Coaching

We ondersteunen bedrijven, organisaties en kandidaten ook met coaching. Hieronder lees je meer over de mogelijkheden.

Vragen en uitdagingen
Wil je graag dat iemand meekijkt bij je loopbaan? Sta je op een kruispunt en weet je niet welke afslag je wilt nemen? Zit je nog wel goed op de juiste plek? Loop je steeds tegen dezelfde obstakels aan en kun je de stap die je wilt zetten steeds niet nemen of misschien overweeg je wel een carrièreswitch? Als deze vragen spelen, is het zinvol om (loopbaan)coaching te overwegen. WerfSelect werkt samen met Norbert Koopen van KoopenBakker Coaching & Training.

Executive coaching
Een executive coachingsprogramma voor professionals is gericht op snelle en effectieve resultaten. We kijken samen wat jij op dit moment te leren hebt. Welke stap jij nu wilt en kunt zetten. En we kijken hoe jij met jouw gedrag je omgeving kunt beïnvloeden en daarmee de situatie in beweging kunt zetten en kunt veranderen. Je voelt dat je meer grip krijgt op jezelf, op de uitdaging waarvoor je staat en op je omgeving zodat je kunt doen waar je goed in bent en waar je zin in hebt.

Naar executive coaching

De volgende stap
We gaan kijken wat er nu speelt in je loopbaan. Misschien weet je dat al, maar we gaan focussen, voelen en maken het gedetailleerder. Je krijgt nieuwe inzichten en misschien kom je zelfs bij een (verborgen) verlangen. We kijken naar jouw obstakels op dit moment. Het is een op maat gemaakt programma gericht op jouw loopbaanwensen. En we schuwen daarbij geen methode of middel. Om vervolgens een nieuwe stap te zetten op persoonlijk vlak of in je carrière als professional, manager of als leider.

Naar de volgende stap

Over Norbert Koopen
Norbert Koopen is afgestudeerd als econoom, maakte carrière bij KPN en bekleedde diverse seniore managementposities op het gebied van marketing. Later stapte hij over naar de publiek-private sector. Hij leerde hoe je verborgen potentieel van medewerkers blootlegt. Als expeditieklimmer leerde hij over leiderschap, navigeren in lastige omstandigheden en over wat het vraagt om steeds opnieuw je pad te vinden.

Hij maakte de overstap naar coaching en is gespecialiseerd in het ontrafelen van gedrag. Hij helpt je graag bij je persoonlijk leiderschap, je zakelijk leiderschap, je loopbaan en je team. Hij levert graag een bijdrage om je vrijer, rustiger en krachtiger te voelen in wat je doet en daar een diepe voldoening in te ervaren.

Interesse?

Contacteer hem of ons, ook als je iets vrijblijvend wilt bespreken. We hebben speciale afspraken gemaakt met Norbert, zodat er maximale toegevoegde waarde is voor relaties van WerfSelect. 

Vragen over Coaching?

Neem contact op met Annelies Ruis

Eigenaar / Consultant annelies@werfselect.nl
06-54227874

Geïnteresseerd?