Marketing communicatiemanager bij Profile | ingevuld – Veenendaal

Bij Profile Nederland in Veenendaal

Introductie

LET OP Deze vacature is reeds ingevuld, solliciteren is niet meer mogelijk. Maar mocht je een achtergrond in marketing of sales hebben + een HBO/WO opleiding in deze richting, schrijf je dan in via https://werfselect.nl/open-sollicitatie/. Wie weet spreken we elkaar dan binnenkort over een andere mooie optie ! Alvast bedankt.


Bij Profile draag je bij aan het succes van vele ondernemers in Nederland en België. Bovendien ga je aan de slag bij een groeiende organisatie met een sterk merk en hoog ambitieniveau. Jouw slimme strategieën en uitstekende projectmanagementskills zijn dus zéér welkom! Ook krijg je de kans om ‘online denken en doen’ in de gehele organisatie door te voeren. Een prachtige rol dus voor de marketeer die graag veel waarmaakt!

Organisatie

Over Profile

Eén team – Professioneel – Alert, dat is het DNA van Profile.

Zij zijn professioneel, nemen hun verantwoordelijkheid, komen direct in actie, voor de klant en voor elkaar, 24/7 (!). Zij werken vanuit het basisprincipe: First time right. Zo zijn zij marktleider geworden voor de professionele markt en zij focussen nu ook op de particuliere markt.

Zij staan voor hun klanten en hun brigade van 2.000 Profilers in Nederland én België. Op dit moment telt zij 170 vestigingen in Nederland en 60 in België en Profile groeit dóór. Zij zijn namelijk geen gewone garage, zij verdiepen zich in de klant, de juiste data, ontwikkelingen, de buitenwereld … en weten daardoor wat er écht nodig is. Op Profile kan je rekenen, afspraak is afspraak, altijd.

Jouw Team

Je komt te werken in een team waar de lijnen kort zijn; samen met de Online Marketing Manager, de Marketing Directeur, jouw marketing-collega in Antwerpen en de marketing-medewerker draag jij bij aan Profiles (aanstekelijke) missie. Je zult het merken als je bij Profile langs gaat, van dit team wil je deel uitmaken!

Functie

Wat ga je doen ?

Het betreft een allround rol waarin je zowel strategisch als operationeel verantwoordelijk bent. Natuurlijk schakel je bureaus in, maar je zult ook zelf actief betrokken zijn en projecten managen. Jij bent de schakel tussen reclamebureau, mediabureau, leveranciers, diverse stakeholders (ook intern), Profile franchisenemers etc.

Belangrijke taak is de omslag maken naar online denken en doen voor de gehele organisatie en haar ondernemers/stakeholders. Ook werk je aan zichtbaarheid van het merk en bredere executie. Maar ook effectieve marketing en PR t.b.v het werven van nieuwe klanten voor de vestigingen, het activeren van de merkstrategie op lokaal niveau, effectieve inzet van social, uitbouwen van de loyale klanten database, activeren van ambassadeurs, proposities uitwerken, organiseren van events, online propositie en branding, campagnes, interne communicatie…. Een brede rol dus waarbij je heel veel creëert en neerzet.

Functie-eisen

Wie ben jij ?

Jij bent een enthousiaste aanpakker met een servicegerichte instelling. Je begrijpt de ondernemers goed en weet effectief te communiceren ‘van directieniveau tot vloer’. Je hebt al een aantal jaar ervaring in een brede marketingcommunicatierol en veel affiniteit met online marketing. Bij voorkeur ben je bekend met marketingvraagstukken rondom franchise-ondernemingen. Je hebt HBO werk- en denkniveau en bent fulltime (40 uur) beschikbaar.

Aanbod

Wat biedt Profile Nederland

Een uitdagende, allround marketingrol (fulltime) met veel ruimte voor eigen inbreng, goede ideeën en ondernemerschap. De werksfeer is uitstekend, de omgeving is informeel, medewerkers zijn betrokken. Je luncht bijvoorbeeld samen en na hard werken is er ook zeker tijd voor ontspanning. Arbeidsvoorwaarden zijn marktconform plus een goede pensioenregeling en telefoonkosten worden volledig vergoed.

Inlichtingen

Werving & selectie voor deze vacature wordt exclusief verzorgd door WerfSelect, bemiddelingsbureau voor marketing-, communicatie, sales en online professionals. www.werfselect.nl.

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Of neem contact op met Mathanja Klop

mathanja@werfselect.nl
033 422 40 22