Rayon Manager regio Amsterdam bij De Klok Dranken – Amsterdam, Noord- Holland

Bij De Klok Dranken in Amsterdam, Noord- Holland

Introductie

Heb jij een passie voor horeca en commercie? En een netwerk in Amsterdam? Heb jij de lef om gesloten deuren te openen? Wil jij namens De Klok Dranken uitblinken in deze nieuwe positie en een belangrijke partner zijn voor horecaondernemers? En ben jij in staat om de juiste keuzes te maken waarbij je moeiteloos het overzicht behoud over een groot productassortiment alsook een breed klantportfolio? Dan komen we graag met je in contact!

Organisatie

Over De Klok Dranken

Wist je dat De Klok Dranken:

 • Met 5 vestigingen in Nederland ruim 3.000 klanten binnen horeca, evenementen en groothandels dagelijks in hun behoeftes voorziet?
 • Een van de grootste horeca groothandels van Nederland is en zich als organisatie voortdurend ontwikkelt en verbetert?
 • Naast een prachtig portfolio aan Grolsch bieren een enorm ruim assortiment van dranken, food en non-food artikelen in haar assortiment heeft?
 • Volop in beweging is met circa 170 enthousiaste en gekwalificeerde medewerkers en dat het klantbelang altijd voorop staat?
 • Een 100% dochteronderneming is van Koninklijke Grolsch?


Werken bij De Klok Dranken betekent: samen met je collega’s bijdragen aan verbetering, vernieuwing en groei van de organisatie en de tevredenheid van klanten. Bij De Klok Dranken houden ze van uitgesproken collega’s met concrete plannen die hun verantwoordelijkheid nemen en eigen ideeën hebben. Ze stimuleren zelfstandigheid en moedigen talent aan. Je gaat werken binnen het salesteam Noord.

Functie

Dit zijn je verantwoordelijkheden

Jouw doel? Het behalen van winstgroei doelstellingen, omzet en volume. Hoe? Door zelfstandige winstgevende acquisitie, door het opbouwen/meenemen van een relevant netwerk en het borgen van jouw toegevoegde waarde bij nieuw verworven verkooppunten. Daarnaast houd je je bezig met het vergroten van het portfolio met als doel meerwaarde te genereren voor De Klok Dranken, Grolsch en uiteraard je klanten!

Dit is wat je gaat doen

 • Je pipeline managen op waarde en hierop handelen door klantbezoeken;
 • Je pipeline beheren in CRM en de verkoopkansen afstemmen met je collega’s. Dit vanuit een continue goede samenwerking met de accountmanagers van Grolsch Horeca en andere partners;
 • Een optimale begeleiding richting de klant te borgen en hiermee op lange termijn toegevoegde waarde te bieden bij de (nieuw verworven) verkooppunten en/of evenementen;
 • Een nauwe samenwerking met alle interne stakeholders, contacten en ondersteunende afdelingen.


Functie-eisen

Dit zien we graag terug in een kandidaat

Wij zoeken een jong sales talent met excellente deal closing skills. Een charismatische teamplayer met grote drang en doorzettingsvermogen om gesloten deuren te openen. Dat is jouw kracht! Je bent een resultaat gedreven netwerker, maar altijd klantgericht. Het uiteenlopende assortiment leer jij in een handomdraai kennen en de complexiteit die dit met zich meebrengt in onderhandelingen zie jij juist als een gezonde uitdaging. Communicatief sta je sterk in je schoenen, ook in het Engels. Daarnaast beschik je bij voorkeur al over een bestaand netwerk dat direct waarde voor je kan toevoegen.

En verder:

 • Een afgeronde hbo-opleiding in een commerciële richting, bij voorkeur Hotelschool;
 • 1 – 2 jaar relevante verkoopervaring, bij voorkeur in de horeca/categorie (alcoholische) dranken;
 • Kennis van MS Office, kennis van SAP en CRM is een pré;
 • Je bent een echt horecadier. Ben je er niet om te werken, dan ben je er wel vanuit je eigen belangstelling;
 • Je bent woonachtig in of rondom Groningen.


Aanbod

Wat biedt De Klok Dranken je?

Daar zetten we graag een aanbod tegenover waar je geen ‘nee’ tegen kunt zeggen:

 • Vind jij het belangrijk om jezelf te kunnen blijven ontwikkelen? De Klok Dranken ook! Er wordt daarom veel aandacht besteed aan je functioneren, doorgroeimogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling. Vervolgstappen bij Grolsch zijn hierin ook mogelijk. Je salesvaardigheden ontwikkel je middels het meerjarige Sales trainingsprogramma;
 • Een marktconform salaris, afhankelijk van de ervaring die je mee neemt.


Werving en selectie voor deze vacature bij De Klok Dranken wordt exclusief uitgevoerd door WerfSelect, Interim & Executive search


Geïnteresseerd?

Solliciteer direct
Of neem contact op met Rouaida El Moussaoui
rouaida@werfselect.nl
033 422 40 22