Trade marketeer – Waalwijk / Londerzeel (BE)

Bij Lantmännen Unibake Nederland in Waalwijk / Londerzeel (BE)

Introductie

Wil jij werken bij een toonaangevende wereldwijde bakkerijgroep, waar innovatie voorop staat? Ben jij een natuurlijke leider met leadership skills? Een klant en resultaat gerichte Trade marketeer met ervaring in foodservice en retail? Laten we praten!

Functie

Wat houdt de functie in?

Onze klant maakt de shift van een product naar een markt gedreven organisatie en zet daarom vol in op marketing met een focus op productinnovatie, het bevorderen van de verkoop, grossiers push en online communicatie. De Trade marketeer is verantwoordelijk voor het succesvol in de markt zetten van de producten. Zowel in de B-to-B foodservicemarkt als in retail.

Je creëert en implementeert een jaarlijks foodservice activatieplan inclusief communicatie- en promo plan voor de belangrijkste grossiers en online campagnes om leads en het digitale platform MyFoodSpot te laten groeien. Bovendien ontwikkel je het retail activatieplan voor de veelbelovende en nieuwe B-to-C merken https://mrbigmouth.eu/nl en https://thefrozenbakery.com/nl.

Je bent een spin in het web van sales, category managers en klanten en wint hen met gemak om je vingers door hun commerciële doelstellingen te ondersteunen met inspirerende promoties, verhalen en content. Zaken die je ontwikkelt samen met creatieve bureaus, de marketingmanager, online marketeer en content marketeer.


Functie-eisen

Over jou, je skills en competenties

  • Je hebt ervaring als (Trade) Marketingmanager of Marketingcommunicatie manager B2B, bij voorkeur in food.
  • Je hebt een afgeronde Hbo- of WO-opleiding, bijvoorbeeld in de richting van International Business en Management, HAS/Food Innovation, Commerciële economie, Communicatie of Marketing.
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Frans is een pre.
  • Je hebt ervaring met online marketing.
  • Je bent sterk in stakeholdermanagement.
  • Je bent een kei in conceptueel denken en werken.
  • Je bent analytisch sterk en een go-getter.


Aanbod

Aanbod

Je komt te werken bij een organisatie waar je het verschil kunt maken. Het dynamische marketingteam is groeiende, dus er gebeurt veel en elke dag is anders. Je werkt op een professionele, maar informele manier met elkaar en met de verschillende teams binnen de organisatie samen. Je ontvangt een goed salaris en dito secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand en auto. We gaan namelijk voor de lange termijn! Tenslotte is het mogelijk om gedeeltelijk thuis te werken.

Over Lantmännen Unibake

Meer dan 6.000 medewerkers over de hele wereld laten elke dag mensen genieten van ons geweldige assortiment. Gemaakt met liefde en passie voor het vak en natuurlijk van de beste ingrediënten met respect voor de natuur.

Een breed assortiment bake-off producten; Denk aan originele stokbroden, knapperige piccolo’s, ambachtelijk rustiek aansnijbrood. De nieuwste gourmet hamburger buns, hot dog broodjes en andere hartige snacks, en voor de geluksmomentjes een grote selectie zoete zaligheden, van Danish tot donuts.

Passie en vakmanschap; Lantmännen Unibake is de op één na grootste bakkerijgroep van Europa met bakkerijen in meer dan 20 landen. Onze roots liggen in Zweden. Een coöperatie van 25.000 boeren vormt de wortels van het bedrijf.

Missie “Our purpose is to see our breads, cakes and pastries make people feel satisfied and happy in every corner of the world. We aim to reach billions of people of all ages inall countries around the globe and make billions of tummies smile.”

Visie “Building on our passion for baking and our mission to provide pleasure through food, we have a clear vision of where we are heading. We have foot on the ground in multiple countries, a solid history with many years of investing in competences and we want to be agile and act fast.”


Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Of neem contact op met Barbara van der Woerd

barbara@werfselect.nl
033-4224022