Relatiemanager

Bij Madaga in Amstelveen

Introductie

Heb jij een passie voor gezonde voeding en het verder uitbouwen van klantrelaties? Zet jij altijd de klant centraal en kom je proactief met ideeën om zowel intern als extern nóg meer van toegevoegde waarde te zijn? Heb je een hands-on mentaliteit en wil je met jouw gedrevenheid en ervaring echt het verschil kunnen maken in een snelgroeiende startup? En heb jij affiniteit met zowel de doelgroep jonge ouders en hun kinderen als met de kinderopvangbranche? Dan maken wij graag kennis met je!

Organisatie

Over Madaga

Eigenaresse Ingrid liep als klein meisje al rond in de moestuin van haar oma in de Bourgogne. Hier heeft zij mogen ervaren wat een geluk en liefde in eten zit. Met vers en puur eten zorg je voor jezelf. Toen Ingrid zelf moeder werd, wist ze het zeker: ieder kind heeft hier recht op. Liefde voor echt eten is de basis van een gelukkig leven. Maar dit is niet vanzelfsprekend. Kinderen moeten een kans krijgen om pure smaken te ontdekken en in de magische wereld van echt eten te duiken. Daarom heeft Madaga de missie alle kinderen op een smaaksafari mee te nemen zodat ze hapje voor hapje verliefd op echt eten worden. Dat doen ze in samenwerking met kinderdagverblijven. Madaga zorgt ervoor dat pedagogisch medewerkers, autoriteiten en ouders / verzorgers zich er bewust van zijn dat kweken van smaakontwikkeling bij kleintjes en het leren waarderen van écht eten – met veel groente – het verschil maakt.

Functie

Dit zijn je verantwoordelijkheden

Als Relatiemanager ben je verantwoordelijk voor het behouden en verder uitbouwen van klantrelaties. Jij zorgt ervoor dat steeds meer kindjes de biologische maaltijden, groentjespret, soepen en smaaksafariboxen van Madaga krijgen voorgeschoteld op het kinderdagverblijf. En vanzelfsprekend doe jij er alles aan om de contactpersonen bij de kinderdagverblijven maximaal tevreden te houden. Niet omdat wij dat van je vragen, maar omdat dát is waar jij je energie uit haalt: van toegevoegde waarde zijn voor je klanten en ze altijd centraal stellen. Met jouw enthousiasme en passie voor gezonde voeding ben jij de aangewezen persoon om – in samenwerking met je marketingcollega’s – nieuwe menu’s, maaltijden en productontwikkelingen uit te rollen bij onze klanten.

In deze functie werk je nauw samen met je collega’s van Sales, Marketing en Customer Care.

Functie eisen

Dit zien we graag terug in een kandidaat

Madaga maakt graag kennis met échte food-liefhebbers met zo’n 3-5 jaar werkervaring op het gebied van relatiemanagement. Bij voorkeur heb je niet alleen een passie voor gezonde voeding, maar heb je er ook daadwerkelijk je sporen in verdiend, bijvoorbeeld bij een zorginstelling, cateraar of groothandel. Vanzelfsprekend heb je affiniteit met de kinderopvangbranche. Je hebt eerder succesvol een klantenportfolio verder uitgebouwd en uiteenlopende issues op het gebied van klanttevredenheid opgelost. Het inrichten van processen en het CRM-systeem vind je daarnaast ook leuk om te doen. Het (functioneel) aansturen van diverse teams kent voor jou geen geheimen en eventuele weerstand weet je goed te managen. Analyses maken vind je leuk en hier heb je ook al ervaring mee.

Verder heb je:

  • een hbo- of wo-diploma
  • een klantgerichte instelling
  • een daadkrachtige en doortastende mentaliteit
  • overtuigingskracht
  • verantwoordelijkheidsgevoel
  • kennis van Microsoft Office, waaronder Excel

En kun je:

  • goed projectmatig werken
  • je werkzaamheden goed plannen en gestructureerd werken
  • flexibel inspelen op omstandigheden
  • zelf de mouwen opstropen wanneer de situatie daarom vraagt

Aanbod

Wat biedt Madaga jou?

Madaga biedt jou een baan waarin veel ruimte is voor ondernemerschap. Dat een startup snel kan groeien dat gelooft iedereen, maar hoeveel (biologische) voedingsbedrijven ken jij die sinds 2016 van een paar ton in euro’s naar 4 miljoen omzet zijn gegroeid? Met een organische groei van gemiddeld 100% per jaar en tegelijkertijd een externe groei, is Madaga sinds 2017 de marktleider in het leveren van gezond eten aan kinderdagverblijven in Nederland.

In de afgelopen 18 maanden is het bedrijf van een klein team van gedreven foodpreneurs uitgegroeid tot een team van professionals die samen achter onze missie staat: “Kleintjes hapje voor hapje verliefd maken op echt eten”. Als Relatiemanager ben jij een essentieel onderdeel van een team dat bezig is om een nieuwe generatie gezonde kleine Nederlanders te creëren. Jij gaat deel uit maken van het succesvol ondernemerschap van Madaga!

Madaga biedt een 40-urige werkweek in Amstelveen en een marktconform salaris.

Inlichtingen

Werving en selectie voor deze vacature bij Madaga wordt exclusief uitgevoerd door WerfSelect, de PastPrecies match.

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct
Of neem contact op met Leonie Verweij
leonie@werfselect.nl
033 422 40 22