Customer Supply Chain Analyst – Made, Noord-Brabant

Bij Spadel Nederland in Made, Noord-Brabant

Introductie

Zie jij jezelf al werken voor een succesvol en ‘natuurlijk’ A-merk in de food? Heb jij van nature affiniteit met het optimaliseren van logistieke processen? Ben je analytisch sterk, administratief zorgvuldig maar zorg je ook graag voor vernieuwing? Kun je goed schakelen met diverse afdelingen en collega’s om zodoende samen tot de juiste commerciële keuzes te komen? En wil jij jezelf de komende jaren verder ontwikkelen op het gebied van Supply Chain? Dan is dit de rol voor jou.

Organisatie

Over Spadel


Spadel is een Europese groep die natuurlijk mineraalwater, bronwater en verfrissende dranken produceert en commercialiseert. In de Benelux is ze met haar merken Spa en Bru marktleider in natuurlijk mineraalwater. Binnen Spadel werk je samen aan de toekomst. Met veel inspiratie, passie en plezier, want je werkt elke dag samen met fijne collega’s die bruisen van ideeën, die durven beslissen, die vooruitkijken. Op het Nederlandse hoofdkantoor werk je samen met ca. 50 collega’s. In totaal werken bij deze toonaangevende, internationale organisatie 1.360 medewerkers. Het Benelux Customer Supply Chain team waar je onderdeel van uitmaakt bestaat uit 8 personen.


Functie

Dit zijn je verantwoordelijkheden

Als Customer Supply Chain Analyst bij Spadel ga je enerzijds meewerken in de dagdagelijkse operationele processen behorend bij Order to Invoice en Logistics. Anderzijds ga je actief nadenken over en aan de slag met het optimaliseren van deze processen.

De dagdagelijkse processen bestaan uit de correcte en complete invoer van bestellingen en facturatie van leveringen en retouren. Je werkt samen met de logistiek dienstverlener aan het verwezenlijken van de klantenservice doelstellingen met betrekking tot volledigheid en tijdigheid. In geval van nieuwe klanten en nieuwe productintroducties zorg jij ervoor dat de administratieve processen optimaal blijven verlopen. Tenslotte ga je een coördinerende rol vervullen bij het vinden van een zinvolle bestemming van restvoorraden.

Op het gebied van optimalisatie verwachten wij van jou dat je de bestaande processen onder de loep neemt, evalueert en proactief voorstellen doet ter verbetering. Jij zorgt voor een kwaliteitsimpuls; denkt creatief mee over bijvoorbeeld transportoptimalisatie, digitalisering en slimme uitwisseling van voorraadinformatie. Dit doe je op een open en constructief kritische wijze en in samenspraak met andere afdelingen zoals Supply Planning, Logistics, Sales en samenwerkingspartners. Bij alles houd je in de gaten dat de klanten de beste service krijgen, de kosten en baten in verhouding zijn en bedenk je dat duurzaam het langste duurt. Bij Spadel ben je je altijd bewust van de ecological footprint.

Functie eisen

Dit zien we in jou

Jij bent allereerst een zelfstarter met een frisse blik. Je hebt de potentie om door te groeien; wil meebouwen aan een internationaal, opererende organisatie. Uiteraard heb je affiniteit met optimalisering van processen en ben je analytisch sterk. Je bent oplossings- en resultaatgericht. Je voelt je thuis in een informele cultuur, waar iedereen samenwerkt en betrokken is. Je durft positie te kiezen maar hebt wel gevoel voor verhoudingen. Je kunt daarom schakelen op verschillende niveaus. Je hebt het talent om informatie, kansen, mensen en mogelijkheden te verbinden en dit om te zetten in concrete voorstellen en acties. Bovendien herken je jezelf in de kernwaarden van Spadel: ownership, excellence, togetherness en agility.

Wij zijn vooral op zoek naar een persoon met de juiste instelling en vaardigheden. De rest leer je als het goed gaat gaandeweg.

Wat je naast genoemde meebrengt is

  • een succesvol afgeronde HBO- of WO-opleiding

  • kennis van de grondbeginselen van Supply Chain

  • ervaring met MS Office

  • een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Ervaring in een soortgelijke functie is geen must maar wel een pré, evenals ervaring met ERP-, BI- en/of planningsystemen.

Aanbod

Wat biedt Spadel jou?

Een uitgelezen kans bij een zeer interessante, internationaal opererende organisatie. Je kunt bij Spadel ervaring opdoen en (op termijn) doorgroeien naar bijvoorbeeld de functie van teamlead in Nederland of het buitenland. Je krijgt veel vrijheid in de manier waarop je je functie invult. Een mooie kans voor de juiste kandidaat die zich thuis voelt in een organisatie met een open en informele cultuur. Samen ontwikkelen, samen successen vieren. Afhankelijk van ervaring bedraagt het salaris bij een fulltime werkweek tussen 2.100 en 2.400 euro bruto per maand, exclusief 13e maand en vakantiegeld.

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct
Of neem contact op met Mathanja Klop

033 422 40 22