Recruitment

Versterking in tijden van Corona

Heb jij een online marketeer of eCommerce specialist nodig om in deze bijzondere tijd jouw business nog meer toe te spitsen op online? Dan kunnen wij je helpen aan de juiste persoon!
– online marketeers;
– digital performance managers;
– ecommerce specialisten;
– en nog heel veel andere specialismen

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Wij bemiddelen voor topprofessionals in vakgebieden (online) marketing, marketing intelligence, communicatie en sales. Van junior- tot managementposities. Voorbeelden van vacatures die wij recent hebben ingevuld:
– online marketeer
– product owner
– key account manager
– rayon manager
– directeur marketing & communicatie
– marketing manager
– product manager
– brand manager
– campagne manager
– CSR manager
Laat je ons weten waar jij behoefte aan hebt? Wij gaan graag voor je aan de slag.

PastPrecies aanpak

Een precies passende nieuwe medewerker kan jouw bedrijf een sprong vooruit helpen. De realiteit is dat 50% van de aannames fout gaat met hoge kosten en demotivatie van het bestaande team tot gevolg. WerfSelect staat garant voor een PastPrecies match. Onze doortastende PastPrecies aanpak voor recruitment kent 4 pijlers:

Kick Off: een gezamenlijke start van de procedure zorgt ervoor dat we een efficiënt proces en timing hanteren met elkaar, cruciaal in een markt waarin schaars toptalent gemiddeld slechts 4 weken ‘in de markt’ is.

Ons netwerk en de search campagne: met de juiste combinatie van een krachtig netwerk aan professionals, eigen digitale kanalen, inzet van job boards en 1op1 headhunting vinden en verleiden we de potentiële kandidaten voor een gesprek met WerfSelect.

Screening & selectie: we screenen zorgvuldig en spreken al onze voorgestelde kandidaten persoonlijk om te kunnen voldoen aan hoogwaardige selecties, wetende dat meer dan 80% van het uiteindelijke succes van een kandidaat wordt bepaald door persoonlijkheidskenmerken zoals mentale weerbaarheid of coachbaarheid.

Advies en begeleiding: We zijn indien gewenst gedurende het volledige proces betrokken bij zowel opdrachtgever als kandidaat.

Snel een voorstel op maat

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?  Dan horen we graag van je.

 

Vragen over Recruitment?

Neem contact op met Mathanja Klop

Senior Recruiter mathanja@werfselect.nl
06-46351121

Geïnteresseerd?