Projectmanager Fieldmarketing bij Roscom Promotie | ingevuld – Zwolle, Overijssel

Bij Roscom Promotie in Zwolle, Overijssel

Introductie

Het is niet meer mogelijk om op deze vacature te reageren. Ben je wel geïnteresseerd in dergelijke vacaturesrollen? Schrijf je dan aub in via : https://werfselect.nl/open-sollicitatie/ Alvast bedankt!


Organisatie

Een gouden combinatie tussen werken én avontuur, dat is werken bij Roscom Promotie. Zet jij graag je tanden in een uitdagende projectmanagementrol bij een ontzettend leuk familiebedrijf? Wil jij, samen met ‘jouw’ projectleiders, de hoogst mogelijke kwaliteit leveren voor jouw grootste klant VodafoneZiggo en hecht je ook aan een fantastische werksfeer? Dan heb nu jouw volgende uitdaging gevonden!

Over Roscom Promotie

Er bestaat niet één bedrijf dat exact hetzelfde doet als dit unieke familiebedrijf met een hele fijne teamplayers-mentaliteit. Iets wat je direct zult merken zodra je binnen komt.

Roscom Promotie is hét bureau voor fieldmarketingactiviteiten, roadshows, service aan huis, deur aan deur verkoop, promotieteams, winkeldemonstraties etc. De kracht van Roscom Promotie ligt in het uitvoeren van grote campagnes op locatie. Speciaal opgeleide verkoop- en serviceteams trekken eropuit om (bekende) bedrijven te vertegenwoordigen, voornamelijk in de telecomsector. Een grote opdrachtgever van Roscom Promotie is VodafoneZiggo.

Op het kantoor van Roscom Promotie werken ongeveer 15 medewerkers en in het veld werken zo’n 125 enthousiaste Roscommers. Jij maakt deel uit van het Operationeel Management Team, dat bestaat uit Projectmanagers en een Facilitair Manager en aangestuurd wordt door de Operationeel Manager.

“Kan niet” bestaat niet bij Roscom Promotie. Liever zoeken ze gezamenlijk het antwoord op de vraag “Hoe dan wél?!’’ Elke nieuwe collega wordt opgeleid in de Roscom Academy. Hier leer je onder andere hoe je volgens hun filosofie service verleent en leer je alles over jouw lichaamstaal en de impact ervan op het effect van jouw communicatie- en salesinspanningen.

Functie

Jouw rol

Als projectmanager zorg je ervoor dat alle projecten voor jouw opdrachtgevers perfect verlopen en dat de afspraken worden nagekomen. Samen met hen stel je de projectkaders en doelstellingen op en doet proactief voorstellen ter verbetering. Binnen jouw rol zal je de meeste tijd besteden aan jouw key account VodafoneZiggo. Je werkt ook standaard een dag bij hen op kantoor in Utrecht.

Je zorgt voor de planning, targets en kwaliteitsdoelstellingen voor de projectleiders in het veld. Jij bent degene die het overzicht houdt en waar nodig bijstuurt als het gaat om effectiviteit en productiviteit. De projectleiders zijn – samen met de teamleiders en servicemedewerkers – verantwoordelijk voor de optimale uitvoering van de diverse lokale projecten.

Tot slot ben je verantwoordelijk voor het opstellen en analyseren van de weekrapportages. En met jouw kennis van projectmatig werken en je ondernemende instelling, weet je het team verder te professionaliseren.

Functie-eisen

Dit zien we in jou

Jij bent die rasechte (young) professional met drive, daadkracht en een goed stel hersens. Je bent representatief en klantgericht en (uiteraard) ondernemend. Je hebt twee tot maximaal vijf jaar ervaring met project- en klantmanagement. Denkt écht mee met de klant, bent een betrokken sparring partner. Je adviseert proactief, onder andere op basis van wat jij zelf ziet gebeuren in de markt en omgeving. Je verrast jouw klant graag met slimme insights. Onder andere doordat je een kei bent in het interpreteren van data en dit weet te vertalen naar effectieve verbetervoorstellen. Je giet dit in aansprekende plannen en boeiende rapportages, die direct toegevoegde waarde leveren.

Bij Roscom Promotie zit je op je plek als je goed kunt samenwerken, enthousiast en nuchter bent en je prettig voelt in een informele werkomgeving. Je ziet bijvoorbeeld de lol in van een Playa-del-Roscom-borrel (mag ook met een frisje natuurlijk) en organiseert ook graag zelf eens wat voor je collega’s. Je woont in de omgeving van Zwolle.

Verder heb je:

  • HBO werk- en denkniveau en een diploma in een commerciële richting
  • BtoC-ervaring
  • een klant- en marktgerichte instelling
  • bij voorkeur leidinggevende of coachende ervaring, of in ieder geval de potentie en ambitie je hierin te ontwikkelen

En kun je:

  • goed projectmatig werken
  • de voortgang bewaken en sturen op resultaat
  • goed luisteren en op verschillende niveaus communiceren


Aanbod

Wat biedt Roscom Promotie jou?

Naast een veelzijdige rol bij een ambitieuze, enthousiaste club waar collega’s elkaar waarderen, is er ook volop ruimte voor ontwikkeling bij Roscom Promotie. Geen dag is hetzelfde en jij ontwikkelt mee. Je werkt op het kantoor van Roscom Promotie in Zwolle en een dag in de week bij jouw key account VodafoneZiggo in Utrecht, direct gelegen naast het Centraal Station.

Het salaris voor deze rol ligt – afhankelijk van je ervaring en competenties – op maximaal € 3000,- per maand. Verder biedt Roscom Promotie een bonusregeling afhankelijk van de bedrijfsresultaten, een pensioenregeling en 25 vakantiedagen.

Inlichtingen

Werving & selectie voor deze top vacature wordt exclusief verzorgd door WerfSelect, bemiddelingsbureau voor marketing-, communicatie, sales en online professionals. www.werfselect.nl

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Of neem contact op met Mathanja Klop

mathanja@werfselect.nl
033 422 40 22