Marketing Assistant bij Perrigo – Rotterdam, Zuid-Holland

Bij Perrigo in Rotterdam, Zuid-Holland

Introductie

Wil jij in een ondernemende omgeving werken, in een hecht team en de komende jaren groeien in je rol? Vind je het leuk om bij veel verschillende projecten betrokken te zijn en een directe bijdrage te leveren aan diverse marketingcampagnes voor merken als Davitamon of Biodermal? Ben jij van nature de persoon die zegt ‘Ik regel het wel even!’ en krijg je het dan ook binnen de gestelde deadlines voor elkaar? Dan gaan we graag met jou het gesprek aan!

Organisatie

Over Perrigo Nederland

Perrigo (tot voor kort Omega Pharma) is sinds 2015 onderdeel van de Branded Consumer Healthcare divisie van Perrigo, een Amerikaanse farmaceut. Het bedrijf levert voorschriftvrije gezondheids- en verzorgingsproducten, zoals voedingssupplementen, huidverzorgingsproducten, medische hulpmiddelen en andere zelfzorgproducten.

Het bedrijf opereert met de snelheid van een commerciële FMCG-speler. De visie van Perrigo is “to make lives better by bringing quality, affordable self-care products that consumers trust everywhere they are sold”. Door de focus op Health & Personal Care zit het bedrijf precies tussen de traditionele FMCG en de farmaceutische industrie in. Dit resulteert erin dat zij in Nederland al jarenlang vier keer harder groeien dan de markt.

Met merken als Davitamon, Biodermal, Bional, Predictor, Tantum en Prevalin in haar portfolio is het bedrijf de grootste leverancier binnen de categorie in Nederland. Daarmee is het Industry Captain en commercieel partner van retailers als Kruidvat en Etos, apotheken, supermarkten en online spelers (o.a. bol.com, deonlinedrogist.nl).

Ondanks de internationale connectie opereert het bedrijf in Nederland autonoom en met veel ondernemerschap vanuit het kantoor in Rotterdam, waar zo’n 50-60 mensen iedere dag opnieuw het beste uit zichzelf en het team willen halen.

Functie

Dit zijn je verantwoordelijkheden

Als Marketing Assistant heb je een veelzijdige, pragmatische rol en ben je betrokken bij diverse leuke en impactvolle marketingactiviteiten. Je assisteert het marketing team (Marketing Manager + Brand Managers) op de uitvoer van merkplannen en campagnes.

Dit doe je in een brede ondersteunende rol waarin je aan de ene kant support geeft op het gebied van optimale marketing creativiteit en aan de andere kant zorgt voor zorgvuldige administratie & analyse.

Hoe ziet dat er concreet uit?

Je verzorgt beeld- en videomateriaal en ander communicatiemateriaal, zoals packshots en campagne materialen. Je ontwikkelt samen met externe bureaus dummy’s van producten. Je verzorgt artwork updates waarvoor afstemming nodig is voor wat betreft regelgeving met de afdeling Regulatory Affairs.

Maar je voert ook concurrentie analyses uit en geeft ondersteuning in budget administratie, zoals het aanmaken van PO’s en bijhouden van budgetten van marketingcampagnes. Bovendien draai jij je hand er niet voor om voor het marketingteam meetings in te plannen of pakketten te versturen.

Functie eisen

Dit zien we in jou

Wij zijn op zoek naar een positief ingestelde, solide marketing assistent met een MBO+/HBO werk- en denkniveau, die deze rol voor meerdere jaren wil uitvoeren en binnen de rol op zoek blijft gaan naar verbeteringen en uitdagingen. Jij bent een resultaat gericht persoon, die van nature zelf initiatief neemt en die accuraat en nauwkeurig werkt. Je houd van samenwerken en bent iemand waar het marketingteam op kan bouwen en vertrouwen de komende jaren. Jij bent diegene die zegt ‘Ik regel het wel even!’ en zorgt er vervolgens voor dat het voor elkaar komt, binnen de juiste deadlines.

Kennis/ervaring:

  • Organisatorisch, communicatief en administratief goed onderlegd met aantoonbare ervaring
  • Basis kennis van merken marketing, liefst met werkervaring in packaged consumer goods
  • (technische) kennis van beeldmateriaal en artworks
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk
  • Uitgebreide ervaring met MS office (Word, Excel, Powerpoint), kennis van Adobe pakket is een pre
  • Zeer goede track record op zelfstandig accuraat werk leveren binnen deadlines


Aanbod

Wat biedt Perrigo jou?

Dat dit een dynamische functie is, waarin JIJ bepaalt wat je plafond is, is een feit. En bij deze kleinschalige, maar professionele organisatie krijg jij alle mogelijkheden om van je baan een succes te maken. De lijnen zijn kort en er wordt snel geschakeld.

Perrigo is een “Great Place To Work” omgeving en werkt met een groot (media)budget in Health Care en toonaangevende merken zoals Biodermal en Davitamon. Perrigo Nederland is bovendien een hecht team. Successen worden samen gevierd en er wordt heel doelgericht en hard gewerkt. Maar zonder dat het ten koste gaat van onze work-life balance.

Salaris is afhankelijk van jouw ervaring en competenties. Daarnaast biedt het bedrijf je een regeling voor de fiscaal aantrekkelijke aanschaf van een fiets en/of een fitness abonnement. De voorkeur gaat uit naar een nieuwe collega die fulltime beschikbaar is, maar een werkweek van 32 uur is mogelijk.


Inlichtingen

Werving & selectie voor deze vacature wordt exclusief verzorgd door WerfSelect, bemiddelingsbureau voor marketing-, communicatie-, sales- en online professionals.


www.werfselect.nl


Helma

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct
Of neem contact op met Helma Minjon
helma@werfselect.nl
033 422 40 22