Projectmanager VodafoneZiggo bij Roscom Promotie – Zwolle, Overijssel

Bij Roscom Promotie in Zwolle, Overijssel

Introductie

Zit klantgerichtheid en projectmanagement in jouw bloed? Denk je actief mee met je klant en ben je in staat met een optimale inzet van fieldmarketing teams en -activiteiten de gestelde doelen te behalen? Ben jij er klaar voor te werken voor een A-player in de telecom- en entertainmentsector en kun jij ervoor zorgen dat de diverse projecten voor key account VodafoneZiggo vlekkeloos verlopen? Dan zijn wij op zoek naar jou voor deze top vacature!

Organisatie

Over Roscom Promotie
Roscom is een landelijke expert in field marketing / persoonlijk klantcontact en voert acties uit voor grote bedrijven en merken in voornamelijk de telecomsector. De kracht van Roscom ligt in het uitvoeren van grote campagnes op locatie. Een grote opdrachtgever van het bedrijf is VodafoneZiggo.

De opdrachten van het familiebedrijf uit Zwolle bestaan uit een combinatie van service en adviserende verkoop. Landelijk trekken speciaal opgeleide verkoop- en serviceteams eropuit om diverse bedrijven te vertegenwoordigen. Het enthousiaste team verzorgt o.a. roadshows, instore demonstraties en huis-aan-huis bezoeken. Op het kantoor werken ongeveer 15 medewerkers, in het veld werken zo’n 125 enthousiaste Roscommers. “Kan niet” bestaat niet bij Roscom. Liever zoeken ze gezamenlijk het antwoord op de vraag “Hoe dan wél?!”.

Functie

Dit zijn je verantwoordelijkheden
Als Projectmanager zorg je ervoor dat alle projecten voor VodafoneZiggo perfect verlopen en dat de afspraken worden nagekomen. Je bespreekt samen met de opdrachtgever de projectkaders en doelstellingen, en doet proactief voorstellen om die doelstellingen te behalen. Binnen jouw rol ben je dus als het ware de Accountmanager voor VodafoneZiggo en werk je ook standaard een dag bij de klant op het kantoor in Utrecht.

Je stuurt dagelijks de projectleiders in het veld aan en richt je hierbij onder andere op de planning, kwaliteit en targets. Deze projectleiders zijn vervolgens weer – samen met de teamleiders en servicemedewerkers in het veld – verantwoordelijk voor de optimale uitvoering van de projecten op lokaal niveau. Maar jij bent dus degene die het overzicht houdt en waar nodig bijstuurt als het gaat om effectiviteit en productiviteit.

Tot slot ben je verantwoordelijk voor het opstellen en analyseren van de weekrapportages. En met jouw kennis van projectmatig werken en je ondernemende instelling, weet je het team verder te professionaliseren.

Functie eisen

Dit zien we in jou
Voor deze pragmatische én sturende rol zoeken we een ondernemend persoon die zo’n 2 tot maximaal 5 jaar ervaring heeft met projectmanagement en klantcontact. Uiteraard heb je ervaring met of ten minste kennis van field marketing / field salesactiviteiten. Je denkt echt mee met de klant, houdt de markt in de gaten, ziet kansen en denkt continu “Hoe dan wél?!”. Jouw ervaring met het interpreteren van data zet je in om de beste rapportages op te stellen en verbeterplannen te maken. Bij Roscom ben je op je plek als je goed kan samenwerken, enthousiast en nuchter bent, en je prettig voelt in een informele werkomgeving. Je woont in de omgeving van Zwolle.

Verder heb je:

  • hbo werk- en denkniveau en een diploma in een commerciële richting
  • BtoC-ervaring
  • een klant- en marktgerichte instelling
  • bij voorkeur leidinggevende of coachende ervaring


En kun je:

  • goed projectmatig werken
  • de voortgang bewaken en sturen op resultaat
  • goed luisteren en op verschillende niveaus communiceren


Aanbod

Wat biedt Roscom Promotie jou?
Roscom biedt jou een uitdagende rol op het snijvlak van operatie in field marketing, (project)management en accountmanagement. Je maakt deel uit van het Operationeel Management Team, dat bestaat uit Projectmanagers en een Facilitair Manager. Dit team wordt aangestuurd wordt door de Operationeel Manager. Met elkaar geven jullie sturing aan alle projecten en ondersteunende taken. De lijnen zijn bijzonder kort en jouw ondernemerschap en initiatief worden enorm op prijs gesteld. Daarmee kan de functie Projectmanager voor jou een hele mooie vervolgstap zijn. Je werkt hoofdzakelijk op het kantoor in Zwolle waar een uitstekende sfeer hangt. En een dag in de week werk je op het nieuwe hoofdkantoor van VodafoneZiggo in Utrecht, direct gelegen naast het Centraal Station.

Het salaris voor deze rol ligt – afhankelijk van je ervaring en competenties – op maximaal € 3000,- per maand. Verder biedt Roscom een bonusregeling afhankelijk van de bedrijfsresultaten, een pensioenregeling en 25 vakantiedagen.

Werving & selectie voor deze vacature wordt exclusief verzorgd door WerfSelect, bemiddelingsbureau voor marketing-, communicatie-, sales- en online professionals.

www.werfselect.nl

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct
Of neem contact op met Mathanja Klop

033 422 40 22