Teams bouwen

Steeds vaker worden wij gevraagd om mee te denken over de opbouw van een optimaal team. Het mooiste is het als het team in de flow komt en de individuele medewerkers ‘gaan vliegen’. We helpen daar graag bij.

Stand van zaken en toekomstplaatje

Natuurlijk willen we eerst het naadje van de kous weten. Waar is het bedrijf of de organisatie naar op weg en waar lopen jullie tegenaan? Wat zijn de obstakels en waar lig jij als leider ’s nachts wakker van? Wat is er al bekend over hoe de functies er in de toekomst uit gaan zien? De wereld verandert immers in hoog tempo. We kunnen jullie ook helpen om dit plaatje scherp te krijgen.

Potentieel huidige team

We kunnen voor iedere medewerker het potentieel voor de toekomst bepalen. Dat doen we onder anders door assessments van Thomas International af te nemen, waarvoor wij opgeleid zijn. Aan de hand van de uitkomst gaan we een uitgebreid gesprek aan met iedere medewerker. Je ontvangt een uitgebreid verslag, na toestemming door de betreffende medewerker. De resultaten worden in de scorecard voor de betreffende positie geplaatst.

Uiteindelijk volgt een presentatie en gesprek om,  aan de hand van de resultaten van de assessments en gesprekken, vast te stellen waar de komende tijd aandacht aan moet worden besteed om een optimaal team te ontwikkelen en te bouwen.

Aanvulling zoeken

Het kan zijn dat sommige medewerkers niet passen bij de toekomstige behoeften. Door de snelle ontwikkelingen kan het immers zijn dat andere competenties nodig zijn in de toekomst. Als dat betekent dat er aanvulling nodig is in het team dan helpen we daar uiteraard graag bij.

Interesse?

 We maken graag een voorstel op maat.

Vragen over Teams bouwen?

Neem contact op met Annelies Ruis

Directeur / Consultant annelies@werfselect.nl
06-54227874

Geïnteresseerd?