Vacature Online Marketeer leadgeneration bij Uw ZorgCompaan Service BV – Ommeren – Gelderland

Bij Uw ZorgCompaan Service BV in Ommeren - Gelderland

Introductie

Zet jij jouw online marketing skills graag in voor een groeiende onderneming? Wil jij er een bijdrage aan leveren dat ouderen en chronisch zieken de eigen regie kunnen behouden? Ben jij een zelfstarter en weet jij de juiste leads te genereren? Dan is deze positie voor jou!

Organisatie


De uitdaging

Uw ZorgCompaan is klaar voor verdere groei. Alle voorbereidingen zijn getroffen, de samenwerkingsverbanden een feit en de zorgprofessionals staan klaar om zo snel mogelijk aan de slag te gaan bij nog meer opdrachtgevers. Aan jou de uitdaging om door de inzet van online marketing en de website passende opdrachten voor hen te verwerven. Je bent hiermee ouderen, chronisch zieken en hun mantelzorgers van dienst en draagt in belangrijke mate bij aan de verdere ontwikkeling van Uw ZorgCompaan.

Functie


Uw ZorgCompaan

Uw ZorgCompaan levert al meer dan 8 jaar zorg aan huis door middel van aupairzorg. De organisatie staat voor een uniek concept en onderscheidt zich door haar inhoudelijke kennis en een persoonlijke benadering in nauwe samenwerking met haar cliënten. Uw ZorgCompaan geeft senioren en chronisch zieken hiermee de mogelijkheid om langer en gelukkiger thuis te blijven wonen in hun vertrouwde omgeving. De aupairzorg biedt een aanvulling op reguliere zorg zoals de thuiszorg en mantelzorg.

Het kantoorteam bestaat uit circa 16 medewerkers en daarnaast zijn vele zorg aupairs werkzaam bij cliënten. Kenmerkend voor Uw ZorgCompaan is een tomeloze drive om zorg beter beschikbaar te maken en voortvarend ondernemerschap. Op dit moment wordt hard gewerkt aan aanpassing van de website om de laatste ontwikkelingen weer te geven.

Functie-eisen


Wat ga je doen?

Je zorgt voor leads voor het aanbod in aupairzorg van Uw ZorgCompaan. Hiermee breid je het cliëntenbestand uit. Je identificeert de potentiële cliënt, brengt de specifieke cliëntbehoeften; de patient journey en het verdere aankoopgedrag in kaart. Op basis hiervan stel je een effectieve online marketingaanpak op, in lijn met de positionering en propositie.

Je bent verantwoordelijk voor de totale online marketing, met een nadruk op leadgeneration. Je zorgt onder andere voor online acties, aansprekende content, de inzet van de social mediakanalen en advertising (in samenwerking met een bureau). Je verbetert de performance van de website en je houdt deze up to date. Door voortdurende analyse en bijsturing van de activiteiten zorg je voor een optimale effectiviteit. De verkregen telefonische of online aanvragen neem je aan, volg je op en speel je daarna door naar de New Business manager die deze potentiële cliënten zal bezoeken. Je maakt heldere keuzes, uiteraard binnen het afgesproken budget, en neemt jouw collega’s daarin mee. Jouw acties dragen in sterke mate bij aan de groei van Uw ZorgCompaan.

Aanbod


Wie ben jij?

Jij bent een initiatiefrijke zelfstarter. Je weet vak inhoud met ondernemerschap te combineren en kunt dit ook overbrengen op anderen. Je bent een doener, hebt een proactieve houding en haalt voldoening uit het boeken van directe resultaten. Vanzelfsprekend ben je goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het online vak. Je bent op zoek naar een stap waar je veel verantwoordelijkheid hebt en de komende jaren kunt voortbouwen. Nadrukkelijk worden mensen van alle leeftijden uitgenodigd om te solliciteren. Dit is niet alleen een interessante rol voor een young professional, maar ook voor een ervaren professional die door wil in online marketing.

Inlichtingen


Verder heb je:

  • actuele werkervaring in online marketing en specifiek leadgeneration;
  • een relevante studie richting Marketing of Communicatie afgerond; HBO werk- en denkniveau
  • je beschikt over een ‘goede pen’ en beheerst de Nederlandse taal uitstekend;
  • kennis van onder andere SEA, SEO, Display, Social Media, CRO, Analytics en Adwords;
  • ervaring met het werken met een CMS.

Sollicitatie

Wat biedt Uw ZorgCompaan jou?

Een uitdagende functie met veel vrijheid bij een ondernemende scale-up in de zorgsector, voor bij voorkeur 24-28 uur per week, verdeeld over 5 dagen. Je werkt gedeeltelijk op kantoor en gedeeltelijk thuis.
Uw ZorgCompaan Service BV is gevestigd in Ommeren. Naast een passend salaris, ontvang je een dertiende maand.

Werving en selectie voor deze functie bij Uw ZorgCompaan wordt exclusief verzorgd door WerfSelect. We ontvangen graag je CV en een motivatiebrief. Je ontvangt binnen enkele dagen een reactie. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.


Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Of neem contact op met Mathanja Klop

mathanja@werfselect.nl
06-46351121