Senior Consultant | ingevuld

Bij WerfSelect in Amersfoort

Introductie

Deel jij onze overtuiging dat mensen die werk doen dat dicht bij hun hart ligt, de sleutel zijn tot het succes van bedrijven? En ben jij een go-getter die ondernemend wil meebouwen aan een kwaliteitsbureau? Heb je bewezen sterke resultaten als consultant bij een werving & selectiebureau? Ben je commercieel én mensgericht? Dan is het de hoogste tijd om kennis te maken.

Organisatie

Over WerfSelect

WerfSelect ondersteunt al 20 jaar ambitieuze A-merkbedrijven om succes te behalen. En helpt kandidaten om de baan te vinden waar ze van gaan ‘vliegen’. Daarbij staan we garant voor een ‘Past Precies’ match. Zowel voor vaste vacatures als interim-opdrachten op HBO/WO-niveau. Dit kan alleen doordat we veel tijd en energie stoppen in het goed leren kennen van onze kandidaten en opdrachtgevers.

Onze werkwijze is dan ook zeer persoonlijk en gericht op een lange termijn samenwerking met zowel opdrachtgevers als kandidaten. Onze relaties ondersteunen we o.a. met kennissessies binnen ons Topmarketeers Network.

We hebben een gezellig, hecht team, waar met passie en ondernemerschap wordt gewerkt en waar veel wordt gelachen. We werken bovendien op een inspirerende werkplek in het mooie Eemklooster in Amersfoort.

Functie

Dit zijn je verantwoordelijkheden

Als Senior Consultant bouw je met het team aan de verdere groei van WerfSelect. Dit doe je vooral door het aangaan en invulling geven aan de partnerships met onze opdrachtgevers. Je weet wat er bij hen speelt en ondersteunt hen bij een van hun belangrijkste taken: het bouwen van een sterk team. Je verzorgt voor hen, samen met je collega’s, PastPrecies matches op vacatures en interim- en adviesopdrachten.

Dit is wat je gaat doen

Je bouwt aan de business en verricht alle werkzaamheden die hiertoe nodig zijn, zoals het leggen van contact met potentiële opdrachtgevers, het voeren van gesprekken bij bedrijven, interviews met kandidaten en het opstellen van voorstellen. Het onderhouden van contacten met je netwerk, ook als er op dat moment geen concrete aanleiding is, is voor jou vanzelfsprekend. Je bent kortom de verbindende factor tussen toptalent en onze opdrachtgevers. Je vormt voor iedere vacature of opdracht een team met een van onze recruiters die je helpt om in contact te komen met de juiste kandidaten.

Functie eisen

Dit zien we graag terug in een kandidaat

Je bent ondernemend en resultaatgericht, met een groot hart voor mensen. Onze klanten krijgen een lach op hun gezicht als jij binnen komt. Je bent dan ook gedreven om hen de allerbeste oplossing te bieden. Doordat je écht kunt luisteren haal je de insights naar boven waardoor een match een echte PastPrecies match wordt. Van het versterken van de partnerships met onze opdrachtgevers en het starten van samenwerkingen met nieuwe opdrachtgevers gaat je hart nog een slagje harder slaan. Je bent resultaatgericht, een commerciële teamplayer en vindt details belangrijk.

Je bent commercieel opgeleid op HBO/WO-niveau en hebt circa 7 – 10 jaar werkervaring. Dat je uit het juiste hout gesneden bent is een absolute must. Je hebt ervaring in recruitment of binnen HR. Affiniteit met de wereld van marketing, communicatie en sales bij A-merkbedrijven is belangrijk. Fulltime beschikbaarheid heeft de voorkeur, 4 dagen is bespreekbaar.

Aanbod

Wat bieden wij je

Goede resultaten worden bij ons beloond. Een andere beloning ligt in de complimenten die we krijgen van onze kandidaten en opdrachtgevers voor onze persoonlijke en kwalitatieve werkwijze. Die complimenten zijn in de toekomst dus ook voor jou! Ons bureau beschikt over een groot netwerk aan bedrijfs- en kandidaat zijde, dat de afgelopen 20 jaar is opgebouwd. Een ideale basis voor jou om business op te gaan (uit)bouwen. Daarbij maak je onderdeel uit van een intensief samenwerkend, collegiaal team. Na een inwerktraject krijg je veel verantwoordelijkheid en vrijheid. Verder vinden we het belangrijk dat je energiek en geïnspireerd blijft. We gaan hierbij graag het gesprek met je aan wat voor jou belangrijk is en hoe we hieraan kunnen bijdragen.

Annelies

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct
Of neem contact op met Annelies Ruis
annelies@werfselect.nl
06-54227874