Digital Marketeer & E-commerce Coördinator – Breda

Bij Internationale FMCG organisatie in Breda

Introductie

Zoek jij een verantwoordelijke en veelzijdige digital marketing functie binnen een dynamische e-commerce omgeving? Wil jij werken aan de groei van een aansprekend merkenportfolio met meerdere webshops? Binnen een internationaal, succesvol bedrijf dat zorg voor mens en natuur al 90 jaar vanuit een pioniershart uitdraagt? Dan is dit de rol voor jou!

Organisatie


De uitdaging

Met jouw digital en e-commerce skills zorg jij voor meer webshop conversie en verkoop van de gezonde producten en merken van Nutrition & Santé. Een dynamische job in een internationale context, waarbij jij ervoor zorgt dat alles goed en op tijd geregeld is. Jouw project management skills en zorgvuldigheid komen hierbij uitstekend van pas. Je werkt gestructureerd en bent een spil in het web waarbij je meerdere ballen tegelijk in de lucht kunt houden.

Functie


Wat ga je doen?

Door SEO, SEA & Social Media op een intelligente manier in te zetten zorg jij voor meer terugkerende en nieuwe bezoekers. Je werkt met moderne en geavanceerde tooling aan conversie optimalisatie. Je vergroot de vindbaarheid en zichtbaarheid van de webshop en je weet de mogelijkheden binnen het online platform optimaal te benutten. Je werkt bijvoorbeeld aan de optimalisaties van de webshop, gebruiksvriendelijkheid middels A/B testen en je bedenkt de content planning. Daarnaast heb je veel contact met de betrokken media- & creatieve bureaus waarin je veel schakelt over digitale campagnes en de benodigde content. Hierin ben jij het aanspreekpunt en zal je hun moeten kunnen briefen, aansturen en evalueren. Je werkt hierin nauw samen met de brand- en productmanagers van de verschillende merken.

Meer bezoekers, betere conversie, hogere orderwaarde en loyalere klanten: je krijgt energie van betere business resultaten. Jij weet als geen ander kansen te grijpen en te creëren!

Key words: Project management, gestructureerd werken, digital marketing, webshop coördinatie, zoekmachine marketing, optimalisatie webshop funnel en spin in het web.

Functie-eisen


Wie ben jij ?

Je bent net klaar met je opleiding of je bent op zoek naar een 2de stap in je carrière. Het belangrijkste in deze functie is dat je gestructureerd kunt werken en goed bent in meerdere projecten tegelijk managen. Je bent leergierig en wil jezelf verder ontwikkelen op het gebied van digitale marketing en e-commerce. Daarnaast ben je resultaatgericht, proactief en communicatief vaardig.

Je hebt goede Excel-skills en spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en Engels. Eerdere ervaring met digitale marketing, e-commerce en Magento 2.0 is een pré.

Aanbod


Aanbod

Een uitdagende functie waarin je jouw digital-marketing-expertise verder ontwikkelt binnen een internationale organisatie met mooie opleidings- en ontwikkelmogelijkheden en ruimte voor initiatieven. Nutrition & Santé biedt een bijpassend aantrekkelijk pakket bestaande uit o.a. een goed marktconform salaris, laptop en mobiel van de zaak en een goede pensioenregeling. Je kunt groeien en bouwen aan successen voor de korte en lange termijn. Jouw ondernemerschap, project management skills en digitale expertise worden gewaardeerd. Binnen N&S bestaat de optie om tot 2 dagen per week vanuit huis te werken.

Inlichtingen


Over Nutrition & Santé

“Design natural and active nutritional solutions for body and mind well-being”, dat is de missie van Nutrition & Santé. Hieruit blijkt direct zowel de innovatiekracht van het bedrijf, dat garant staat voor diverse productinnovaties en introducties per jaar, alsook de scope van de groep: gezondheidsproducten.

N&S is aanwezig in 40 landen en actief op een viertal segmenten met diverse merken te weten Health & Functional foods (o.a. Céreal), Slimming nutrition (WeightCare, Modifast), Sports nutrition (Isostar) en Organic & Veggie alternative (Céreal Bio, Natursoy). N&S heeft maar liefst dertig lokale en internationale merken. Marketing heeft een prominente positie binnen N&S; digital marketing is daarbinnen essentieel voor de verdere groei. Zorgvuldigheid is belangrijk en de organisatie is fact-based. De voertalen binnen de organisatie zijn Nederlands en Engels.

Sollicitatie


Werving en selectie voor deze vacature bij Nutrition & Santé wordt exclusief verzorgd door WerfSelect, bemiddelingsbureau voor marketing-, communicatie, sales en online professionals. www.werfselect.nl.

Geïnteresseerd?

Reageer direct

Of neem contact op met Mathanja Klop

mathanja@werfselect.nl