Go-Tan

Over ons
Go-Tan, bekend van de oosterse voedingsproducten, vierde in 2014 het zestigjarig jubileum. De tweede generatie staat inmiddels al zestien jaar aan het roer. Go-Tan is actief in achttien verschillende Europese landen. Dagelijks gebruiken 40.000 gezinnen één van de ruim 150 verschillende producten.

Frans Go, oprichter van Go-Tan
Frans Go, oprichter van Go-Tan, was altijd bezig met ondernemen en lekkere oosterse hapjes. Hij begon het bedrijf vanuit zijn garage. Zijn moeder, zussen en broers hielpen mee. De eerste grotere producten die hij maakte om te verkopen waren Shanghai-noten, sambals en boemboes.

‘Mijn vader was de “uitvinder” van de borrelnoot’, lacht Han Go, zoon van de oprichter. ‘Het door hem bedachte productieproces wordt nog steeds door fabrieken gebruikt.’
Han Go leidt samen met zijn oudere broer het in Kesteren gevestigde bedrijf. De oudste broer is wel betrokken bij het bedrijf als aandeelhouder en commissaris, maar leeft en werkt in Singapore. Han en Bing Go zijn samen ‘het creatieve brein’ achter de organisatie, Han is eindverantwoordelijk voor de marketing en productontwikkeling.