Key Account Manager – Hilversum

Bij Hands Off My Chocolate in Hilversum

Introductie

Hou je van keihard groeien, stop je niet tot je je doel hebt bereikt en wil je graag impact maken met jouw acties? En lijkt het je te gek om bij een dynamische scale-up te werken? Dan is dit jouw baan! Bij Hands Off My Chocolate maak je direct impact met je acties, kan je snel schakelen en heb je heel veel autonomie/zelfstandigheid.

Organisatie

De uitdaging

Hands Off My Chocolate is een jong, brutaal, innovatief chocolademerk met de ambitie om Nederland en de rest van de wereld te veroveren. En ze zijn al lekker op weg! De bars zijn inmiddels te koop bij vrijwel alle supermarktketens in Nederland en ook internationaal hebben ze een aantal grote klanten, o.a. in Amerika, Duitsland, België en Rusland. Ze hebben 15 succesvolle innovatieve producten en al 9 awards in de prijzenkast. De chocolade is van de allerbeste Belgische kwaliteit, 100% Natuurlijk en Eerlijk. Ze steunen de boeren in Afrika d.m.v. het betalen van een extra premie en ondersteunen hen op verschillende gebieden.

Om verder te groeien zijn we voor hen op zoek naar een ondernemende, zelfstandige, betrokken Key Account Manager Retail die het verschil wil en kan maken en met hen het avontuur aan wil gaan om hun wereldmerk (uit) te bouwen.

Functie


Waar mag jij je tanden in zetten?

Je wordt onder andere verantwoordelijk voor Key accounts in de Benelux zoals Albert Heijn, Jumbo en Colruyt. Je realiseert groei bij bestaande en nieuwe klanten door:

 • Opstellen en realiseren van accountplannen
 • Assortimentsanalyses en -uitbouw
 • Promotieplanning en -evaluatie
 • Opname en begeleiden productintroducties
 • Realiseren van omzetdoelstellingen
 • Condities afstemmen
 • Acquisitie

Functie-eisen


Wie ben jij?

 • Je wilt hard groeien en ziet altijd kansen; jij gaat Hands Off nog meer op de kart zetten.
 • Je houdt van sales: analyses en plannen maken, contacten bouwen en onderhouden en samen groeien en doelstellingen behalen.
 • Je bent ondernemend, zelfstandig, communicatief sterk en een teamplayer.
 • Door je enthousiasme en empathisch vermogen kun je iedere persoonlijkheid interesseren voor je verhaal en overtuigen van onze chocolade en je plannen. Je zoekt altijd naar creatieve oplossingen voor je klanten.

Wat breng je mee?

 • Bij voorkeur heb je minimaal 4 jaar ervaring in sales waarvan minimaal 2 jaar als Accountmanager binnen FMCG retail. Extra ervaring binnen Trademarketing is top. Je hebt contacten onderhouden met inkopers en/of category managers van grote supermarktketens en bent bekend met het plannen van gezamenlijke promotieactiviteiten en met het maken van bijbehorende analyses en doelstellingen.
 • Breng jij deze specifieke ervaring nog niet mee maar ben je wel een high potential met passie voor sales, tenminste 2 jaar saleservaring en een ‘make it happen’ mentaliteit? Dan zullen we je CV ook met interesse bestuderen. Je bent gewend om vanuit een strategische visie te werken en die te vertalen naar jouw eigen plannen om zo de doelstellingen te halen.

Aanbod


Wat biedt Hands Off My Chocolate jou?

Bij Hands Off vinden ze dat je af en toe voor jezelf moet durven te kiezen. Omdat dat zo moeilijk is hebben ze het alvast op de verpakking gezet: Hands Off My Chocolate. Kies je ook voor jezelf door bij Hands Off My Chocolate echt het verschil te gaan maken?

Hands Off biedt je een uitdagende baan in een enthousiast team met de daarbij behorende arbeidsvoorwaarden. Het Head Quarter is in Hilversum. Ervan uitgaande dat je er een groot succes van haar maken bestaat op termijn de kans om het salesteam uit te bouwen en aan te sturen.

Inlichtingen

Werving & selectie voor deze vacature wordt exclusief verzorgd door WerfSelect, bemiddelingsbureau voor marketing-, communicatie, sales en online professionals. www.werfselect.nl.


Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Of neem contact op met Helma Minjon

helma@werfselect.nl
033 422 40 22