Online Marketeer / SEA Specialist | ingevuld

Bij Leen Bakker in Raamsdonksveer

Introductie

Weet jij hoe je maximaal traffic genereert naar de websites van Leen Bakker? Haal jij het beste uit de (online) campagnes en partnerships van de woonwinkel? Kent SEA geen geheimen voor je en wil je een baan waarin je de vrijheid krijgt om echt zelf aan de knoppen te zitten? Dan is deze online marketingfunctie binnen een jong, professioneel én innovatief team wellicht iets voor jou!

Organisatie

Over Leen Bakker

Leen Bakker is sinds 1918 dé woonwinkel voor iedereen met een sterke ondernemersgeest. Het bedrijf ontdekt nieuwe trends en maakt die voor alle klanten beschikbaar. Dat is hun kracht. Bij alles wat ze doen vragen ze zich af: kan het goedkoper, kan het slimmer? Daar werkt Leen Bakker dagelijks aan. In 170 winkels in Nederland en België. In de webshop, op het servicekantoor en in de distributiecentra. En ze mogen dan 100 jaar oud zijn – ze bruisen van de energie. Ben jij die gedreven kandidaat die staat te trappelen om met Leen Bakker mee te bouwen aan de groeiambitie?

Functie

Dit zijn je verantwoordelijkheden

Als online marketeer zorg je voor het genereren van traffic naar de websites van Leen Bakker. Je doet dit door het opzetten en doorontwikkelen van (online) campagnes (zoals SEA, display) en partnerships (affiliates, vergelijkers). Je bent voortdurend op zoek naar nieuwe kansen en probeert het maximale rendement uit je salesbudget te halen op basis van ROAS en contributiemarge targets. Hierbij heb je een sterke focus op search marketing.

Tot je taken en verantwoordelijkheden behoren:

  • Vertalen van marketingdoelstellingen naar online marketing strategie
  • Dagelijks beheren en analyseren van SEA campagnes
  • Dagelijks beheren en analyseren van display campagnes
  • Aansturen van affiliate partners

Analyseren van campagne- en web analytics gegevens om je campagnes continu te verbeteren.

Functie eisen

Dit zien we graag terug in een kandidaat

Je bent een aanpakker die zélf aan de slag wilt met vrijwel alle mogelijke online tools. Je hebt een echte passie voor online marketing en voelt je thuis in een dynamische, innovatieve omgeving waar met serieuze budgetten wordt gewerkt. Je past goed in het team van Leen Bakker als je ondernemend, gedreven en resultaatgericht bent.

We zien graag dat kandidaten minimaal 2 jaar ervaring meebrengen op het gebied van online marketing met de focus op SEA. Ervaring met relay42 of andere DMP’s heeft onze voorkeur. Daarnaast heb je een commerciële hbo-opleiding succesvol afgerond.

Aanbod

Wat biedt Leen Bakker jou?

Je komt te werken in het nieuwe, gedreven online marketingteam en werkt nauw samen met het volledige ominichannel team dat bestaat uit ongeveer 20 professionals. Binnen Leen Bakker zijn de communicatielijnen kort, krijg je veel verantwoordelijkheid en vrijheid. Er heerst een prettige, informele sfeer en je wordt steeds uitgedaagd om jezelf te blijven ontwikkelen.

Verder biedt Leen Bakker:

  • Een marktconform salaris en prima arbeidsvoorwaarden
  • Eindelijk een baan waar je je drive in kwijt kunt
  • Samenwerken met een omnichannel-team bij een van de grootste woonwinkels van Nederland en België
  • 15% personeelskorting in onze winkels
  • Volop mogelijkheden om je te ontwikkelen

Inlichtingen

Werving en selectie voor deze vacature bij Leen Bakker wordt exclusief uitgevoerd door WerfSelect, de PastPrecies match.

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct
Of neem contact op met Leonie Verweij
leonie@werfselect.nl
033 422 40 22