Web Analist | ingevuld – Raamsdonksveer

Bij Leen Bakker in Raamsdonksveer

Introductie

Weet jij hoe je zoveel mogelijk traffic genereert naar de websites van Leen Bakker in Nederland en België en wil jij écht een positieve impact hebben op het aantal aankopen via de webshops? Ben jij een kei in het analyseren van data en aankoopgedrag, en weet je deze inzichten te gebruiken voor het opstellen van verbeterplannen en het adviseren van de category managers en online marketeers? Dan is deze functie binnen een jong, professioneel én innovatief team wellicht iets voor jou!

Organisatie

Over Leen Bakker
Leen Bakker is sinds 1918 dé woonwinkel voor iedereen met een sterke ondernemersgeest. Het bedrijf ontdekt nieuwe trends en maakt die voor alle klanten beschikbaar. Dat is hun kracht. Bij alles wat ze doen vragen ze zich af: kan het goedkoper, kan het slimmer? Daar werkt Leen Bakker dagelijks aan. In 170 winkels in Nederland en België. In de webshop, op het servicekantoor en in de distributiecentra. En ze mogen dan 100 jaar oud zijn – ze bruisen van de energie en zitten middenin een digitale transformatie. Ben jij die gedreven kandidaat die staat te trappelen om met Leen Bakker mee te bouwen aan de groeiambitie?

Functie

Dit zijn je verantwoordelijkheden
Als Web Analist lever je een actieve bijdrage aan het optimaliseren van de websites en webshops van Leen Bakker Nederland, Vlaanderen en Wallonië. Hierbij richt je je onder meer op site search, personalisatie en tagging. Je stelt inzichtelijke business-, site- en UX-analyses op en bouwt dashboards. Gecompliceerde data en modellen presenteer je eenvoudig en aantrekkelijk aan collega’s. Uiteraard zet je data en inzichten om in concrete verbetervoorstellen. Wat de functie onder meer zo leuk maakt, is dat de Web Analist bij Leen Bakker echt een verbindende positie heeft tussen Online Marketing, Online Category Management, Business Intelligence en de Operatie. Dus als je graag de diepte in gaat, complex aankoopgedrag wilt analyseren én de organisatie wilt overtuigen met jouw verbeteradviezen, dan is dit echt een gave functie voor je!

Functie eisen

Dit zien we graag terug in een kandidaat
We maken graag kennis met Web Analisten met minimaal 2 jaar ervaring met data-analyse. Je vindt het leuk om echt de diepte in te gaan en succesvolle en innovatieve oplossingen te bedenken. Als adviseur richting collega’s van verschillende afdelingen en spil in het netwerk zijn uitstekende communicatieve vaardigheden essentieel. Als geen ander kan jij op een begrijpelijke manier uitleggen waarom bepaalde acties wel of niet werken.

Verder heb je:

 • een hbo- of wo-diploma
 • uitmuntende Excel vaardigheden
 • aantoonbare ervaring met Google Analytics (360), Google Tag Management of vergelijkbare tag management systemen en DMP’s
 • ervaring met application instrumentation en A/B tests


Aanbod

Je komt te werken in het nieuwe, gedreven ominichannel team dat bestaat uit ongeveer 20 professionals. Er heerst een prettige, informele sfeer en je wordt steeds uitgedaagd om jezelf te blijven ontwikkelen. Binnen Leen Bakker zijn de communicatielijnen kort, krijg je veel verantwoordelijkheid en vrijheid. Je krijgt echt de mogelijkheden om aan het stuur te zitten van de verdere transformatie van Leen Bakker. Bouw jij mee aan de volgende stap om van Leen Bakker een volledige “omnichannel” woonretailer te maken?

Verder biedt Leen Bakker:

 • een salaris tussen € 3750,- en € 4850,- per maand, afhankelijk van werkervaring en competenties
 • bonusregeling
 • pensioenregeling
 • 200 vakantie-uren o.b.v. een 40-urige werkweek
 • 15% personeelskorting in onze winkels
 • collectieve zorgverzekering bij CZ
 • volop mogelijkheden om je te ontwikkelen


Inlichtingen

Werving en selectie voor deze vacature bij Leen Bakker wordt exclusief uitgevoerd door WerfSelect, de PastPrecies match.

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct
Of neem contact op met Leonie Verweij
leonie@werfselect.nl
033 422 40 22