Interim

Wij zijn nogal dik met ons netwerk. Met velen hebben we al jaren goed contact waardoor we precies weten waar hun kracht ligt, Al met al kennen we honderden zelfstandig gevestigde interim topprofessionals in de vakgebieden (online) marketing, marketing intelligence, communicatie en sales die bij elkaar staan voor duizenden jaren ervaring. Inzetbaar van medior- tot managementposities, op speciale projecten of voor kortere inzet zoals het verzorgen van een training of brainstormsessie.

Interimoplossing

Soms heb je een speciaal project waarvoor het bestaande team de tijd of kennis niet heeft. Of heb je te maken met een zwangerschapsverlof van een teamlid. Of wil je de tijd kunnen nemen voor de invulling van een vaste vacature. Hoe dan ook wil je dat de interim-manager die jullie organisatie komt versterken niet de spreekwoordelijke stoel komt warm houden maar echt iets komt toevoegen waar het bestaande team na afloop mee verder kan. Daarom zoekt WerfSelect altijd naar een PastPrecies match die 1 + 1 = 3 oplevert.

Door onze jarenlange samenwerking met de beste interim-managers in marketing, communicatie, sales en online kennen we hen door en door. Daardoor weten wij precies wie het verschil zal weten te maken Natuurlijk laten we ook regelmatig nieuw talent toe tot onze pool. De kandidaten die we voorstellen hebben we sowieso altijd persoonlijk gesproken, in vele gevallen hebben zij in het verleden ook namens WerfSelect interim opdrachten uitgevoerd. Met onze expertise zorgen we dat de juiste persoon op de juiste plek komt. Dit doen we snel en tegen een redelijke prijs.

Voorbeelden van interim-opdrachten die wij recent hebben ingevuld:

– marketing manager
– online marketeer a.i.
– product owner a.i.
– key account manager a.i.
– marketing manager a.i.
– product manager a.i.
– brand manager a.i.
– campagne manager a.i.
– CSR manager a.i.

Businesscoaching en advies

Soms maakt een paar dagdelen of zelfs een paar uurtjes ‘brainpicking’ al een groot verschil. Wat denk je van:

  • een Brainpicking sessie van een dagdeel met 1 of meerdere experts om te brainstormen /feedback op te halen over een plan / kennis te vergaren / …..
  • een sparringsessie 1 op 1 om vraagstukken waar je van wakker ligt door te nemen om jouw aanpak aan te scherpen
  • coaching van een startende medewerker door een ervaren expert
  • training van je team op nog onbekende vaardigheden of nieuwe kennis
  • …. enzovoort. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Snel een voorstel op maat

We komen graag met je in gesprek. Op basis van jouw behoefte maken we een voorstel op maat met precies de juiste expert(s) en werkvorm. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?  Doordat we ‘onze’ mensen zo goed kennen kunnen we snel schakelen. Zodra we de benodigde informatie hebben mag je binnen 48 uur een voorstel met passende kandidaten verwachten die razendsnel voor je aan de slag kunnen gaan.

 

Vragen over Interim?

Neem contact op met Helma Minjon

Recruiter helma@werfselect.nl
033-4224022

Geïnteresseerd?