Digital Communication Manager bij Nutrition & Santé | ingevuld – Breda, Noord-Brabant

Bij Nutrition & Santé Benelux in Breda, Noord-Brabant

Introductie

Zie jij jezelf al werken bij een internationale speler waarin je echt het verschil kan maken en waarin gezondheid en voeding centraal staan? Bouw jij met jouw stevige online marketingkennis en -ervaring het beste e-com platform management? Ben jij de hands on professional die weet hoe een optimale digitale strategie wordt ontwikkeld en wordt neergezet? En ben jij de aangewezen persoon om de interne en externe spil te zijn en (data gedreven) advies te geven? Dan gaan we graag met jou in gesprek!

Organisatie

Over Nutrition & Santé

De missie van N&S is: “We create new products for a better health worldwide”. Hieruit blijkt direct zowel de innovatiekracht van het bedrijf, dat garant staat voor diverse productinnovaties en introducties per jaar, alsook de scope van de groep: gezondheidsproducten.

N&S is aanwezig in 40 landen en actief op een viertal segmenten met diverse merken te weten Health & Functional foods (o.a. Céreal), Slimming nutrition (WeightCare, Modifast), Sports nutrition (Isostar) en Organic & Veggie alternative (Céreal Bio, Natursoy). Marketing heeft een prominente positie binnen N&S. Zorgvuldigheid is belangrijk en de organisatie is fact-based. De voertaal binnen de organisatie is Nederlands en Engels.

Functie

Dit zijn je verantwoordelijkheden

In deze functie binnen N&S ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van de Benelux online marketingstrategie en tactics. Met als doel de verkoop van N&S merken te stimuleren en er zo aan bij te dragen dat de doelstellingen van N&S Benelux worden bereikt. Je rapporteert direct aan de Marketing Directeur Benelux. Je werkt nauw samen met o.a. de Group Brand Manager en product management.

Dit is wat je gaat doen

Als Digital Communication Manager bepaal je de doelstellingen en concrete plannen voor de online kanalen. Je ontwikkelt specifieke webstrategieën voor geleverde producten, alsook business data en analyses op Google. Je leidt het e-com platform management van de eigen webshops (Modifast / weight care / Gerlinea) en integreert de traditionele commerciële strategie in een multichannel benadering. Omdat je een generalist bent op het gebied van online marketing, schakel je voor de specialistische werkzaamheden met de juiste bureaus,die je aanstuurt op webcontent, strategie, social media content en conversie. Daarnaast hou je toezicht op alle web-activiteiten en Google campagnes.

Je werkt samen met brandmanagement per merk / kanaal. Je coacht de marketeers op het vlak van digitale marketing en daagt ze uit om samen de digitale expertise te verbeteren voor N&S Benelux.

Functie eisen

Dit zien we graag terug in een kandidaat

Voor deze regisserende rol zoeken we een generalistische Online Marketeer die snel kan schakelen tussen strategische en operationele zaken. Je krijgt het niet benauwd als je veel ballen in de lucht moet houden en zoekt daarbij graag de afstemming met je marketing collega’s. Je plannen komen natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen; jij weet maar al te goed hoe je data moet interpreteren en kunt inzetten voor het bedenken of bijsturen van de strategie. Wat dat betreft verwachten we ook een flinke dosis ondernemerschap en daadkracht. Je bent energiek, niet alleen een denker maar ook een aanpakker en weet anderen met jouw enthousiasme en inhoudelijke kennis te inspireren en mee te nemen.

En verder vragen we:

  • Een relevante afgeronde commerciële HBO- of WO-opleiding
  • 4 tot 7 jaar ervaring in de rol van Digital Marketeer, bij voorkeur binnen FMCG
  • Ervaring met e-com platform management, data-analyses en het aansturen van bureaus
  • Kennis van web- en social media content en Google campagnes activiteiten
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Ervaring met werken voor een Benelux organisatie en markt is een pré, net als ervaring binnen FMCG-Food

Aanbod


Wat biedt Nutrition & Santé jou?

Een uitdagende functie waarin je als pionier de rol mag uitbouwen en je ondernemerschap en digitale expertise in kunt zetten. Je kunt gaan bouwen aan successen voor de korte en de lange termijn. Bovendien kun jij je digital marketingervaring verder uitbreiden in een internationale organisatie met ruimte voor initiatieven binnen de Benelux. N&S biedt een bijpassend aantrekkelijk pakket bestaande uit o.a. een goed marktconform salaris, laptop en mobiel van de zaak en een goede pensioenregeling.

Inlichtingen

Werving en selectie voor deze vacature bij Nutrition & Santé wordt exclusief uitgevoerd door WerfSelect, Werving & Selectiebureau voor Marketing, Communicatie, Sales & Digital professionals.

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct
Of neem contact op met Barbara van der Woerd

033 422 40 22