Vacatures

Hieronder tref je enkele vacatures en interim-opdrachten aan die wij exclusief in portefeuille hebben. Dat betekent dat wij de gehele werving voor onze opdrachtgevers verzorgen.

Zie je er geen passende positie bij maar oriënteer je je wel op een nieuwe uitdaging? Stuur ons dan een open sollicitatie. Wij publiceren namelijk niet alle vacatures en interim-opdrachten. Bovendien hebben wij met verschillende opdrachtgevers de afspraak dat wij pro-actief geschikte kandidaten kunnen aandragen.

Searcher (16 – 40 uur per week) – Amersfoort

- Bij WerfSelect

Ben jij een verbinder pur sang? Word jij blij van ‘resultaatgericht puzzelen’ en krijg je energie van het contact met andere mensen? Heb je ervaring in of affiniteit met het (online) marketingvak? Dan zoeken wij jou om ons team te versterken!

Meer informatie

Trade marketeer – Waalwijk / Londerzeel (BE)

- Bij Lantmännen Unibake Nederland

Wil jij werken bij een toonaangevende wereldwijde bakkerijgroep, waar innovatie voorop staat? Ben jij een natuurlijke leider met leadership skills? Een klant en resultaat gerichte Trade marketeer met ervaring in foodservice en retail? Laten we praten!

Meer informatie

Digital marketeer – Waalwijk / Londerzeel (BE)

- Bij Lantmännen Unibake Nederland

Ben jij de gepassioneerde online marketeer met oog voor data en technologie en de focus op performance? Wil jij niet alleen maar uitvoeren maar ook meedenken met een toonaangevende wereldwijde bakkerijgroep? Waar je Lantmännen Unibake mag helpen een ​​digitale pionier in de voedingsindustrie te worden? Wacht niet langer en neem contact met ons op.

Meer informatie

Recruitment consultant – Amersfoort, 32-40 u per week

- Bij WerfSelect

Ben jij een verbinder pur sang? Krijg je energie van het contact met andere mensen én wil je graag resultaat boeken? Heb je ervaring in werving & selectie en affiniteit met het (online) marketingvak? Dan zoeken wij jou om ons team te versterken!

Meer informatie

Growth Lead – Den Dolder

- Bij Prodos

Ben jij die ambitieuze en mensgerichte online Growth Lead? Een T-shaped online marketeer, een creatieve en snelle denker, zeker wat betreft mogelijkheden en oplossingen? Ben je een echte groeiversneller? Haal jij het maximale uit een klant én je collega’s en zorgen jullie samen voor het beste eindresultaat? Dan zoeken we jou!

Meer informatie

Productmanager Industrie – Rotterdam

- Bij Verstegen Spices & Sauces

Wil jij bij een bedrijf werken waar kwaliteit en een eerlijke samenwerking met boeren voorop staat? Dat innoveert in de richting van verdere verduurzaming? Heb je ervaring in Product management in een food B2B omgeving? Ben jij een zelfstarter die de dialoog aangaat? Jouw NPD skills helpen je om mee te bouwen aan de […]

Meer informatie

Brandmanager Foodservice & Fresh – Rotterdam

- Bij Verstegen Spices & Sauces

Wil jij bij een bedrijf werken waar kwaliteit en een eerlijke samenwerking met boeren voorop staat? Dat innoveert in de richting van verdere verduurzaming? Heb je ervaring in Brand management in een food B2B omgeving? En ben jij een zelfstarter die de dialoog aangaat, maar die zich ook flexibel opstelt, waar nodig? Bouw dan […]

Meer informatie

(Key) Accountmanager – Elburg

- Bij A.Vogel

Bouw jij mee aan de ambitie van een A-merk met een sterke visie op natuurlijke gezondheid? Ben jij die ambitieuze sales persoonlijkheid, die niet alleen mogelijkheden ziet, maar ze ook creëert? Ben je een stralende en representatieve verschijning en beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden? Ben je proactief, flexibel en kun je goed samenwerken? […]

Meer informatie

Marketing Manager Belgium – Brussel

- Bij Yakult Europe

Do you want to be part of a company that contributes to good health without compromise? Do you want to be a part of team that aspires to become one of the best marketing teams in Europe? Are you a seasoned FMCG marketer? Then we would like to get in touch with you.

Meer informatie

Communication Manager – Rijswijk

- Bij Dr. Hauschka

Wil jij aan de slag bij een cosmeticamerk met 100% natuurlijke verzorgingsproducten waar duurzaamheid In het DNA zit? Kom jij helpen het merk in de Benelux krachtig verder te laten groeien en bloeien? Ben jij die gedreven Communication Manager die de gezamenlijke passie snapt? Dan nodigen we je graag uit te solliciteren!

Meer informatie

E-commerce category manager – IGM Badkamerwinkel – Geldermalsen

- Bij IGM

Spreekt werken bij een marktleider in E-commerce jou aan? Wil je bijdragen aan een snelgroeiende organisatie en van A tot Z verantwoordelijk zijn voor jouw categorie? Heb jij er zin in om een nieuw label en webshop op te zetten? Laat dan snel van je horen!

Meer informatie

Online Marketeer – Geldermalsen

- Bij IGM

Spreekt werken bij een marktleider met sterke retail formules jou aan? Ben jij de Online Marketeer die maar al te goed weet hoe je data moet interpreteren, sterker nog, je wordt hier blij van? Pak jij de verantwoording voor online marketing van A tot Z? En vind je het leuk om met de franchise […]

Meer informatie