Interim

Een interim-manager inhuren lijkt soms een flinke investering, maar je krijgt er écht nog veel meer waarde voor terug. Dat staat voor ons buiten kijf na meer dan twintig jaar bemiddeling van interimprofessionals. De crux zit hem, als altijd, in de juiste match. Wij kennen honderden zelfstandig gevestigde interim-professionals in de vakgebieden (online) marketing, marketing intelligence, communicatie en sales en weten precies waar hun kracht ligt. Inzetbaar voor de interim invulling van medior- tot managementposities, speciale projecten of bijvoorbeeld als sparring partner en coach. Nooit om ‘de stoel warm te houden’, altijd om daadwerkelijk een verschil te maken. 

Interimoplossing

Soms heb je een speciaal project waarvoor het bestaande team de tijd of kennis niet heeft. Of heb je te maken met een zwangerschapsverlof van een teamlid. Of wil je de tijd kunnen nemen voor de invulling van een vaste vacature. Hoe dan ook wil je dat de interim-manager die jullie organisatie komt versterken echt iets komt toevoegen waar het bestaande team na afloop mee verder kan. Daarom zoekt WerfSelect altijd naar een PastPrecies match die 1 + 1 = 3 oplevert.

Door onze jarenlange samenwerking met de beste interim-managers in marketing, communicatie, sales en online weten wij precies wie het verschil zal weten te maken Natuurlijk laten we ook regelmatig nieuw talent toe tot onze pool. De kandidaten die we voorstellen hebben we sowieso altijd persoonlijk gesproken, in vele gevallen hebben zij al eerder namens WerfSelect succesvolle interimopdrachten uitgevoerd. Onze expertise is zorgen dat de juiste persoon op de juiste plek komt. Dit doen we snel en tegen een redelijke prijs.  Ook na afronding van een opdracht kan het een goed idee zijn om de interimmer nog voor enkele uren per maand aangehaakt te houden. Zo kan de ingezette koers bestendigd worden en kost dat niet ‘de hele wereld’. Lees bijvoorbeeld eens het verhaal van Jaap en Sebastiaan van Eatertainment. Zij maakten gebruik van onze diensten tijdens de opbouw van hun onderneming.

Of opdrachtgever Geert Friebel van BankGiroLoterij vertelde ons laatst: “We proberen eerst zelf om een geschikte kandidaat te vinden, maar als dat niet lukt schakelen we een bureau in. Voor lastige, specialistische vacatures vraag ik hulp van een bemiddelingsbureau, omdat zij een gericht netwerk hebben en ook latent werkzoekenden kunnen bereiken. Bij een interimopdracht is recente en relevante ervaring belangrijk, omdat de werknemer dan meteen up and running kan zijn. Als ik de hulp van WerfSelect inschakel, dan weet ik dat er een goed voorstel komt.” (lees hier het gehele interview).

Voorbeelden van interim-opdrachten die wij recent hebben ingevuld:

– marketing manager
– online marketeer a.i.
– product owner a.i.
– key account manager a.i.
– marketing manager a.i.
– product manager a.i.
– brand manager a.i.
– campagne manager a.i.
– CSR manager a.i.

Businesscoaching en advies

Soms maakt een paar dagdelen of zelfs een paar uurtjes ‘brainpicking’ al een groot verschil. Wat denk je van:

  • een Brainpicking sessie van een dagdeel met 1 of meerdere experts om te brainstormen /feedback op te halen over een plan / kennis te vergaren / …..
  • een sparringsessie 1 op 1 om vraagstukken waar je van wakker ligt door te nemen om jouw aanpak aan te scherpen
  • coaching van een startende medewerker door een ervaren expert
  • training van je team op nog onbekende vaardigheden of nieuwe kennis
  • …. enzovoort. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Eens sparren?

We denken graag met je mee. Op basis van onze jarenlange ervaring zien we meestal snel wat jou echt vooruit zou kunnen helpen. Op basis van jouw behoefte doen we je binnen 48u een voorstel op maat. Vaak al direct inclusief passende kandidaten, die razendsnel voor je aan de slag kunnen gaan.

Vragen over Interim?

Neem contact op met Annelies Ruis

Eigenaar / Consultant annelies@werfselect.nl
06-54227874

Geïnteresseerd?