(Key) Accountmanager – Elburg

Bij A.Vogel B.V. in Elburg

Introductie

Bouw jij mee aan de ambitie van een A-merk met een sterke visie op natuurlijke gezondheid? Ben jij die ambitieuze sales persoonlijkheid, die niet alleen mogelijkheden ziet, maar ze ook creëert? Ben je een stralende en representatieve verschijning en beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden? Ben je proactief, flexibel en kun je goed samenwerken? Wij ontmoeten je graag!


Functie

Wat houdt de functie in?

Als (Key) Accountmanager ben je verantwoordelijk voor de omzet en klantrelatie van grote strategische accounts, zoals Ahold (Etos/AH) en Holland & Barrett. Je staat direct in contact met de klanten, je werkt op structurele basis samen met de retail category managers en je bent operationeel werkzaam met het realiseren van de salesplannen binnen de vastgestelde strategische uitgangspunten en financiële richtlijnen van A.Vogel. De opname van introducties, het uitbreiden van distributie met de huidige portfolio en het uitrollen van categorieplannen zijn onderdeel van jouw werkzaamheden.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het realiseren van jaarafspraken met retailers en het vastleggen van de condities. Je bent onderdeel van het salesteam, waarbij je zorgt voor commerciële groei en doorontwikkeling van het team.


Functie-eisen

Wie ben jij?

  • Een ambitieuze sales persoonlijkheid, die graag samenwerkt met een team om klantdoelstellingen te realiseren.
  • Je kunt plannen, organiseren en bewaakt de voortgang.
  • Je pakt ownership en gaat als stakeholder graag samen in discussie, je neemt als verbinder iedereen mee, jullie doen dit samen.
  • Je hebt een visie en bent klant- en marktgericht.
  • Je bent een winnaar en zoekt altijd naar creatieve oplossingen.
  • Je bent analytisch sterk en instaat om data/gegevens snel eigen te maken.
  • Voor alle medewerkers van A.Vogel zijn de bedrijfscompetenties Klantgerichtheid, Eigenaarschap en Samenwerken van toepassing.

Skills en competenties

  • Je hebt HBO/WO werk- en denkniveau en een marketing en/of bedrijfskunde opleiding.
  • Je hebt 3-5 jaar werkervaring in accountmanagement, bij voorkeur in FMCG/OTC.
  • Kennis van IRI/Nielsen is een pré.


Aanbod

Aanbod

Een zelfstandige rol binnen een informeel bedrijf. Je maakt onderdeel uit van een gedreven team, jullie zijn samen verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen de commerciële afdeling. Er wordt een marktconform salaris geboden en goede secundaire voorwaarden, waaronder een auto, bonusregeling en opleidingsmogelijkheden. Verder behoort gedeeltelijk thuiswerken tot de mogelijkheden.

Over A.Vogel

Wij werken in Nederland met een team van ongeveer 100 man. Naast ons kantoor in Elburg hebben we onze eigen fabriek, laboratorium en magazijn. 5 kilometer verderop liggen onze eigen A.Vogel tuinen. Hier kweken onze tuinmannen kruiden en planten, die de basis vormen voor onze producten. Jaarlijks ontvangen wij ongeveer 40.000 bezoekers, die kunnen genieten van onze prachtige tuinen, maar ook kunnen zien hoe wij te werk gaan. Eigenlijk hebben we het hele proces van plant tot klant in eigen beheer.

A.Vogel is een A-merk dat staat voor kwaliteit en onze missie is mensen helpen gezond te blijven of te worden. Niet alleen met onze producten, maar ook met informatie die we delen via onze website, social media en nieuwsbrieven.

Meer weten over A.Vogel? Bekijk dan onze 1 min. film


Inlichtingen

LET OP: Werving & selectie voor deze vacature wordt exclusief verzorgd door WerfSelect, bemiddelingsbureau voor marketing-, communicatie, sales en online professionals. www.werfselect.nl. Solliciteren is dan ook alleen mogelijk via WerfSelect.

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Of neem contact op met Barbara van der Woerd

barbara@werfselect.nl
033-4224022