BBNC uitgever

Over BBNC uitgevers
BBNC uitgevers is een succesvolle middelgrote uitgeverij van algemene boeken. BBNC bestaat sinds juni 2009. De fondsgebieden van de uitgeverij zijn (creatieve) cadeauboeken, kinderboeken, militaire geschiedenis en inspiratie. Sinds september 2014 zijn wij trotse uitgever van de Voor Dummies-serie in het Nederlands taalgebied. We lanceren jaarlijks zo’n 80 boeken en boekgerelateerde producten, verdeeld over de verschillende genres.
BBNC uitgevers wil lezers van alle leeftijden en opleidingsniveaus betrouwbare, kwalitatieve en toegankelijke kennis, ontspanning en vermaak bieden in welke productvorm dan ook. We willen onze lezers een totaalervaring bieden, zodat zij een volledig overzicht kunnen krijgen van een bepaald onderwerp en zich met onze boeken kunnen vermaken in hun vrije tijd zonder daarvoor extra producten te hoeven aanschaffen.
Onze producten onderscheiden zich door hun look & feel en moeten zo breed mogelijk beschikbaar zijn in het Nederlands taalgebied. Interactie met de lezer vormt hierbij een belangrijke tool bij het optimaliseren en verbeteren van het aanbod. Al onze producten worden op een duurzame wijze geproduceerd en hebben een uitnodigende prijsstelling