Netwerk

Wij drinken heel veel kopjes koffie. Niet om over koetjes en kalfjes te praten. Wel om onze kandidaten goed te leren kennen en bij te praten over hun personele uitdagingen met onze opdrachtgevers.

De afgelopen 20 jaar hebben we een groot netwerk om ons heen verzameld van bedrijven en professionals waarmee we regelmatig contact onderhouden. Doordat onze werkwijze gericht is op een langdurig partnership kennen we velen al heel lang. Daardoor komt het veelvuldig voor dat een relatie tijdens onze samenwerking al verschillende hoedanigheden heeft aangenomen in de loop van de tijd: kandidaat, opdrachtgever en interim-manager. Dat leidt uiteraard tot stevige banden.

Daarnaast is iedereen uit ons netwerk van harte welkom om deel te nemen aan de maandelijkse bijeenkomsten van Topmarketeers Network. Hiermee ondersteunen we onze relaties om voorop te blijven lopen door te leren van inspirerende sprekers en te sparren met vakgenoten. Tevens natuurlijk een leuke gelegenheid om weer even bij te praten.

Lees meer over Topmarketeers Network (TMN)

Toptalent in marketing, communicatie, sales en online

Al duizenden PastPrecies matches verzorgd

Groot netwerk van 20.000+ kandidaten en opdrachtgevers