Interim

Een online specialist nodig? Snel een voorstel op maat!

Heb jij een interim online marketeer of interim eCommerce specialist nodig om in deze bijzondere tijd jouw business nog meer toe te spitsen op online? Dan kunnen wij je helpen aan de juiste persoon!
– online marketeers a.i.;
– digital performance managers a.i.;
– ecommerce specialisten a.i.;
– en nog heel veel andere specialismen.

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Wij bemiddelen voor interim topprofessionals in vakgebieden (online) marketing, marketing intelligence, communicatie en sales. Van medior- tot managementposities. Voorbeelden van interim-opdrachten die wij recent hebben ingevuld:
– online marketeer a.i.
– product owner a.i.
– key account manager a.i.
– marketing manager a.i.
– product manager a.i.
– brand manager a.i.
– campagne manager a.i.
– CSR manager a.i.

Laat je ons weten waar jij behoefte aan hebt? Wij gaan graag voor je aan de slag.

PastPrecies aanpak

Soms heb je een speciaal project waarvoor het bestaande team de tijd of kennis niet heeft. Of heb je te maken met een zwangerschapsverlof van een teamlid. Of wil je de tijd kunnen nemen voor de invulling van een vaste vacature. Hoe dan ook wil je dat de interim-manager die jullie organisatie komt versterken niet de spreekwoordelijke stoel komt warm houden maar echt iets komt toevoegen waar het bestaande team na afloop mee verder kan. Daarom zoekt WerfSelect altijd naar een PastPrecies match die 1 + 1 = 3 oplevert.

Door onze jarenlange samenwerking met de beste interim-managers in marketing, communicatie, sales en online kennen we hen door en door. Daardoor weten wij precies wie het verschil zal weten te maken Natuurlijk laten we ook regelmatig nieuw talent toe tot onze pool. De kandidaten die we voorstellen hebben we sowieso altijd persoonlijk gesproken, in vele gevallen hebben zij in het verleden ook namens WerfSelect interim opdrachten uitgevoerd. Met onze expertise zorgen we dat de juiste persoon op de juiste plek komt. Dit doen we snel en tegen een redelijke prijs.

Snel een voorstel op maat

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?  Dan horen we graag van je. Zodra we de benodigde informatie hebben mag je binnen 48 uur een voorstel met passende kandidaten verwachten die razendsnel voor je aan de slag kunnen gaan.

 

Vragen over Interim?

Neem contact op met Helma Minjon

Recruiter helma@werfselect.nl
033-4224022

Geïnteresseerd?