Searcher (16 – 40 uur per week) – Amersfoort

Bij WerfSelect in Amersfoort

Introductie

Ben jij een verbinder pur sang? Word jij blij van ‘resultaatgericht puzzelen’ en krijg je energie van het contact met andere mensen? Heb je ervaring in of affiniteit met het (online) marketingvak? Dan zoeken wij jou om ons team te versterken!

Organisatie

.

Functie

Wat ga je doen?

Als Searcher bij WerfSelect ben je actief op zoek naar kandidaten die passen bij de vacatures die we exclusief invullen bij onze opdrachtgevers. Je zoekt binnen onze eigen database en online naar geschikte kandidaten, maakt contact met ze en enthousiasmeert hen voor vacatures bij onze opdrachtgevers. Je legt contactmomenten zorgvuldig vast en draagt het contact met kandidaten over aan de consultants als ze verder komen in de procedure. Je maakt deel uit van het WerfSelect team en hebt veelvuldig contact met je collega’s. Je hebt dus een actieve rol in het realiseren van uitstekende matches tussen bevlogen kandidaten en onze opdrachtgevers.

Wie zoeken we?

Functie-eisen

Jij bent een energieke, professionele en doortastende persoon. Je vindt het leuk om je te verdiepen in het profiel dat je gaat zoeken en om van de zoektocht een succes te maken. Je hebt een open houding naar kandidaten en haalt energie uit de contacten met hen.

We staan open voor kandidaten met verschillende achtergronden: óf je hebt al ervaring met werving & selectie, bijvoorbeeld als searcher of recruiter. Je hebt verder tenminste affiniteit met het marketing-, communicatie- en salesvakgebied. Of je hebt ervaring met het marketingvak, bij voorkeur binnen de FMCG-branche. Je vindt het leuk om een nieuwe stap richting recruitment te maken.

Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding.

Persoonlijkheid en benodigde vaardigheden: we zoeken iemand die doelgericht werkt, die handig en snel is op de laptop, die het leuk vindt om te verbinden met andere mensen en die enthousiasmerend communiceert.

Aantal uren per week: bespreekbaar. Het belangrijkste is dat je je kunt committeren aan een bepaalde hoeveelheid werk per week.

Aanbod

Wat bieden we jou?

  • Een gedegen inwerktraject en eventuele opleiding in het searchvak
  • Je kunt bij ons zowel kiezen voor een loondienstverband als een zzp-contract.
  • Deze positie is plaats onafhankelijk en je kunt je tijd zelf indelen. Ook geschikt voor thuiswerkers en digital nomads.
  • Als team komen we regelmatig live bij elkaar op ons kantoor in Amersfoort. Jij bent daarbij wanneer het voor jou past.
  • We vertellen je graag meer over deze leuke rol. Heb je interesse om er meer over te horen? Solliciteer dan direct.


Over WerfSelect

WerfSelect verbindt bevlogen mensen & merken. Geen loze kreet maar datgene waar wij al 23 jaar voor staan. Wij realiseerden al duizenden PastPrecies matches en zijn nog altijd gedreven om iedere dag beter te worden in wat we doen. Zodat nog meer mensen in een baan starten die duurzaam bij ze past en bedrijven en organisaties een nieuwe medewerker vinden die echt het verschil maakt.

WerfSelect is een kwaliteitsbureau dat zich steeds meer als een netwerkorganisatie met een harde kern organiseert. No-nonsense, korte lijnen en een hoge mate van mens-, service-, en resultaatgerichtheid. We zijn specialist op het gebied van werving & selectie en interim-management voor consumentenmerken en vinden voor hen (online) marketing-, communicatie- en salesprofessionals. Daarnaast bieden wij executive (team)coaching, leiderschapsontwikkeling en assessments aan. We zijn gevestigd in een prachtig klooster in Amersfoort.Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Of neem contact op met Annelies Ruis

annelies@werfselect.nl
06-54227874