Executive Search

Als je de juiste leiders binnen jouw bedrijf weet te halen kan je bedrijf een sprong vooruit maken. De realiteit is dat 50% van de aannames fout gaat met hoge kosten en demotivatie van het bestaande team tot gevolg. WerfSelect staat garant voor een PastPrecies match. Onze doortastende PastPrecies aanpak voor executive search kent 4 pijlers:

Kick Off: een gezamenlijke start van de procedure zorgt ervoor dat we een efficiënt proces en timing hanteren met elkaar, cruciaal in een markt waarin schaars toptalent gemiddeld slechts 4 weken ‘in de markt’ is.

Ons netwerk en de search campagne: met de juiste combinatie van een krachtig netwerk aan professionals, eigen digitale kanalen, inzet van job boards en 1op1 headhunting vinden en verleiden we de potentiële kandidaten voor een gesprek met WerfSelect.

Screening & selectie: we screenen zorgvuldig en spreken al onze voorgestelde kandidaten persoonlijk om te kunnen voldoen aan hoogwaardige selecties, wetende dat meer dan 80% van het uiteindelijke succes van een kandidaat wordt bepaald door persoonlijkheidskenmerken zoals mentale weerbaarheid of coachbaarheid.

Advies en begeleiding: We zijn indien gewenst gedurende het volledige proces betrokken bij zowel opdrachtgever als kandidaat.

Snel een voorstel op maat

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?  Dan horen we graag van je.

 

Vragen over Executive Search?

Neem contact op met Annelies Ruis

Directeur / Consultant annelies@werfselect.nl
06-54227874

Geïnteresseerd?