Online Marketeer | ingevuld – Veenendaal, Utrecht

Bij Profile Nederland in Veenendaal, Utrecht

Introductie

Ga jij er als Online Marketeer voor zorgen dat zoveel mogelijk autobezitters profile.nl & .be weten te vinden en via het web overgaan tot aankoop van nieuwe banden en het maken van een afspraak voor onderhoud of een APK-keuring? Ben jij de regisseur die de doelstellingen voor de online platforms bedenkt en hier de juiste bureaus voor inschakelt? En vind je het leuk om met de franchise ondernemers van Profile in gesprek te gaan en ze mee te nemen in deze plannen, zodat voor hen echt zichtbaar is wat er vanuit het hoofdkantoor allemaal gebeurt op het gebied van online marketing? Dan kijken we ernaar uit om je te ontmoeten!

Organisatie

Over Profile
Profile Car & Tyreservice heeft zich van bandenspecialist ontwikkeld tot een allround autoservice bedrijf met een compleet service- en dienstenpakket, van onderhoud en APK- keuring tot reparatie. Daarnaast biedt het bedrijf een groot assortiment banden en velgen die je vanzelfsprekend ook via profile.nl en.be kunt aanschaffen. Profile is een franchise organisatie met 160 vestigingen in Nederland en 60 in België. Op het hoofdkantoor in Veenendaal werken zo’n 45 enthousiaste medewerkers die iedere dag keihard hun best doen om de ondernemers optimaal te faciliteren, onder andere op het gebied van marketing. Het marketingteam bestaat uit 2 medewerkers; jouw collega richt zich op de “offline” marketing en communicatie.

Functie

Dit zijn je verantwoordelijkheden
Als Online Marketeer bij Profile bepaal je de doelstellingen en concrete plannen voor de online kanalen. In de rol van product owner ben je functioneel verantwoordelijk voor het doorontwikkelen van het internationale platform in samenwerking met interne en externe IT-collega’s. Omdat je een generalist bent op het gebied van online marketing, schakel je voor de specialistische werkzaamheden de juiste bureaus in. Als echte spil in het netwerk haak je steeds de juiste mensen aan en coördineer je de vele projecten die naast elkaar lopen.

Omdat Profile vanuit het hoofdkantoor de franchise ondernemers optimaal wil ondersteunen, is het bieden van professionele service en transparantie essentieel. Je gaat daarom regelmatig met de ondernemers in gesprek, zodat je weet waar hun behoefte ligt en je neemt ze mee in de plannen voor online marketing.

Functie eisen

Dit zien we in jou
Voor deze regisserende rol zoeken we een generalistische Online Marketeer die snel kan schakelen tussen strategische en operationele zaken en het leuk vindt om met de ondernemers in gesprek te gaan. Jij krijgt het niet benauwd als je veel ballen in de lucht moet houden en zoekt daarbij graag de afstemming met je marketing collega. Je plannen komen natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen; naast de input die je haalt uit de gesprekken met de ondernemers, weet jij maar al te goed hoe je data moet interpreteren en kunt inzetten voor het bedenken of bijsturen van de strategie. Wat dat betreft verwachten we ook een flinke dosis ondernemerschap en daadkracht.

Verder heb je:

  • een hbo-diploma in een commerciële richting
  • 3 tot 5 jaar ervaring met online marketing


Het is een pré als je bij een online bureau werkt of hebt gewerkt.

Aanbod

Wat biedt Profile jou?
Als je op zoek bent naar een fulltime baan met een zee aan vrijheid op online gebied, dan is dit echt een functie voor jou! Bij Profile krijg je namelijk de kans om proactief met ideeën te komen en alle mogelijke middelen in te zetten. De lijnen zijn kort en de sfeer positief en dynamisch.

Als Online Marketeer verdien je bij Profile maximaal € 4.250,- per maand, afhankelijk van je ervaring en competenties. Daarnaast is er een bonus- en een pensioenregeling en krijg je een laptop, een mobiele telefoon en 25 vakantiedagen. Werk je liever 36 uur? Dan is dat geen probleem!

Inlichtingen

Werving en selectie voor deze vacature bij Profile wordt exclusief uitgevoerd door WerfSelect, de PastPrecies match.

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct
Of neem contact op met Leonie Verweij
leonie@werfselect.nl
033 422 40 22