Digital Marketeer & E-commerce Coördinator – Breda

Bij Nutrition & Santé Benelux in Breda

Introductie

Zoek jij een verantwoordelijke digital marketing functie binnen een dynamische e-commerce omgeving? Wil jij werken aan een aansprekend merkenportfolio met meerdere webshops? Binnen een internationaal, succesvol bedrijf dat zorg voor mens en natuur al 90 jaar vanuit een pioniershart uitdraagt? Dan is dit de rol voor jou!


Organisatie

De uitdaging

Met jouw digital en e-commerce skills zorg jij voor meer conversie en verkoop van de gezonde producten en merken via de webshops van Nutrition & Santé. Een dynamische job in een internationale context, waarbij jij ervoor zorgt dat alles goed en op tijd geregeld is. Jouw project management skills en zorgvuldigheid komen hierbij uitstekend van pas. Je werkt gestructureerd en stuurt op data. Google Analytics en Excel zijn daarbij jouw beste vrienden.

Key words : *Optimaliseren van traffic *Search engine marketing *Display advertising *Affiliate marketing *Social Media *Optimalisatie van websites *Interactie ontwerp *Visueel ontwerp *Webanalytics *A/B en multivariate testen *Funnel optimalisatie.


Functie

Wat ga je doen ?

Door SEO, SEA & Social op een intelligente manier in te zetten met slimme campagnes zorg jij voor meer bezoekers. Je werkt met moderne en geavanceerde tooling aan conversie optimalisatie. Je vergroot de vindbaarheid en zichtbaarheid en je weet de mogelijkheden binnen het online platform optimaal te benutten. Je werkt bijvoorbeeld aan de optimalisatie van de gebruiksvriendelijkheid, e-mail templates en social content. Je werkt nauw samen met de merkverantwoordelijken. Je stuurt de betrokken digital bureaus aan en bent hun eerste aanspreekpunt.

Meer bezoekers, betere conversie, hogere orderwaarde en loyalere klanten: je krijgt energie van betere business resultaten. Jij weet als geen ander kansen te grijpen en te creëren!


Functie-eisen

Wie ben jij ?

Jij bent gedreven om de e-commerce business van Nutrition & Santé te laten groeien. Je bent dan ook commercieel, proactief en communicatief vaardig.

Je hebt ongeveer twee/ drie jaar werkervaring als webshop coördinator óf digital marketeer (of in een vergelijkbare functie). Het is belangrijk dat je ervaring hebt opgedaan met digitale marketing campagnes (SEA, Social Media, Display, etc) en een goede projectmanager bent. HBO/WO werk- en denkniveau en affiniteit met gezonde voeding zijn ook een must. Je hebt goede Excel-skills en spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en Engels. Ervaring met Magento 2.0 is een pré.


Aanbod

Aanbod

Een uitdagende functie waarin je jouw digital-marketing-expertise verder ontwikkelt binnen een internationale organisatie met ruimte voor initiatieven. N&S biedt een bijpassend aantrekkelijk pakket bestaande uit o.a. een goed marktconform salaris, laptop en mobiel van de zaak en een goede pensioenregeling. Je kunt groeien en bouwen aan successen voor de korte en lange termijn. Jouw ondernemerschap, project management skills en digitale expertise worden gewaardeerd.


Inlichtingen

Over Nutrition & Santé

“Design natural and active nutritional solutions for body and mind well-being”, dat is de missie van Nutrition & Santé. Hieruit blijkt direct zowel de innovatiekracht van het bedrijf, dat garant staat voor diverse productinnovaties en introducties per jaar, alsook de scope van de groep: gezondheidsproducten.

N&S is aanwezig in 40 landen en actief op een viertal segmenten met diverse merken te weten Health & Functional foods (o.a. Céreal), Slimming nutrition (WeightCare, Modifast), Sports nutrition (Isostar) en Organic & Veggie alternative (Céreal Bio, Natursoy). N&S heeft maar liefst dertig lokale en internationale merken. Marketing heeft een prominente positie binnen N&S; digital marketing is daarbinnen essentieel voor de verdere groei. Zorgvuldigheid is belangrijk en de organisatie is fact-based. De voertalen binnen de organisatie zijn Nederlands en Engels.

Let’s discover Nutrition & Santé : https://youtu.be/yK9Ftrv5QZ4

Uitgebreide vacaturetekst ontvangen ? Stuur een e-mail aan info@werfselect.nl.


Sollicitatie

Werving en selectie voor deze vacature bij Nutrition & Santé wordt exclusief verzorgd door WerfSelect, bemiddelingsbureau voor marketing-, communicatie, sales en online professionals. www.werfselect.nl.

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Of neem contact op met Mathanja Klop

mathanja@werfselect.nl
033 422 40 22