Junior Recruiter – Amersfoort, 40 uur

Bij WerfSelect in Amersfoort, 40 uur

Introductie

Wil jij het vak van recruiter leren bij een kwaliteitsbureau? En wil je binnen 12 maanden doorgroeien van Junior Recruiter naar Recruiter? Heb je affiniteit met (online) marketing, communicatie en sales? En ben jij de ondernemende zelfstarter die precies in ons gezellige team past? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Organisatie

Over WerfSelect

Goede mensen zijn altijd de sleutel tot succes. We verbinden ons met de beste professionals in (online) marketing, communicatie en sales. En staan garant voor een ‘PastPrecies’ match tussen hen en onze opdrachtgevers, ambitieuze A-merken. Voor vaste functies en interim-opdrachten. Dit kan alleen doordat we veel tijd en energie stoppen in het goed leren kennen van onze kandidaten en opdrachtgevers. Onze werkwijze is dan ook persoonlijk en gericht op een lange termijn samenwerking met zowel opdrachtgevers als kandidaten. Onze relaties ondersteunen en verdiepen we onder andere met kennissessies. We hebben een gezellig, hecht team, waar met passie en ondernemerschap gezamenlijke successen worden gevierd.

Functie

Dit zijn je verantwoordelijkheden

Als Junior Recruiter zet je je in voor het werven en selecteren van HBO/WO kandidaten binnen de vakgebieden (online) marketing, communicatie en sales, die precies passen op de vacatures van onze opdrachtgevers. Je leert wat er nodig is om een openstaande positie succesvol in te vullen.

Dit is wat je gaat doen

 • Om tot een ‘PastPrecies match’ te komen, vallen de volgende taken onder jouw verantwoordelijkheden:
 • Samen met de betrokken consultant bepaal je wat de strategie gaat worden voor het vinden van dé juiste kandidaat voor een bepaalde vacature;
 • Je vertaalt het gewenste kandidatenprofiel naar een aansprekende vacaturetekst en zet deze via verschillende kanalen uit, waarbij je social media intensief benut;
 • Je gebruikt LinkedIn Recruiter en andere persoonlijke (online) mogelijkheden voor het searchen van geschikte kandidaten. Door je creativiteit, wervende en persoonlijke aanpak slaag je erin met hen in contact te komen en de kandidaat te enthousiasmeren;
 • Je selecteert de beste kandidaten op basis van telefonische screening;
 • Je neemt deel aan persoonlijke interviews met kandidaten;
 • Je werkt mee aan updates en voorstellen met de beste kandidaten richting de opdrachtgever.


Je leert het recruitmentvak dus in de praktijk en neemt hier al direct verantwoordelijkheid in. Je bent bij alle stappen van het recruitmentproces betrokken, van het werven en selecteren van kandidaten tot en met de start van een kandidaat op zijn of haar droombaan. Ook daarna houd je regelmatig contact om de verbinding met jouw talentpool te borgen.

Doorgroeimogelijkheden

Je doet als Junior Recruiter ervaring op met alle facetten van het vak, zodat je binnen 12 maanden kunt doorgroeien naar Recruiter. Dit betekent dat je van A tot Z verantwoordelijk wordt voor het werven van de juiste kandidaten voor vacatures, samenwerkend met de betrokken consultant.

Functie-eisen

Dit zien we graag terug in een kandidaat

Passie voor verbinding: je brengt van nature mensen met elkaar in contact. Je vindt het een uitdaging om met succes tot een ‘PastPrecies match’ te komen. Je bent positief ingesteld, bruist van de energie, en pakt nieuwe materie snel op. Je bent een doorzetter en weet met jouw communicatieve vaardigheden toptalent te overtuigen voor een volgende stap. Daarnaast ben je creatief en flexibel ingesteld en denk je buiten de gebaande paden om in contact te komen met kandidaten.

En verder:

 • Je hebt een HBO- of WO opleiding afgerond in een commerciële of HR-richting;
 • Je bent een ambitieuze starter op de arbeidsmarkt of hebt al enige werkervaring opgedaan;
 • Je hebt affiniteit met de vakgebieden marketing, communicatie en/of sales;
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je bent daarnaast representatief en communicatief vaardig en brengt de volgende competenties mee:

– Netwerken en luisteren
– Plannen, prioriteren en organiseren
– Kwaliteits- en resultaatgericht
– Klantgericht denken en werken

Aanbod

Wat bieden wij je

 • Werken bij een ondernemend bureau waar de persoonlijke en kwalitatieve benadering centraal staat en waarbinnen je echt het verschil kan maken.
 • Samenwerken met een breed palet aan A-merk opdrachtgevers en top kandidaten voor commerciële functies.
 • Je maakt onderdeel uit van een intensief samenwerkend, collegiaal team. We staan klaar voor elkaar als het nodig is en vieren successen, klein en groot, altijd samen!
 • Bij goed functioneren en voldoende potentieel zijn er doorgroeimogelijkheden.
 • Een marktconform salaris, plus laptop en mobiel.
 • De mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen d.m.v. vakgerichte cursussen.

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Of neem contact op met Rouaida El Moussaoui

rouaida@werfselect.nl
033 422 40 22