Interim Senior Communicatieadviseur Participatie – Arnhem | Hybride

Introductie

Kerngegevens

Start: 8 januari 2024
Duur: tot eind 2024 met optie op verlenging
Locatie: Arnhem/hybride
Uren per week: 32-36
Tarief: maximaal 75,- inclusief reiskosten

Reageren kan tot uiterlijk 12 december 16 uur


Opdracht

Jouw tijdelijke werkplek is bij het team Communicatie dat onderdeel is van de afdeling Bestuursondersteuning en Communicatie. Het team bestaat uit 23 communicatieprofessionals variërend van communicatieadviseurs, online communicatieadviseurs, woordvoerders en contentspecialisten. De verschillende expertisegebieden zijn verdeeld over de 5 senior communicatieadviseurs. Wat het team kleur geeft, is de tomeloze ambitie om vooruit te willen en bij te dragen aan het elan van nieuw. De vibe om te ontdekken, ontwikkelen en vernieuwen is duidelijk voelbaar op de afdeling en collega’s zoeken elkaar graag op om kennis uit te wisselen.

Samen met de beleidsadviseurs Burgerparticipatie en je communicatiecollega’s zorg je dat het Arnhemse participatiebeleid met succes wordt uitgevoerd.

Je adviseert over een effectieve participatie- en communicatieaanpak bij projecten, gebieds- en beleidsontwikkelingen in lijn met het participatiebeleid van de gemeente Arnhem en de nieuwe Omgevingswet. Je helpt mee in de uitvoering en evaluatie van deze trajecten.

Je bent onderdeel van het gemeentebrede kernteam Participatie. Je geeft advies over het borgen van het participatiebeleid in de organisatie, ook adviseer je het college over strategische onderwerpen zoals een burgerberaad.

Binnen het team Communicatie ben jij het aanspreekpunt voor het thema inwonerparticipatie. Met jouw kennis en ervaring ondersteun je communicatiecollega’s bij het vormgeven van participatietrajecten. Daarnaast kijk je welke ontwikkelingen er nodig zijn voor de afdeling Communicatie op het gebied van participatie. Je bent verantwoordelijk voor de implementatie van deze doorontwikkelingen.


Over jou

  • Minimaal HBO opleiding Communicatie
  • Je beschikt over minimaal 3 jaar werkervaring in participatietrajecten als communicatieadviseur

  • Werkervaring bij een gemeente is een pré


(meer…)

Toptalent in marketing, communicatie, sales en online

Al duizenden PastPrecies matches verzorgd

Groot netwerk van 20.000+ kandidaten en opdrachtgevers