Coaching & advies

Soms heb je een vraagstuk waarvoor het bestaande team de tijd of kennis niet heeft. WerfSelect beschikt over een pool van ervaren marketing-, communicatie-, sales- en online professionals met duizenden jaren ervaring. Ervaring en kennis die jouw bedrijf een sprong vooruit kunnen laten maken.  WerfSelect staat daarbij altijd garant voor een PastPrecies match die 1 + 1 = 3 oplevert.

Door onze jarenlange samenwerking met de beste interim-managers in marketing, communicatie, sales en online kennen we hen door en door. Daardoor weten wij precies wie het verschil zal weten te maken Natuurlijk laten we ook regelmatig nieuwe talent toe tot onze pool. De kandidaten die we voorstellen hebben we sowieso altijd persoonlijk gesproken, in vele gevallen hebben zij in het verleden ook namens WerfSelect adviesopdrachten uitgevoerd. Met onze expertise zorgen we dat de juiste persoon op de juiste adviesopdracht komt. Dit doen we snel en tegen een redelijke prijs.

Snel een voorstel op maat

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?  Dan horen we graag van je. Zodra we de benodigde informatie hebben mag je binnen 48 uur een voorstel met passende kandidaten verwachten.

 

Vragen over Coaching & advies?

Neem contact op met Annelies Ruis

Directeur / Consultant annelies@werfselect.nl
06-54227874

Geïnteresseerd?