Operationeel Manager

Bij Roscom Promotie in Zwolle

Introductie

Zorg jij er als Operationeel Manager voor dat de projectmanagers van Roscom Promotie alle projecten vlekkeloos uit kunnen voeren? Zit klantgerichtheid in jouw bloed en onderhoud jij het contact met opdrachtgevers optimaal? Denk je actief met hen mee, zodat je met de optimale inzet van fieldmarketing middelen de gestelde doelen behaalt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Organisatie

Over Roscom Promotie
Roscom is de landelijke expert in persoonlijk klantcontact en voert acties uit voor grote bedrijven en merken in voornamelijk de telecomsector. De kracht van Roscom ligt in het uitvoeren van grote campagnes op locatie. De opdrachten van het familiebedrijf uit Zwolle bestaan uit een combinatie van service en adviserende verkoop. Landelijk trekken speciaal opgeleide verkoop- en serviceteams eropuit om (bekende) bedrijven te vertegenwoordigen. Dit doen zij door middel van roadshows, instore demonstraties, huis-aan-huis bezoeken en enthousiaste promotieteams. Op het kantoor van Roscom werken ongeveer 15 medewerkers, in het veld werken zo’n 125 enthousiaste Roscommers.”Kan niet” bestaat niet bij Roscom. Liever zoeken ze gezamenlijk het antwoord op de vraag “Hoe dan wél?!’’.

Functie

Dit zijn je verantwoordelijkheden
Als Operationeel Manager zorg je ervoor dat alle projecten voor de opdrachtgevers van Roscom perfect verlopen en dat de afspraken worden nagekomen. Je bespreekt samen met de opdrachtgevers de projectkaders en doelstellingen, en zorgt ervoor dat de projectmanagers deze projecten optimaal kunnen uitvoeren. Dit doe je door hen dagelijks aan te sturen en te coachen. Je stelt de KPI’s op, bewaakt de resultaten en communiceert met de opdrachtgevers over de voortgang. Met jouw kennis van projectmatig werken en je ondernemende instelling, weet je het team verder te professionaliseren en doe je proactief voorstellen richting de opdrachtgevers om ze de oplossingen aan te dragen waar ze zelf nog niet aan hadden gedacht. Om het bedrijf door en door te leren kennen pak je zelf ook projecten van A tot Z op in de rol van Projectmanager.

Functie eisen

Dit zien we in jou
Voor deze pragmatische én sturende rol zoeken we een ondernemend persoon die zo’n 3 tot maximaal 6 jaar ervaring heeft met projectmanagement en klantcontact. Je denkt echt mee met de klant, houdt de markt in de gaten, ziet kansen en denkt continu “Hoe dan wél?!”. Jouw ervaring met het interpreteren van data zet je in om de beste rapportages op te stellen en verbeterplannen te maken. Bij Roscom ben je op je plek als goed kan samenwerken, enthousiast en nuchter bent, en je prettig voelt in een informele werkomgeving. Je woont in de omgeving van Zwolle.


Verder heb je:

  • hbo werk- en denkniveau en een diploma in een commerciële richting
  • ervaring met leidinggeven
  • BtoC-ervaring
  • een klant- en marktgerichte instelling
  • bij voorkeur kennis van de A3 methodiek (INK management model)

En kun je:

  • goed projectmatig werken
  • de voortgang bewaken en sturen op resultaat


Aanbod

Wat biedt Roscom Promotie jou?
Roscom biedt jou een uitdagende rol op het snijvlak van operatie en strategisch management. De lijnen zijn bijzonder kort en jouw ondernemerschap en initiatief worden enorm op prijs gesteld. Daarmee kan de functie Operationeel Manager voor jou een hele mooie vervolgstap zijn. Je werkt hoofdzakelijk op het kantoor in Zwolle waar een uitstekende sfeer hangt.

Het salaris voor deze rol ligt – afhankelijk van je ervaring en competenties – rond € 3800,- per maand. Verder biedt Roscom een bonusregeling afhankelijk van de bedrijfsresultaten, een pensioenregeling en 25 vakantiedagen.

Inlichtingen

Werving en selectie voor deze vacature bij Roscom Promotie wordt exclusief uitgevoerd door WerfSelect, de PastPrecies match.

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct
Of neem contact op met Leonie Verweij
leonie@werfselect.nl
033 422 40 22