Interim opdrachten

Een groot netwerk interim professionals

In de huidige krappe arbeidsmarkt is iedereen op zoek naar talent. Goed nieuws: wij beschikken over een grote pool van ervaren interimmers op het gebied van (digital) marketing, communicatie en sales. Professionals die we persoonlijk kennen en die precies over de kwaliteiten beschikken waar ondernemende spelers in de FMCG en retail om vragen.

De oplossing voor onderbezetting

Is je team onderbezet door ziekte of langdurig openstaande vacatures? Dan is een interimmer een logische keuze. Vaak kan een ervaren interimmer al in een paar dagen per week veel betekenen. En extra taken verrichten, bijvoorbeeld als sparringpartner op strategische vraagstukken of bij het coachen van juniors.

Ga voor groei met interim-experts

De ontwikkelingen op het gebied van digitale marketing en e-commerce gaan harder dan je jouw team ontwikkeld krijgt. En ook op het gebied van duurzamere verpakkingen en gezondere producten wordt er nu veel gevraagd. Een interim-expert inschakelen met specialistische kennis, is een slimme manier om de kennis en kunde van je team aan te vullen en helpt je om snel grote stappen te zetten.

Werving & selectie met de PastPrecies garantie

De juiste persoon op de juiste plek maakt het verschil tussen groei of stilstand. Met WerfSelect maakten we al duizenden PastPrecies matches. Daarom geven we garantie: als de betreffende interimmer binnen 14 dagen geen goede match blijkt te zijn dan betaal je geen bemiddelingsfee. Is sinds 1998 1 keer gebeurd 😉.

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

Of opdrachtgever Geert Friebel van de VriendenLoterij: “Bij een interim opdracht is recente en relevante ervaring belangrijk, omdat de werknemer dan meteen up and running kan zijn. Als ik de hulp van WerfSelect inschakel, dan weet ik dat er een goed voorstel komt.” (lees hier het gehele interview).

Binnen 48 uur een vrijblijvend voorstel

We sturen je binnen 48 uur cv’s van passende, beschikbare interimmers met een bijbehorend advies. Vrijblijvend en met PastPrecies garantie. Jouw enige investering is een belletje om ons te vertellen wat je zoekt.

Vragen over Interim opdrachten?

Neem contact op met Annelies Ruis

Eigenaar / Consultant annelies@werfselect.nl
06-54227874

Geïnteresseerd?