New market developer – Almere

Bij Yakult Europe in Almere

Introductie

English version

Vind jij het een uitdaging om nieuwe Europese markten te veroveren vanuit Almere? Heb je al enige werkervaring opgedaan en wil je nu de stap maken naar een ondernemende, brede rol? En vind je het leuk om mee te bouwen aan een bedrijf met een missie om gezondheid te stimuleren? Dan komen we graag met je in contact!


Functie

De uitdaging

Je bouwt vanuit het Europese hoofdkantoor in Almere mee aan de verdere groei van Yakult in Europa. Yakult staat al 85 jaar voor het bijdragen aan een goede gezondheid en wil zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met de gunstige eigenschappen van het kleine flesje met een missie. In deze rol verken en verover je nieuwe markten op een manier die bij Yakult past, namelijk met een gedegen aanpak en lange termijn focus.

Dit ga je doen

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het bouwen van business in nieuwe markten binnen Europa. Je bent creatief in het vinden van de juiste weg in nieuwe markten. Het leggen van contacten en netwerken is belangrijk maar ook de samenwerking met collega’s op het hoofdkantoor, bijvoorbeeld voor de inzet van marketing tools. Natuurlijk heb je ook contact met de salesorganisaties in de bestaande landenorganisaties. Je houdt de lokale markten nauwlettend in de gaten en doet alles wat nodig is om jouw business te laten groeien. Dit betekent dat je regelmatig op een business trip gaat.

Wie ben jij?

Jij vindt het leuk om business te bouwen. Je hebt een pro-actieve houding en gaat een uitdaging niet uit de weg. Met jouw ondernemende persoonlijkheid ben je flexibel ingesteld en niet bang om nieuwe dingen uit te proberen. Je weet de juiste prioriteiten te stellen en je vindt het leuk om elke dag wat nieuws te leren. Je hebt sterke project management skills.

Verder ben je een teamplayer, ben je communicatief sterk en weet je waar je de expertise vandaan moet halen als het nodig is. Je vindt het leuk om in een internationale omgeving aan de slag te gaan. Gezondheid is voor jou belangrijk. Heb je een marketing achtergrond en wil je je verbreden? Dan vragen we je nadrukkelijk te solliciteren.

En verder:

  • Heb je een (relevante) HBO of WO diploma afgerond;
  • Spreek je vloeiend Engels en bij voorkeur een andere Europese taal (Frans en/of Spaans );
  • Je hebt enkele jaren relevante werkervaring in FMCG, bijvoorbeeld in marketing of sales. Nog mooier is het natuurlijk als je al ervaring hebt met business development in een internationale setting;
  • Affiniteit met de Japanse cultuur is gewenst maar zeker geen must.

Wat biedt Yakult Europe jou?

Je wordt onderdeel van een bedrijf dat al 85 jaar als missie heeft om de samenleving gezonder te maken. Er zijn doorgroeimogelijkheden, zowel in het centrale team als internationaal. Yakult biedt je een fulltime functie (32 uur is bespreekbaar) met een marktconform salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast is er volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Yakult Europe in Almere is goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Over Yakult Europe

In 1935 ontdekte de oprichter de inmiddels wereldberoemde L. casei Shirota bacterie. Inmiddels drinken 40 miljoen mensen in 40 landen de unieke zuiveldrank. En wordt de missie om bij te dragen aan een goede gezondheid alleen maar groter.

Yakult Europe B.V. in Almere, is sinds 1994 de productielocatie en het Europese hoofdkantoor van de Yakult Groep en een dochtermaatschappij van Yakult Honsha Co., Ltd., gevestigd in Tokio, Japan.Functie-eisen

LET OP: Werving & selectie voor deze vacature wordt exclusief verzorgd door WerfSelect, bemiddelingsbureau voor marketing-, communicatie, sales en online professionals. www.werfselect.nl. Solliciteren is dan ook alleen mogelijk via WerfSelect.

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Of neem contact op met Barbara van der Woerd

barbara@werfselect.nl
033-4224022