Interim

Soms heb je een speciaal project waarvoor het bestaande team de tijd of kennis niet heeft. Of heb je te maken met een zwangerschapsverlof van een teamlid. Of wil je de tijd kunnen nemen voor de invulling van een vaste vacature. Hoe dan ook wil je dat de interim-manager die jullie organisatie komt versterken niet de spreekwoordelijke stoel komt warm houden maar echt iets komt toevoegen waar het bestaande team na afloop mee verder kan. Daarom zoekt WerfSelect altijd naar een PastPrecies match die 1 + 1 = 3 oplevert.

Door onze jarenlange samenwerking met de beste interim-managers in marketing, communicatie, sales en online kennen we hen door en door. Daardoor weten wij precies wie het verschil zal weten te maken Natuurlijk laten we ook regelmatig nieuw talent toe tot onze pool. De kandidaten die we voorstellen hebben we sowieso altijd persoonlijk gesproken, in vele gevallen hebben zij in het verleden ook namens WerfSelect interim opdrachten uitgevoerd. Met onze expertise zorgen we dat de juiste persoon op de juiste plek komt. Dit doen we snel en tegen een redelijke prijs.

Snel een voorstel op maat

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?  Dan horen we graag van je. Zodra we de benodigde informatie hebben mag je binnen 48 uur een voorstel met passende kandidaten verwachten.

 

Vragen over Interim?

Helma

Neem contact op met Helma Minjon

Recruiter helma@werfselect.nl
033-4224022