Recruitment consultant – Amersfoort, 32-40 u per week

Bij WerfSelect in Amersfoort, 32-40 u per week

Introductie

Ben jij een verbinder pur sang? Krijg je energie van het contact met andere mensen én wil je graag resultaat boeken? Heb je ervaring in werving & selectie en affiniteit met het (online) marketingvak? Dan zoeken wij jou om ons team te versterken!


Functie

Wat ga je doen?

Als Recruitment consultant bij WerfSelect zorg je samen met een Searcher dat opdrachten en vacatures bij onze opdrachtgevers snel en goed worden ingevuld. Je verzorgt de offerte, een uitgebreide intake, selecteert en interviewt geschikte kandidaten en stelt hen voor. Het contact met de opdrachtgever loopt via jou. Daarnaast bouw je actief aan de uitbreiding van je netwerk. Wie heeft welke behoefte en hoe kan jij daarop inspelen?

Je bent een van de ‘motoren’ binnen het WerfSelect team en hebt veelvuldig contact met je collega’s. Je hebt dus een actieve rol bij het ondernemend bouwen aan WerfSelect .


Functie-eisen

Wie zoeken we?

Jij bent een energieke, ondernemende en doortastende persoon. Je vindt het leuk om je te verdiepen in de behoeften van je opdrachtgevers en je koestert de relatie met hen. Je hebt een open houding naar kandidaten en haalt energie uit de contacten met hen. Je werkt continu aan de uitbreiding van je netwerk van opdrachtgevers en kandidaten.

Je hebt ervaring met werving & selectie, bijvoorbeeld als searcher of recruiter. Je hebt verder tenminste affiniteit met het marketing-, communicatie- en salesvakgebied.

Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding.


Aanbod

Wat bieden we jou?

  • Een gedegen inwerktraject;
  • Gedeeltelijk op ons kantoor in het Eemklooster in Amersfoort en gedeeltelijk thuiswerken.
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden.
  • Echt als een team samenwerken met gezellige collega’s.
  • Regelmatig kennissessies en borrels met ons netwerk.


Over WerfSelect

WerfSelect verbindt bevlogen mensen & merken. Geen loze kreet maar datgene waar wij al 23 jaar voor staan. Wij realiseerden al duizenden PastPrecies matches en zijn nog altijd gedreven om iedere dag beter te worden in wat we doen. Zodat nog meer mensen in een baan starten die duurzaam bij ze past en bedrijven en organisaties een nieuwe medewerker vinden die echt het verschil maakt.

WerfSelect is een kwaliteitsbureau dat zich steeds meer als een netwerkorganisatie met een harde kern organiseert. No-nonsense, korte lijnen en een hoge mate van mens-, service-, en resultaatgerichtheid. We zijn specialist op het gebied van werving & selectie en interim-management voor consumentenmerken en vinden voor hen (online) marketing-, communicatie- en salesprofessionals. Daarnaast bieden wij executive (team)coaching, leiderschapsontwikkeling en assessments aan. We zijn gevestigd in een prachtig klooster in Amersfoort.

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Of neem contact op met Annelies Ruis

annelies@werfselect.nl
06-54227874