Marketing Manager bij Oce Bio – Green North Europe (Perrigo) | ingevuld – Antwerpen

Bij Oce Bio - The Green Division in Antwerpen

Introductie

LET OP Deze vacature is reeds ingevuld, solliciteren is niet meer mogelijk. Maar mocht je een achtergrond in marketing of sales hebben + een HBO/WO opleiding in deze richting, schrijf je dan in via https://werfselect.nl/open-sollicitatie/. Wie weet spreken we elkaar dan binnenkort over een andere mooie optie ! Alvast bedankt.Ben jij de slimme, ondernemende marketing manager en (consumenten)merkbouwer? Weet jij het groeipotentieel van een ondernemende business unit maximaal te benutten? Of ben jij de Senior Brand Manager die er klaar voor is deze stap te zetten? Klinkt een start-up cultuur, focus op expansie en de mogelijkheid om te investeren en risico’s te nemen, jou als muziek in de oren? Evenals een innovatieve, mentaliteit en een zeer ambitieus en gedreven team? Dan is dit een prachtige kans voor jou!

Functie

Een unieke marketingpositie

Het gaat om een unieke marketingpositie bij een kleine, wendbare business unit van Perrigo; speciaal opgericht om het groeipotentieel van de kansrijke markt in natuurlijke voedingssupplementen en gezondheidsproducten maximaal te benutten. Jij weet wat je te doen staat: alert zijn op kansen, snel schakelen, slimme proposities, strategieën en marketingacties waarmaken. Je maakt hierbij gebruik van alle online en offline marketing mogelijkheden die er zijn en neemt de vrijheid om te experimenteren. Versnellen en innoveren zijn de key woorden.

Eerste punt op de agenda is de best mogelijke positionering van de merken (eigen merken en distributiemerken) bij de retail klanten en de zelfstandige verkooppunten. Ook wordt op dit moment een versnelling doorgevoerd in de digitale marketing en de e-commerce. Naast nog vele andere zaken pak jij dit, samen met jouw marketing team, op. Dit team bestaat uit twee (junior) brand managers en een grafisch vormgever. Ook werk je nauw samen met je collega’s van sales voor een optimale category management aanpak. Samen zorg je ervoor dat Green North Europe de status van winnende formule (meer dan) waar maakt.

Functie-eisen

Wie ben jij ?

Jij bent een strategische marketeer, maar ook oprecht ondernemend. Een combinatie van fact-based- analyse, intuïtie en creativiteit past bij jou. Evenals het werken binnen een start-up cultuur. Je haalt de komende jaren voldoening uit het succesvol inzetten van slimme, innovatieve manieren om jouw merkportfolio (en de organisatie) te laten groeien. Plannen onderbouw je met data (o.a. IRI/Nielsen), maar je schakelt ook pragmatisch.

Je bent energiek, makkelijk in de omgang en oprecht geïnteresseerd in mensen. Je maakt helder onderbouwde keuzes en houdt je daar aan. Je brengt structuur aan, weet prioriteiten te stellen, te motiveren en bij te stellen waar nodig. Als jouw team uitblinkt, ben jij tevreden.

Wat neem je mee?

  • Minimaal vijf jaar ervaring in een (brand)marketing rol (B2C!)
  • Ervaring met het bouwen van consumentenmerken
  • Affiniteit met natuurlijke gezondheid en voedingssupplementen
  • Analytisch en conceptueel vermogen, maar ook een pragmatische en performance-driven instelling
  • Data-driven marketing (o.a. IRI/Nielsen), slimme content, e-commerce en (online) marketing kennen geen geheimen voor jou.
  • Ervaring met het begeleiden van (digital) campagnes, (media)inkoop en het aansturen van bureaus. Bij voorkeur ook met TVC.
  • Je hebt veel ervaring met portfoliomanagement en (vanzelfsprekend) proposities, positioneringen en strategieën
  • Je bent een (startende) manager: hebt al wel leiding gegeven of beschikt over voldoende kwaliteiten om dit op korte termijn te gaan doen.
  • Tot slot heb je sowieso een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal. Als je ook de Franse taal beheerst is dat een grote pré.


Aanbod

Aanbod

Een unieke marketingpositie, in een kleine, ambitieuze en wendbare organisatie binnen het stabiele Perrigo. De hoeveelheid ervaring en kennis die je meebrengt (en verder ontwikkelt) bepaalt de kansen die je krijgt binnen en buiten de business unit. Perrigo biedt een goed arbeidsvoorwaardenpakket.

Green North Europe is gevestigd in Zwijndrecht (bij Antwerpen). Het gaat om een fulltime functie, maar eventueel is het ook mogelijk om 4 dagen per week te werken. Aanwezigheid op kantoor moet vanzelfsprekend voldoende zijn om jouw (leidinggevende) rol effectief in te vullen, maar er is ook ruimte voor flexibiliteit / thuiswerken, of op kantoor in Rotterdam.

Green North Europe – Perrigo

Waar concurrenten in de branche soms jarenlang bezig zijn met de ontwikkeling van nieuwe producten, is de ontwikkeltijd van Green North Europe – van idee tot winkelschap – soms maar een paar maanden. Dat levert een enorme voorsprong op. Green North Europe, de ondernemende hub waar jij aan de slag gaat telt 25 medewerkers. Green North Europe is de ambitieuze ‘groene’ incubator van het wereldwijde concern Perrigo. Bekende merken zijn bijvoorbeeld Bional, Fytostar, Salus en New Nordic. Perrigo telt meer dan 10.000 medewerkers wereldwijd.


Inlichtingen

Werving & selectie voor deze vacature wordt exclusief verzorgd door WerfSelect, bemiddelingsbureau voor marketing-, communicatie, sales en online professionals. www.werfselect.nl.

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Of neem contact op met Mathanja Klop

mathanja@werfselect.nl
033 422 40 22