Projectcoördinator – King International Koninklijke Jumbo | ingevuld – Zaandam – Noord-Holland

Bij Koninklijke Jumbo in Zaandam - Noord-Holland

Introductie

LET OP Deze vacature is reeds ingevuld, solliciteren is niet meer mogelijk. Maar mocht je een achtergrond in marketing of sales hebben + een HBO/WO opleiding in deze richting, schrijf je dan in via https://werfselect.nl/open-sollicitatie/. Wie weet spreken we elkaar dan binnenkort over een andere mooie optie ! Alvast bedankt.Krijg jij niet alleen energie van product- en projectcoördinatie maar ook van spellen & puzzels? Ben jij de persoon die het ‘voor elkaar’ krijgt? Houd jij van nature het hoofd koel in een dynamische omgeving waarbinnen jij verantwoordelijk bent voor het iedere keer weer opnieuw halen van deadlines rond productintroducties? Ben jij zelfstandig en zorgvuldig maar wordt je er ook blij van als je veel met interne en externe relaties kunt schakelen? Grijp dan nu je kans met deze speelse PART TIME rol bij King International Koninklijke Jumbo!

Organisatie

King International BV

King International BV is een ondernemende speler in de wereld van het speelgoed met een eigen creatie en wereldwijde verkoop van puzzels en spellen in samenwerking met sterke merken zoals Disney. Het kantoor van King International is gevestigd in een karakteristiek pand aan de Zaan in Zaandam, in de voormalige Verkade fabriek. Deze business unit is een ondernemend onderdeel van de JumboDiset groep.

Over de Jumbodiset Groep

De JumboDisetGroup is een sterk Europees speelgoedbedrijf bestaande uit de unieke Nederlandse onderneming Koninklijke Jumbo, het Spaanse Diset en het Engelse James Galt.

Koninklijke Jumbo is een unieke Nederlandse onderneming die speelgoed, spelen en puzzels ontwikkelt, produceert en verkoopt binnen Nederland, België, Duitsland enScandinavië via eigen verkoopkantoren . Diset verkoop haar producten in Iberia, Frankrijk en Italië via eigen verkoopkantoren – met het hoofdkantoor in Barcelona. James Galt is de onderneming die in verenigd Koninkrijk haar speelgoed producten verkoopt. Daarnaast heeft JumboDiset Groep een export afdeling die de producten in meer dan 60 landen verkoopt.

Binnen het portfolio voeren zij veel eigen merken zoals Stratego, Party &Co, PimPamPet etc.. Bovendien is het bedrijf distributeur voor enkele grote licentiemerken zoals Rummikub en Rubik’s.

Missie

De missie van de JumboDiset Groep is: ‘Wij willen mensen vrolijk maken door hen te laten spelen en hen spelenderwijs te laten groeien, overal en altijd.’

Functie

Dit is jouw spel

Als Product Coördinator bij King International, ben je echt de welbekende ‘spin in het web’.Je bent in directe samenwerking met de Managing Director verantwoordelijk voor het initiëren en van A tot Z begeleiden van de realisatie van puzzels en spellen. Je coördineert de deelname aan grote internationale speelgoedbeurzen waaronder de Neurenberg Toy Fair. Je bewaakt deadlines, betrekt tijdig de juiste interne en externe relaties. En je bent de directe assistent voor de Managing Director van King.

Dit is wat je gaat doen

Je hebt een brede, actieve en dynamische coördinerende productrol waarbinnen je dagelijks bezig bent met o.a.:

 • Het bewaken en beheren van de overall productplanning
 • Het plannen en coördineren van nieuwe productintroducties
 • Het onderhouden van contacten met licentiegevers m.b.t goedkeuring en realisatie van artwork en specificaties voor o.a. het Disney portfolio
 • Het bewaken van de huisstijl en de daarbij behorende specificaties over alle producten
 • Het samenwerken met externe relaties waaronder ontwerpers, pre-press bedrijven en drukkerijen
 • Het bewaken van interne en externe deadlines en het tijdig acteren naar de bijbehorende stakeholders
 • Het borgen van voorschriften en wettelijke vereisten rondom de speelgoedproducten door zorgvuldige communicatie naar en met externe projectbureaus
 • Het coördineren van deelname aan (internationale) beurzen waaronder de Neurenberg Toy Fair


Functie-eisen

Dit neem je mee

Je bent een standvastig, zorgvuldig, proactief en energiek persoon voor wie het halen van deadlines een vanzelfsprekendheid is. Je stelt gemakkelijk de juiste prioriteiten in een dynamische omgeving en je bent een uitstekende planner. Je bent betrouwbaar doordat je nauwkeurig en projectmatig werkt en je hebt zeker geen 9 tot 5 mentaliteit.

 • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden waarmee je zowel intern als extern mensen mee krijgt en je werkt oplossingsgericht. Hoewel je uitstekend zelfstandig kunt werken is ook samenwerken voor jou vanzelfsprekend.
 • Je hebt affiniteit met deze markt, productontwikkeling en productdesign en een goede kennis van de huidige producten van King International.

En verder vragen we:

 • Een afgeronde HBO-opleiding of aantoonbare ervaring op dit niveau
 • Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
 • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift
 • Ervaring met (begeleiden van) technisch productieproces kartonnage en verpakkingen
 • Ervaring in de markt voor speelgoed en spellen is een pré

Aanbod

Wat biedt King International jou?

Een spin in het web rol voor 24 tot 32 uur per week, met veel interne en externe contacten. Binnen een resultaatgerichte en ambitieuze organisatie. Binnen een enthousiaste werkomgeving met een leuk team, goede werksfeer op een unieke locatie.

En natuurlijk goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bestaande uit o.a. een marktconform salaris, laptop en mobiel, reiskostenvergoeding, goede pensioenvoorziening en regelmatig een aantrekkelijke ‘familie-sale’ voor puzzels en spellen.

Inlichtingen

Werving & selectie voor deze top vacature wordt exclusief verzorgd door WerfSelect, bemiddelingsbureau voor marketing-, communicatie, sales en online professionals. www.werfselect.nl

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Of neem contact op met Mathanja Klop

mathanja@werfselect.nl
033 422 40 22