Senior Key Account Manager Trade – Made

Bij Spadel Nederland in Made

Introductie

Jouw ambities waarmaken in een en voortrekkersrol? Het verschil maken door een duurzame strategie te ontwikkelen? De beste resultaten behalen binnen grote Trade Key Accounts, samen met gedreven collega’s? Klinkt deze prachtige positie bij SPA® als op jouw lijf geschreven? Laat dan snel van je horen.

De uitdaging

De optimale, meest duurzame strategie ontwikkelen voor jouw Key Accounts binnen het segment traditionele groothandels en brouwerijen/drankenhandels. Dit doe je samen met de Sales Manager Out of Home. Ook voer je deze, samen met jouw collega Key Account Managers, uit. Je zet een mooie stijging van de omzet en afzet neer, binnen jouw grote Trade Key accounts.

Wat ga je doen?

Onder andere ga je:

 • Relatie opbouwen en onderhouden met de Key Accounts (op diverse beïnvloedingsniveaus).
 • Visie ontwikkelen voor het segment Trade en deze doorvertalen om een optimale marktbewerking te bereiken en de klant- en afdelingsdoelstellingen te realiseren.
 • Jaarafspraken van de klant beheren en onderhandelingen voor het volgende contract/jaarafspraken uitvoeren. Doelstellingen op klant- en afdelingsniveau realiseren.
 • Actieve participatie aan het Business Cycle Proces (jaarlijks en 5-jaarlijks).
 • Actieplannen uitwerken en invulling geven aan bewerkingsplannen.


Wat neem je mee?

 • Afgeronde WO-opleiding
 • Minimaal 8 jaar (senior) key account management ervaring, bij voorkeur binnen FMCG.
 • Relevante ervaring bij of met groothandels/drankenhandels en kennis van de Out of Home markt.
 • Uitstekende beheersing Nederlandse en Engelse taal.
 • Combinatie van sterke analytische en commerciële vaardigheden.
 • Strategisch en cross-functional kunnen denken.
 • Ondernemend en zelfstartend, probleemoplossend en anticiperende mindset. Open-minded en flexibel. Resultaatgedreven en verantwoordelijk. Prioritiserend en keuzes durven maken. Duidelijke en overtuigende communicatie. Onderhandelingsvaardigheden. Empathisch vermogen
 • Ervaring met SalesForce/Nielsen/SAP/IBP


Wat biedt Spadel jou?

Een zeer complete, strategische salespositie in focussegment. Bij een hoogwaardige, professionele, internationaal opererende FMCG-organisatie. Je maakt onderdeel uit van een gedreven team waar je elke dag uitgedaagd wordt om jezelf verder te ontwikkelen. Spadel is gevestigd in Made. Je zult daarnaast klanten in het hele land bezoeken. Spadel biedt een marktconform salaris en goede secundaire voorwaarden. Fulltime werken is gewenst, 32 uur is bespreekbaar.

Over Spadel

“Als de mens het water beschermt, beschermt het water de mens”.

Spadel is marktleider in natuurlijk mineraalwater in de Benelux, dankzij de succesvolle watermerken SPA® en Bru. Met ruim 1237 medewerkers zijn zij actief in vier landen: België, Nederland, Frankrijk en Bulgarije. Zij focussen zich op sterke merken met een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. Spadel is van oudsher een familiebedrijf met stevige kernwaarden: “togetherness, agility, ownership and excellence’. De mensen bij Spadel zorgen niet alleen goed voor elkaar, maar ook voor de natuur, met duurzame ontwikkeling in het hart van hun missie.

Werving & selectie voor deze vacature wordt exclusief verzorgd door WerfSelect, bemiddelingsbureau voor marketing-, communicatie, sales en online professionals. www.werfselect.nl.

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Of neem contact op met Annelies Ruis

annelies@werfselect.nl
06-54227874