Online Marketeer bij aanmelder.nl | ingevuld – Delft, Zuid-Holland

Bij aanmelder.nl in Delft, Zuid-Holland

Introductie

Scherpe positionering, creatieve content, Analytics en een effectieve Customer Journey. Als Online Marketeer bij aanmelder.nl ben je verantwoordelijk voor alle facetten in het vak. Wil jij het verschil maken? Dan gaan wij graag het gesprek met je aan over deze top vacature!

Organisatie

Over aanmelder.nl

aanmelder.nl is een deelnemersregistratiesysteem voor kennisevenementen. A-merken, (semi-) overheden en financiële instellingen gebruiken aanmelder.nl om events voor professionals te organiseren. Deze partijen weten hen al goed te vinden, maar de ambitie is groots. Daarom zoeken zij voor het Conversieteam een Online Marketeer die van aanpakken weet!

“Wij maken software om mensen bijeen te brengen op kennisevenementen. Net als onze klanten zijn wij continu bezig met waardecreatie en innovatie.”

Functie

Dit zijn je verantwoordelijkheden

Als Online Marketeer zorg je ervoor dat de doelgroep de evenementen en beurzen van aanmelder.nl kent, bepaal je de marketingstrategie die je vervolgens zelf uitvoert, creëer je waardevolle content als whitepapers, supportartikelen, nieuwsbrieven, social media posts en ben je verantwoordelijk voor het advertentiebudget, alle marketingkanalen en optimalisatie van de campagnes.

Kortom: een uitdagende rol waarin je een absolute hands on strateeg bent.

Functie-eisen

Dit zien we in jou

Jij bent een Online Marketeer die de marketingstrategie bedenkt en uitvoert. Je weet uitstekend prioriteiten te stellen en schakelt moeiteloos tussen het schrijven van de juiste content en conversieoptimalisatie. Je bent een aanjager en neemt van A tot Z-verantwoordelijkheid voor de (online) marketing. Jouw can-do mentaliteit en overtuigingskracht helpen je om succesvol te zijn in deze rol. Uiteraard weet jij op de juiste overtuigende manier je collega’s te enthousiasmeren en doelen succesvol te behalen.

En verder heb jij:

  • een relevante afgeronde hbo-studie, voorkeur in de richting van Marketing of Communicatie
  • minimaal 2 jaar werkervaring als marketeer, online is een must
  • heb jij ruime kennis van Adwords
  • de instelling om de rol zelf vorm te geven en zo waarde toe te voegen aan de organisatie
  • ervaring met het schrijven van (SEO-)teksten en andere kwalitatieve content
  • geen moeite met het nemen van initiatief, autonomie en ownership
  • interesse in vernieuwing en beweeg je flexibel mee in een dynamische organisatie

Aanbod


Wat biedt aanmelder.nl jou?

Een mooi kantoor midden in het centrum van Delft, op loopafstand van het station. Fijne collega’s en een informele werksfeer, een gezamenlijke lunch en vers fruit.

aanmelder.nl werkt volgens Holacracy in plaats van een traditionele organisatiestructuur waardoor je veel invloed hebt op je eigen rollen, verantwoordelijkheden en werkzaamheden. Zij motiveren je om projecten op te starten. Maandelijks is er bijvoorbeeld een Professor aanmelder (kennisdeling) en is er regelmatig een borrel of uitje.

aanmelder.nl biedt een fulltime functie met een marktconform salaris (max. €3.500,00) afhankelijk van opgedane ervaring. Ontwikkelen doe je door het uitbreiden van je skillset of het vervullen van een rol die eerst nog niet bestond, want aanmelder.nl groeit en jij groeit mee!

Inlichtingen

Werving en selectie voor deze vacature bij aanmelder.nl wordt exclusief uitgevoerd door WerfSelect, Werving & Selectiebureau voor Marketing, Communicatie, Sales & Digital professionals.

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct
Of neem contact op met Mathanja Klop
mathanja@werfselect.nl
033 422 40 22