Interim Data-, en MarTech specialist – ingevuld – regio groot Amsterdam

Bij Yakult Europe in regio groot Amsterdam

Introductie

Voor een van onze opdrachtgevers in FMCG zoeken wij een Data-, en MarTech specialist a.i.
Doel van de rol is het gericht ondersteunen van de (digital) marketeers met advies en proces support op het gebied van datamanagement en het optimaal inzetten van instrumenten als Salesforce, Marketingcloud en Salescloud, en de achterliggende of daarmee samenwerkende systemen in de commerciële IT-architectuur. Deze marketeers cq interne stakeholders van deze rol kunnen in diverse landen van Europa zitten, en je maakt deel uit van het centrale marketing team in Nederland.

Organisatie


Profiel

  • Je bent een expert op het gebied van de mogelijkheden die Salesforce, en specifiek Marketingcloud en Salescloud (in de volle breedte) biedt. Je vind het leuk om ook de juiste data processen ‘aan de achterkant’ te doorgronden en zo in te richten dat ze efficiënt, duurzaam en veilig zijn. Data en datamanagement is iets waar je echt warm van wordt.
  • Maar je denkt eerst en vooral de markt en business doelen, en bent gedreven om klanten optimaal te bedienen. Je bent in staat om relevante inzichten uit de data en systemen te halen, èn weet ze ook te vertalen naar heldere adviezen om de effectiviteit van de verschillende activiteiten te vergroten, bijvoorbeeld door slimmere customerjourneys te (helpen) designen, of efficiëntere data-collectie en -storage te borgen.

Herken je je in dit profiel en ben je op korte termijn beschikbaar voor 3-5 dagen per week? Dan horen we graag van je.


InlichtingenGeïnteresseerd?

Reageer direct

Of neem contact op met Annelies Ruis

annelies@werfselect.nl
06-54227874