Executive Search

Bedrijven en organisaties die een positieve impact willen maken zijn naar onze overtuiging de winnaars van de toekomst. Bevlogen merken noemen wij dat. Ben jij voor zo’n bedrijf of organisatie op zoek naar leiders? Dan brengen we je graag in contact met onze ervaren professionals die hun social responsibility ook serieus nemen. Zij staan klaar om het verschil te maken voor jouw organisatie.

De kracht van SamenwerVing

Wij geloven in de kracht van partnership. We gaan naast je staan om die ene belangrijke nieuwe speler in jouw team te vinden en binnen te halen.

Voorbeelden ingevulde posities

Wij bemiddelen voor topprofessionals in vakgebieden (online) marketing, marketing intelligence, communicatie en sales. Voorbeelden van functies waarvoor wij recent de juiste mensen vonden:

Directeur marketing & communicatie Erasmus University Rotterdam, European marketing manager Yakult Europe, Marketing manager elho, Marketing manager Océ bio, Commercial Director Van Geloven, en vele andere prachtige posities.

PastPrecies aanpak

Onze doortastende PastPrecies aanpak voor Executive search kent 4 pijlers:

Kick Off: een gezamenlijke start van de procedure zorgt ervoor dat we een efficiënt proces en timing hanteren met elkaar, cruciaal in een markt waarin schaars toptalent gemiddeld slechts 4 weken ‘in de markt’ is.

Ons netwerk en de search campagne: met de juiste combinatie van een krachtig netwerk aan professionals, eigen digitale kanalen, inzet van job boards en 1op1 headhunting vinden en verleiden we de potentiële kandidaten voor een gesprek met WerfSelect.

Screening & selectie: we screenen zorgvuldig en spreken al onze voorgestelde kandidaten persoonlijk om te kunnen voldoen aan hoogwaardige selecties, wetende dat meer dan 80% van het uiteindelijke succes van een kandidaat wordt bepaald door persoonlijkheidskenmerken zoals mentale weerbaarheid of coachbaarheid.

Advies en begeleiding: We zijn indien gewenst gedurende het volledige proces betrokken bij zowel opdrachtgever als kandidaat.

Snel een voorstel op maat

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?  Dan horen we graag van je.

 

Vragen over Executive Search?

Neem contact op met Annelies Ruis

Eigenaar / Consultant annelies@werfselect.nl
06-54227874

Geïnteresseerd?