Customer Supply Chain Analyst – Made, Noord-Brabant

Bij Spadel Nederland in Made, Noord-Brabant

Introductie

Zie jij jezelf al werken voor een succesvol en ‘natuurlijk’ A-merk in de food? Heb jij van nature affiniteit met het optimaliseren van logistieke processen? Ben je analytisch sterk, administratief zorgvuldig maar zorg je ook graag voor vernieuwing? Kun je goed schakelen met diverse afdelingen en collega’s om zodoende samen tot de juiste commerciële keuzes te komen? En wil jij jezelf de komende jaren verder ontwikkelen op het gebied van Supply Chain? Dan is dit de rol voor jou.

Functie

Dit zijn je verantwoordelijkheden

Als Customer Supply Chain Analyst bij Spadel ga je enerzijds meewerken in de dagdagelijkse operationele processen behorend bij Order to Invoice en Logistics. Anderzijds ga je actief nadenken over en aan de slag met het optimaliseren van deze processen.

De dagdagelijkse processen bestaan uit de correcte en complete invoer van bestellingen en facturatie van leveringen en retouren. Je werkt samen met de logistiek dienstverlener aan het verwezenlijken van de klantenservice doelstellingen met betrekking tot volledigheid en tijdigheid. In geval van nieuwe klanten en nieuwe productintroducties zorg jij ervoor dat de administratieve processen optimaal blijven verlopen. Tenslotte ga je een coördinerende rol vervullen bij het vinden van een zinvolle bestemming van restvoorraden.

Op het gebied van optimalisatie verwachten wij van jou dat je de bestaande processen onder de loep neemt, evalueert en proactief voorstellen doet ter verbetering. Jij zorgt voor een kwaliteitsimpuls; denkt creatief mee over bijvoorbeeld transportoptimalisatie, digitalisering en slimme uitwisseling van voorraadinformatie. Dit doe je op een open en constructief kritische wijze en in samenspraak met andere afdelingen zoals Supply Planning, Logistics, Sales en samenwerkingspartners. Bij alles houd je in de gaten dat de klanten de beste service krijgen, de kosten en baten in verhouding zijn en bedenk je dat duurzaam het langste duurt. Bij Spadel ben je je altijd bewust van de ecological footprint.


Functie-eisen

Dit zien we in jou

Jij bent allereerst een zelfstarter met een frisse blik. Je hebt de potentie om door te groeien; wil meebouwen aan een internationaal, opererende organisatie. Uiteraard heb je affiniteit met optimalisering van processen en ben je analytisch sterk. Je bent oplossings- en resultaatgericht. Je voelt je thuis in een informele cultuur, waar iedereen samenwerkt en betrokken is. Je durft positie te kiezen maar hebt wel gevoel voor verhoudingen. Je kunt daarom schakelen op verschillende niveaus. Je hebt het talent om informatie, kansen, mensen en mogelijkheden te verbinden en dit om te zetten in concrete voorstellen en acties. Bovendien herken je jezelf in de kernwaarden van Spadel: ownership, excellence, togetherness en agility.

Wij zijn vooral op zoek naar een persoon met de juiste instelling en vaardigheden. De rest leer je als het goed gaat gaandeweg.

Wat je naast genoemde meebrengt is

  • een succesvol afgeronde HBO- of WO-opleiding
  • kennis van de grondbeginselen van Supply Chain
  • ervaring met MS Office
  • een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Ervaring in een soortgelijke functie is een pré. Evenals ervaring met SAP, ERP, BI en/of andere planning systemen of beheersing van de Franse taal.


Aanbod

Bij Spadel maak je impact

  • Bij Spadel heb je altijd een brede scope. Alle professionals bij Spadel zijn allround en maken impact van strategie tot operatie.
  • Je werkt nauw samen met collega’s van andere disciplines zoals sales, marketing, etc.
  • Ideeën en ondernemende voorstellen zijn meer dan welkom.
  • Jij en jouw team pakken de regie. Ondersteund door experts en een netwerk van agentschappen. Samen breng je ideeën tot leven. Er zijn (dus) geen global guidelines, je bepaalt deze guidelines zelf.
  • CSR is key bij Spadel. De organisatie neemt haar verantwoordelijkheid voor milieu en de samenleving serieus. Ze investeerde de afgelopen 15 jaar in de CSR-aanpak, formuleerde een ambitieuze MVO-strategie (Source of Change 2025) en zetten in op B-corp-certificering (https://bcorporation.net).
  • Spadel is van oudsher een familiebedrijf met stevige kernwaarden: “togetherness, agility, ownership and excellence’. Bij Spadel werken sterke teamspelers aan gezamenlijk succes in een snel veranderende competitieve omgeving. Genoeg ruimte voor individuen om te groeien, op een onafhankelijke manier te opereren en om elkaar vooruit te helpen. Bij Spadel werk je écht in een team, je komt voor elkaar op en trekt samen op als het nodig is en/of in moeilijkere tijden.


“Als de mens het water beschermt, beschermt het water de mens”.

Spadel is marktleider in natuurlijk mineraalwater in de Benelux, dankzij de succesvolle watermerken Spa en Bru. Met ruim 1200 medewerkers zijn zij actief in vier landen: België, Nederland, Frankrijk en Bulgarije. Zij focussen zich op sterke merken met een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk.

Werkdagen en locatie

Bij voorkeur ga je vijf dagen per week aan de slag, maar vier is bespreekbaar. Spadel is gevestigd in Made. Spadel biedt een marktconform salaris en goede secundaire voorwaarden. Enkele dagen per week thuiswerken is en blijft mogelijk.

Wat biedt Spadel jou?

Een uitgelezen kans bij een zeer interessante, internationaal opererende organisatie. Je kunt bij Spadel ervaring opdoen en (op termijn) doorgroeien naar bijvoorbeeld de functie van teamlead in Nederland of het buitenland. Je krijgt veel vrijheid in de manier waarop je je functie invult. Een mooie kans voor de juiste kandidaat die zich thuisvoelt in een organisatie met een open en informele cultuur. Samen ontwikkelen, samen successen vieren.

Inlichtingen

Werving & selectie voor deze vacature wordt exclusief verzorgd door WerfSelect, bemiddelingsbureau voor marketing-, communicatie, sales en online professionals. www.werfselect.nl.

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Of neem contact op met Mathanja Klop

mathanja@werfselect.nl
06-46351121