Teammanager marketing en communicatie – Elburg

Bij A.Vogel in Elburg

Introductie

Wil jij werken voor een toonaangevende speler in de zelfzorgmarkt? Bouw mee aan de ambitie van een A-merk met een sterke visie op natuurlijke gezondheid. Ben je gedreven en durf je graag buiten de lijntjes te kleuren? Dan ben jij de persoon die we zoeken!


Functie

Wat houdt de functie in?

Als teammanager van 1 van de 2 marketing & communicatie teams ben je een motivator en inspirator die coachend leiding geeft aan een zelfstandig opererend commercieel team en daarnaast werk je actief mee als marketeer aan eigen A.Vogel segmenten. De teammanager rapporteert aan de Commercieel Manager Nederland en geeft leiding aan 4 teamleden. Het team bestaat uit een Product Manager, twee communicatiemedewerkers en een marketingmedewerker. Je bent onderdeel van het commercieel management team NL (CMT).

Als teammanager formuleer en voer je het marketingbeleid uit, je plant operationele productmarketingplannen binnen de vastgestelde strategische uitgangspunten en financiële richtlijnen van A.Vogel. Je draagt zorg voor commerciële groei en doorontwikkeling van het team.

Vanuit het CMT ben je verantwoordelijk voor aansturing van het team. Je houdt de organisatie in beweging, met focus op externe impact waar iedereen trots op is. Samen met de CMT leden bewaak je de consistentie in het marketing-, sales- en merkbeleid en zorg je voor optimale afstemming tussen de commerciële teams bij de uitvoering en timing van marketing-, merk- en salesactiviteiten. Jullie zijn samen verantwoordelijk voor het lange termijn commerciële plan NL en de vertaling in jaarlijkse commerciële actieplannen en jaarbudget.


Functie-eisen

Wie ben jij?

 • Je bent een strategische denker en praat graag mee over het merk. Je bent iemand die buiten de lijntjes durft te kleuren. Hoe kun jij onze plannen nog beter maken?
 • Je hebt ervaring met product management en een leidinggevende marketing/communicatie functie, bij voorkeur in FMCG/OTC.
 • Je kunt plannen, organiseren en bewaakt de voortgang.
 • Je pakt ownership en gaat als stakeholder graag samen in discussie, je neemt als verbinder iedereen mee, jullie doen dit samen.
 • Als manager ben je besluitvaardig en help je je team te ontwikkelen. Je bent gedreven, want je team is dat ook.
 • Innovatie staat bij jou hoog in het vaandel.


Skills en competenties

 • Je hebt HBO/WO werk en denkniveau en een marketing en/of bedrijfskunde opleiding.
 • Je hebt minimaal 6 jaar werkervaring in product management, bij voorkeur in FMCG/OTC.
 • Je hebt ervaring in een leidinggevende marketing/communicatie functie is een pré.
 • Je hebt een visie en bent klant- en marktgericht, creatief en innovatief.
 • Je bent als manager besluitvaardig en ontwikkelingsgericht.
 • Je pakt ownership en werkt als team samen.
 • Je kunt plannen, organiseren en bewaakt de voortgang.
 • Goede kennis van de Engelse taal i.v.m. contacten met ons moederbedrijf in Zwitserland

Aanbod


Aanbod

Een zelfstandige rol binnen een informeel bedrijf. Je maakt onderdeel uit van een gedreven team, jullie zijn samen verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen de commerciële afdeling. Er wordt een marktconform salaris geboden en goede secundaire voorwaarden, waaronder bonusregeling en opleidingsmogelijkheden. Verder behoort gedeeltelijk thuiswerken tot de mogelijkheden.

Over A.Vogel

Wij werken in Nederland met een team van circa 100 man. Naast ons kantoor in Elburg hebben we onze eigen fabriek, laboratorium en magazijn. 5 kilometer verderop liggen onze eigen A.Vogel tuinen. Hier kweken onze tuinmannen kruiden en planten, die de basis vormen voor onze producten. Jaarlijks ontvangen wij circa 40.000 bezoekers, die kunnen genieten van onze prachtige tuinen, maar ook kunnen zien hoe wij te werk gaan. Eigenlijk hebben we het hele proces van plant tot klant in eigen beheer.

A.Vogel is een A-merk dat staat voor kwaliteit en onze missie is mensen helpen gezond te blijven of te worden. Niet alleen met onze producten, maar ook met informatie die we delen via onze website, social media en nieuwsbrieven.

Meer weten over A.Vogel? Bekijk dan onze 1 min. film


Sollicitatie

LET OP: Werving & selectie voor deze vacature wordt exclusief verzorgd door WerfSelect, bemiddelingsbureau voor marketing-, communicatie, sales en online professionals. www.werfselect.nl. Solliciteren is dan ook alleen mogelijk via WerfSelect.

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Of neem contact op met Barbara van der Woerd

barbara@werfselect.nl
033-4224022