Aviko

Onze Kernwaarden
Bij Aviko werken wij elke dag aan waardevolle aardappelproducten. Al sinds de oprichting in 1962 doen we dat op basis van onze kernwaarden: hoogwaardig, gedreven, slim, optimistisch en verleidend.

Missie: Creating value from potatoes
Aviko heeft als doel waarde creëren uit aardappelen, om hiermee zowel uw bedrijf als Aviko te laten groeien. Vanuit een intensief contact met zowel aardappeltelers als klanten en met een sterke focus op kwaliteit leidt de flexibele aanpak van Aviko tot een uitgebreid assortiment met innovatieve producten.

Visie: Inspire to more
Bij Aviko zien wij inspiratie als dé voorwaarde voor succes. Inspiratie biedt ontelbare kansen om klanten beter te bedienen. Met de aardappelproducten van Aviko kunt u eindeloos variëren om zo altijd een verleidelijk gerecht op tafel zetten. Onze afnemers zijn hierbij onze belangrijkste kennispartner. Zij zijn een belangrijke inspiratiebron om lokale voorkeuren te vertalen naar aardappelproducten en verkoopconcepten die ‘fit for purpose’ zijn.

Ambitie: Sharing our passion for potatoes
Onze ambitie is om de wereld vertrouwd te maken met ons veelzijdige aanbod van aardappelproducten. Aviko zal zich de komende jaren dan ook verder inspannen om haar leidende positie in Europa te versterken en haar marktaandeel in Azië, Midden Oosten, Afrika en Zuid Amerika uit te breiden.