Executive Search

Innovatieve leider gezocht?

Heeft jouw bedrijf te maken met de nodige uitdagingen? Zijn er grote veranderingen nodig, of spelen er maatschappelijke ontwikkelingen die om stevig leiderschap vragen? Dat vraagt om een leider met visie en innovatiekracht. Zo’n leider vind je in ons netwerk.

Groot netwerk van professionals die we goed kennen

Met 25 jaar ervaring in werving en selectie binnen FMCG en retail, hebben wij een groot netwerk van leiders en senior professionals die openstaan voor mooie uitdagingen. Wij kennen iedereen persoonlijk en we hebben vele vlieguren in executive search op de teller staan. Daardoor komen we snel tot de kern. Zowel aan opdrachtgeverszijde om het profiel scherp te krijgen als aan kandidaatzijde over een passende vervolgstap. Zo komen we snel tot een perfecte match.

Bemiddeling met PastPrecies garantie

De juiste persoon op de juiste plek maakt het verschil tussen groei of stilstand. We maakten al duizenden PastPrecies matches. Doordat onze werkwijze gericht is op een langdurig partnership kennen we veel professionals al heel lang. Daardoor komt het veelvuldig voor dat iemand al op verschillende manieren met ons heeft samengewerkt: als kandidaat, opdrachtgever en interim-manager. Hierdoor kennen we hun kwaliteiten door en door en kunnen we een optimale match maken. Daarom garanderen we je: mocht de match niet goed uitpakken dan zoeken we kosteloos opnieuw. Gelukkig nooit aan de orde 😉.

Vragen over Executive Search?

Neem contact op met Annelies Ruis

Eigenaar / Consultant annelies@werfselect.nl
06-54227874

Geïnteresseerd?