New Business Challenger (BtB) bij D&B eventmarketing | ingevuld – Hilversum, Noord-Holland

Bij D&B Eventmarketing in Hilversum, Noord-Holland

Introductie

Ben jij een rasechte challenger die scoort? Ben jij een kei in het genereren van new business en heb je voelsprieten voor commerciële kansen? Gaat jouw hart sneller kloppen als een nee een ja wordt en als je je targets haalt? En ben jij ook verliefd op het event-vak?Dan kan jij vast niet wachten om bij dit toonaangevende (!), prijswinnende bureau aan de slag te gaan.


Organisatie

D&B Eventmarketing

D&B opereert al meer dan 36 jaar in de top van de markt. Zij zorgen voor veel meer dan events; zij leveren keer op keer verhalen en ervaringen die verbinden. Daardoor hebben zij langdurig impact.

Of het nu een relatie-event is, een jubileum jaartraject, een medewerkersfeest, een opening, een eventcampagne of een inhoudelijke strategie kick-off. Allemaal impactvolle hoogtepunten bij organisaties waar veel mensen naar uitkijken. Momenten die in één keer goed moeten gaan…

Samen met het team (van dertig professionals met grote liefde voor het vak), realiseren zij dit keer op keer. Energieke, verbindende, onvergetelijke evenementen. Zij vinden een creatieve oplossing voor elk vraagstuk. Hebben lef, zijn ondernemend en gaan elke dag voor de beste versie van zichzelf.

Functie

Wat ga jij doen?

Hun unieke aanpak slaat aan en zij willen deze bij zo veel mogelijk organisaties inzetten en uitvoeren. Om met deze organisatie in contact te komen zoeken zij jou: een new business challenger, die scoort.

Jij weet als geen ander methodisch nieuwe contacten aan te boren; telefonische acquisitie, ‘canvassing’, netwerken enzovoorts. Tijdens de afspraken onderzoek je de marketingcommunicatie-aanpak van de klant en verbind je deze met de aanpak van D&B. Samen met het team werk je offertes uit en presenteert deze bij de klant. Tijdens de uitvoering houd je een vinger aan pols, maar laat het echte werk aan je collega-eventprofessional over.

Functie-eisen

Dit zien we in jou:

  • Gedreven om te scoren
  • Houdt van telefonische acquisitie en netwerken
  • Ervaring met het verkopen van ideeën en concepten
  • Steeds op zoek naar een nieuwe uitdaging
  • Beloning naar prestatie


Aanbod

Wat biedt D&B Eventmarketing jou?

Geen baan, maar een unieke salespositie, bij een bureau dat letterlijk en figuurlijk tot de verbeelding spreekt. Samen met D&B vorm jij een sprankelende combinatie die bovenaan de markt presteert en klanten een onvergetelijke ervaring biedt.

Zij bieden een uitstekend salaris en een meer dan fijne bonusregeling als je jouw uitdagende targets toch weer gehaald hebt.

Inlichtingen

PS. We zijn heel benieuwd waarom juist jij bij D&B en bij deze functie past. Maak je het plaatje compleet met een spontane foto? En (i.t.t. wat gezegd wordt in het filmpje) solliciteren kan alleen via onderstaande sollicitatiebutton en WerfSelect. D&B Eventmarketing heeft de weving- en selectieprocedure bij ons belegd, vandaar. Wij kijken uit naar jouw reactie !

Eerst meer informatie? Stuur dan een e-mail of neem telefonisch contact op met Mathanja via onderstaande gegevens. Alvast bedankt.


Werving & selectie voor deze vacature wordt exclusief verzorgd door WerfSelect, bemiddelingsbureau voor marketing-, communicatie, sales en online professionals. www.werfselect.nl

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct
Of neem contact op met Mathanja Klop
mathanja@werfselect.mysites.io
033 422 40 22