekbaar.


Over Lantmännen Unibake

Lantmännen Unibake is met 36 bakkerijen in meer dan 20 landen een van de grootste bakkerijgroepen in Europa. Lantmännen Unibake beidt een groot assortiment aan toonaangevende diepgevroren en verse bakkerijproducten (brood, fastfood, hartig en zoet) binnen retail- en foodservicekanalen in meer dan 60 landen over de hele wereld.

Meer dan 6.000 medewerkers over de hele wereld laten elke dag mensen genieten van het geweldige assortiment. Gemaakt met liefde en passie voor het vak en natuurlijk van de beste ingrediënten en met respect voor de natuur.

Pastridor is een foodservice bekend merk van Lantmännen Unibake. Zie ook https://pastridor.com en https://myfoodspot.eu/nl-nl en laat je inspireren.


Werving & selectie voor deze vacature wordt exclusief verzorgd door WerfSelect, bemiddelingsbureau voor marketing-, communicatie, sales en online professional (www.werfselect.nl)

Geïnteresseerd?

Reageer direct

Of neem contact op met Marie-José van de Kerkhof

marie-jose@werfselect.nl
06-53938106