Digital marketeer – Waalwijk / Londerzeel (BE)

Bij Lantmännen Unibake Nederland in Waalwijk / Londerzeel (BE)

Introductie

Ben jij de gepassioneerde online marketeer met oog voor data en technologie en de focus op performance? Wil jij niet alleen maar uitvoeren maar ook meedenken met een toonaangevende wereldwijde bakkerijgroep? Waar je Lantmännen Unibake mag helpen een ​​digitale pionier in de voedingsindustrie te worden? Wacht niet langer en neem contact met ons op.


Functie

Wat houdt de functie in?

Lantmännen Unibake maakt de shift naar een markt gedreven organisatie waar innovatie & klantgerichtheid centraal staan. Het marketingteam heeft de opdracht gekregen om deze bedrijfsoriëntatie via de verschillende kanalen voor de multi merken te stimuleren, en zo Lantmännen Unibake vooruit te helpen om een digitale pionier in de voedingsindustrie te worden.

In deze nieuwe rol als digita marketeer mag je helpen bouwen. Als allround online marketeer ligt je focus op performance marketing. Je zorgt ervoor dat alles wat we op het vlak van online marketing doen leidt tot meetbare en goede resultaten v.w.b. traffic, lead generatie, conversie naar/op onze sites en klantbeleving. Deze persoon zorgt ook voor een doorvertaling van onze CRM-strategie naar 1-op 1- marketing campagnes.

Dagelijkse werkzaamheden;

 • Opzetten, coördineren, analyseren en optimaliseren van geautomatiseerde Email marketing Campagnes met als doel optimalisatie van de conversie en de ambitie deze te personaliseren.
 • Reach & Traffic maximalisatie middels zoekwoorden optimalisatie, google & social advertising, media partnerships, SOME, Direct & Display.
 • UX/Conversie Optimalisatie met behulp van data-analyse, segmentatie, A/B testen, testen en nog eens testen.


Functie-eisen

Over jou, je skills en competenties

 • Je hebt ervaring als performance / online marketeer, bij voorkeur in foodservice en retail
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Frans is een pre
 • Je hebt passie voor marketing, data en technologie
 • KPI’s? Je bepaalt ze en haalt ze.
 • Je bent bekend met paid advertising skills (SEA, Social Media Advertising, affiliate marketing) en bedreven in SEO en CRO
 • Je hebt uitgebreide kennis van alle gangbare analytics tools
 • Je bent thuis in content/inbound marketing
 • Je bent bedreven met email marketingcampagnes en Marketing Automation (HubSpot is een pre)
 • Je hebt een scherpe mindset en analytische geest, een testing mindset is vanzelfsprekend voor jou
 • Je hebt goede project management- en communicatie skills en overtuigingskracht
 • Je bent een teamworker
 • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding


Aanbod

Aanbod

Je komt te werken bij een Organisatie waar je verschil kunt maken. Het dynamische marketingteam is groeiende, dus er gebeurt veel, elke dag is anders. Je werkt op een professionele en informele manier met elkaar en met de verschillende teams binnen de organisatie samen. Je ontvangt een goed salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand en auto. Tenslotte is het mogelijk om gedeeltelijk thuis te werken.

Over Lantmännen Unibake

Meer dan 6.000 medewerkers over de hele wereld laten elke dag mensen genieten van ons geweldige assortiment. Gemaakt met liefde en passie voor het vak en natuurlijk van de beste ingrediënten met respect voor de natuur.

Een breed assortiment bake-off producten; Denk aan originele stokbroden, knapperige piccolo’s, ambachtelijk rustiek aansnijbrood. De nieuwste gourmet hamburger buns, hot dog broodjes en andere hartige snacks, en voor de geluksmomentjes een grote selectie zoete zaligheden, van Danish tot donuts.

Passie en vakmanschap; Lantmännen Unibake is de op één na grootste bakkerijgroep van Europa met bakkerijen in meer dan 20 landen. Onze roots liggen in Zweden. Een coöperatie van 25.000 boeren vormt de wortels van het bedrijf.

Missie “Our purpose is to see our breads, cakes and pastries make people feel satisfied and happy in every corner of the world. We aim to reach billions of people of all ages inall countries around the globe and make billions of tummies smile.”

Visie “Building on our passion for baking and our mission to provide pleasure through food, we have a clear vision of where we are heading. We have foot on the ground in multiple countries, a solid history with many years of investing in competences and we want to be agile and act fast.”


Inlichtingen

LET OP: Werving & selectie voor deze vacature wordt exclusief verzorgd door WerfSelect, bemiddelingsbureau voor marketing-, communicatie, sales en online professionals. www.werfselect.nl. Solliciteren is dan ook alleen mogelijk via WerfSelect.

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Of neem contact op met Barbara van der Woerd

barbara@werfselect.nl
033-4224022