Diensten

Welkom bij ons in het Eemklooster in Amersfoort! Vanuit deze mooie omgeving helpen we je graag om de juiste nieuwe managers en teamleden te vinden.

Wij verbinden bevlogen mensen en merken. De juiste persoon op de juiste plek is de uitkomst vanuit een groter plaatje. Altijd startend bij de missie, visie en het businessplan van onze opdrachtgevers. Bij het leggen van de totale puzzel is interesse in de mens en zijn of haar ontwikkelingspad ons uitgangspunt. Door het in de loop der jaren opgebouwde relatienetwerk kennen we onze relaties écht, waardoor we snel de match kunnen maken. Ook fungeren zij als onze ogen en oren in de markt doordat zij zelf ook weer de spin in het web zijn in hun eigen netwerk.

Netwerk van A-players

We staan voor een sterk netwerk van de allerbeste marketing-, communicatie-, sales- en online professionals die bedrijven en organisaties helpen om sprongen vooruit te maken. Met onze expertise zorgen we dat de juiste persoon op de juiste plek komt. Of het nu om een interim-positie of vacature gaat.

Waar ligt jouw uitdaging?

Spreekt onze visie en aanpak je aan? We zijn benieuwd waar jouw uitdaging ligt. Misschien kunnen we je helpen? We denken graag met je mee. Mail ons of bel 033-4224022.

Lees meer over ons team

Toptalent in marketing, communicatie, sales en online

Al 1.500+ PastPrecies matches verzorgd

Groot netwerk van 20.000+ kandidaten en opdrachtgevers