Manager New Business bij Adapcare | ingevuld – Ede, Gelderland

Bij Adapcare in Ede, Gelderland

Introductie

LET OP Deze vacature is reeds ingevuld, solliciteren is niet meer mogelijk. Maar mocht je een achtergrond in marketing of sales hebben + een HBO/WO opleiding in deze richting, schrijf je dan in via https://werfselect.nl/open-sollicitatie/. Wie weet spreken we elkaar dan binnenkort over een andere mooie optie ! Alvast bedankt.


Wil jij samen met je collega’s een directe bijdrage leveren aan de kwaliteit van zorg en leven? Ben jij een expert op het gebied van New Business development? Krijg jij energie van het bouwen van nieuwe relaties? Weet jij staande te blijven binnen een complexe markt waarbinnen jij met gepaste zorgvuldigheid nieuwe relaties binnenhaalt en zorgt voor een goede ‘landing’ van deze klanten binnen de organisatie? En ben je een no-nonsens professional die van nature verantwoordelijkheid neemt? Dan komen we graag met jou in contact!

Organisatie

Over Adapcare

“Goede zorg begint met aandacht voor de zorgprofessional”

Adapcare heeft als missie om een directe bijdrage te leveren aan kwaliteit van zorg en kwaliteit van leven. Deze bijdrage levert het bedrijf door middel van het Elektronische Cliënten Dossier (ECD), Pluriform Zorg. Hiermee ontzorgt Adapcare de zorgprofessional met een ECD dat eenvoudig is in gebruik maar tegelijkertijd de diepte biedt die de praktijk vraagt.

De organisatie, gevestigd in Ede, is sinds haar oprichting in 2007 uitgegroeid tot een landelijke top5 speler binnen de markt, waarbij haar diensten worden afgenomen door zorgorganisaties binnen o.a. de Ouderen-, Gehandicapten-, en Jeugdzorg. Het team bestaande uit bijna 40 professionals geeft iedere dag opnieuw alles voor een optimale zorgbijdrage aan tienduizenden gebruikers.

Over de propositie

Adapcare is de innovatiepartij in de zorg en werkt continu aan het implementeren en doorontwikkelen van haar ECD, met als doel de zorgprofessional écht te helpen en daarmee een bijdrage te leveren aan betere zorg.

Het ECD is eenvoudig in het dagelijks gebruik, wat essentieel is voor de zorgverlener. Bovendien beschikbaar op diverse devices (mobiel, laptop, tablet).

Tegelijkertijd biedt het ECD de diepgang die een zorgorganisatie nodig heeft. Zo bevat het systeem o.a. een geïntegreerd behandeldossier, een module voor dienstroosterplanning en is het mogelijk om met meerdere zorgplanmethodieken multidisciplinair samen te werken.

Functie

Over deze vacature

In deze rol binnen Adapcare word je medeverantwoordelijk voor de groei van de organisatie. Je salesactiviteiten zijn gericht op nieuwe klanten. In nauwe samenwerking met de directie ontwikkel je stevige marktanalyses, identificeer je groeikansen en neem je de lead bij het benaderen van prospects. Deze zijn bekend van beurzen en via bestaande contacten, er wordt niet gewerkt met koude acquisitie. In je functie voer je ook de regie om van een prospect tot een klant te komen. Je wordt resultaatverantwoordelijk voor nieuwe klanten en draagt bij aan gezonde groei binnen de door de directie afgegeven richtlijnen en doelstellingen.

Dit is wat je gaat doen

  • Je verdiept jezelf in de markt en de ECD-propositie waardoor je een volwaardig sparringpartner wordt voor zowel externe als interne stakeholders.
  • Je scant en kent de markt op gebied van marktcijfers, trends en ontwikkelingen m.b.t. overheid & wetgeving en vertaalt deze door naar kansen
  • Je ontwikkelt een salesaanpak waarbij je in nauwe samenwerking met Marketing de volledige salesfunnel in kaart brengt en activeert, van prospect tot klant
  • Je begeleidt potentiële klanten gedurende het volledige proces van prospect, tot offertebegeleiding naar klant
  • Je draagt nieuwe klanten over naar het implementatieteam van Adapcare


Functie-eisen

Dit zien we graag terug in een kandidaat

Je bent een analytisch sterke en commerciële professional met het juiste gevoel voor de zorgmarkt. Je bent proactief, laat zorgvuldigheid hand in hand gaan met ondernemerschap en bent in staat om overeind te blijven in een technische en complexe omgeving.

Je voelt jezelf thuis in een no-nonsens organisatie, je neemt verantwoordelijkheid en steekt je hand op als je hulp nodig hebt van collega’s. Samenwerken in een team is essentieel.

En verder heb je:

  • Een afgeronde HBO | WO opleiding in Commerciële richting
  • Minimaal 5 jaar ervaring in sales in een IT of softwareomgeving
  • Goed ontwikkeld stakeholdermanagement (intern en extern)
  • Ervaring in of sterke affiniteit met de zorgmarkt


Aanbod

Wat biedt Adapcare jou?

Een uitdagende nieuwe rol waar je echt zelf aan het stuur zit met vele mogelijkheden binnen een professionele organisatie. Bovendien biedt Adapcare je een mooi en sympathiek arbeidsvoorwaardelijk pakket, passend bij de cultuur van dit bedrijf. Hierin o.a. een marktconform salaris, een eindejaarsuitkering, de keuze voor een goede kilometervergoeding of een leaseauto. Daarnaast een netto onkostenvergoeding en een goede ‘tijd voor tijd’-regeling.

Inlichtingen

Werving & selectie voor deze top vacature wordt exclusief verzorgd door WerfSelect, bemiddelingsbureau voor marketing-, communicatie, sales en online professionals. www.werfselect.nl.

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Of neem contact op met Rouaida El Moussaoui


033 422 40 22